Comportamentul vestimentar al zodiilor pe timp de carantină

24/03/2020 by

comportamentul-zodiilor

Cum pandemia de coronavirus ne-a determinat să stăm cuminți în casă și să ne schimbăm obiceiurile și activitățile zilnice, ne-au venit și ideile trăznite.

În așteptarea zilei în care toate zodiile vor ieși la iarbă verde sau vor da o petrecere extravagantă, ne-am gândit să vă amuzăm cu un articol despre comportamentul vestimentar al zodiilor pe timp de carantină. Iată ce credem noi că fac zodiile în această perioadă:

Pești

(19 februarie – 20 martie)

Dintre toate zodiile, nativii Pești sunt cei care trăiesc cel mai intens aceste zile. Hipersensibl, cu intuiția la cote maxime, nativul acestei zodii nu poate funcționa bine decât într-un mediu sigur și protejat. De aceea, în noptieră, bibliotecă și dressing și-a depozitat nenumărate set-uri de măști de protecție, de modele și texturi diferite.

Cel născut sub acest semn zodiacal are un mare regret: că nu l-au dat părinții la balet când era mic, iar dacă l-au dat… de ce l-au dat? Reprezentanții celorlalte zodii sunt rugați să nu îl atingă nici măcar cu un fulg! S-ar putea să plângă.

Pentru a reduce starea de anxietate, care nu îi permite deloc să se concentreze pe activitatea pe care o desfășoară, nativul acestei zodii și-a plantat cannabis într-un ghiveci, o plantă de apartament recunoscută pentru proprietățile sale terapeutice.

Recomandarea astrologului de serviciu: Dragul meu, relaxează-te! Este și mâine o zi și tu sigur vei supraviețui să spui povestea la toată lumea!

Berbec

(21 martie – 20 aprilie)

“Acum pot renunța liniștit la haine!” și-a spus nativul Berbec când a auzit că toate zodiile vor lucra de acasă. Adevărul este că singurul motiv pentru care Berbecul ar purta haine este acela de a părăsi carantina sau de a participa la o ședință video, dar și acolo parțial îmbrăcat. Berbecul își face zilnic scenarii despre cum va evada la cumparături prin balconul vecinului Taur (care nu este acasă) deghizat în panteră neagră, deși mai atrăgător ar fi să se strecoare prin balconul vecinului Fecioară (care este acasă).

Când este într-o stare de liniște profundă, Berbecul se poate declara fericit între patru pereți. Aici se manifestă liber, fără rețineri, fără constrângeri și fără multe haine. Din nefericire, Berbecul nu poate să stea mult timp locului, așa că face invitații periculoase în timpul carantinei.

“Sunt singur acasă”, s-a plâns Berbecul vecinului Fecioară. “Vii pe la mine să facem un shopping online? Pe FashionUP sunt multe, multe reduceri!”

Recomandarea astrologului de serviciu: Fii cuminte, Berbecule! Atât îți spun. Poți să faci shopping și singur.

Taur

(21 aprilie – 20 mai)

Pentru Femeia Taur acum este momentul astrologic perfect să își aranjeze și să-și regândească garderoba de la A-Z.  De curând, a descoperit că o cămașă lungă și albă este o piesă vestimentară versatilă și indispensabilă. Cea mai valoroasă piesă vestimentară din garderoba unei femei! Noaptea visează modele de rochii sofisticate și dimineața concepe tipare. Ce să mai! La ieșirea din carantină, femeia Taur este convinsă că va revoluționa industria fashion. Va deveni designer, critic de modă și va desființa toate zodiile la capitolul vestimentar!

Despre bărbatul Taur ce să spunem? În perioada de carantină a descoperit că își poate călca absolut impecabil o cămașă, a reinventat cele mai rafinate rețete culinare și a luat o decizie capitală. Va rămâne burlac.

Recomandarea astrologului de serviciu: Nativii Taur sunt rugați să evite orice nuanță de roșu. Nu le face bine!

Gemeni

(21 mai – 21 iunie)

Bărbatul Gemeni este un gentilom prin excelență: pedant, rafinat, educat, fin, dar puțin snob. Doar puțin. Acest nativ are un bun gust desăvârșit în materie de fashion și aproape că îți recită toate editorialele de modă. S-ar putea să fie puțin gay, doar puțin, dar pentru situații de criză există Berbecul.

În rest, dacă nu e gay și nici prea snob, orice femeie se poate considera mândră și norocoasă la brațul lui. În această perioadă, bărbatul Gemeni și-a sortat toate batistele pentru costum și a ajuns la o concluzie. Are prea puține.

Femeia Gemeni este o foarte bună organizatoare. După ce a organizat toate sertarele din bucătărie și a făcut o curățenie exemplară în toată casă, și-a dat seama că nu a făcut suficient. Acum baia femeii Gemeni este echipată cu sticle de clor, de care alte zodii, mai puțin norocoase, nu au avut parte.

Recomandarea astrologului de serviciu: Nu avem sfaturi și recomandări! Tu ești nativul de pus în ramă la Fashion week sau la Gospodina Anului.

Racul

(22 iunie – 22 iulie)

Pe timp de carantină, Racul stă în pijamale și papuci, cu o cană de ceai pe birou, iar la un interval de două minute dă câte un click pe monitor. Este atât de concentrat încât șuvița de pe creștetul capului s-a ridicat și ea să vadă spre ce privește nativul Rac și nu îndrăznește să se miște.

Pentru Rac acesta este un moment crucial: își comandă smoking pentru când va ieși din casă. Și-a propus să fie Făt-frumos al zodiacului! Din motive de siguranță, Racul nu a mai ieșit din casă de două săptămâni, dar a descoperit că terapia prin shopping este perfectă pentru el.

Recomandarea astrologului de serviciu: Inspiră și expiră! E permis!

Leu

(23 iulie – 22 august)

Leneș, plictisit și absolut superb, Leul stă tolănit pe un divan din fața televizorului. Ar rage să își declare supremația, dar nu e nimeni în jur să îl admire.

Îi este un pic sete și s-ar ridica să meargă la bucătărie, dar mai stă o oră, poate două. Poate va trece leoaica și îi va aduce un cocktail cu gheață, un pai și o umbreluță. Leului nu îi pasă de ceea ce se întâmplă în lume, ar sta tolănit până în 2030.

Despre femeia Leu nu sunt multe de spus. Va câștiga oricând, în orice situație. Nu vă puneți cu o leoaică!

Recomandarea astrologului de serviciu: Gunoiul nu se duce singur.

Fecioară

(23 august – 22 septembrie)

De când sta acasă, Fecioara a descoperit că parchetul nu este îmbinat chiar perfect, frigiderul scoate un sunet puțin ciudat, iar partenerului de viață i-a apărut un rid deasupra frunții.

Nativul Fecioară este foarte atent la imagine și își dorește ca totul să fie impecabil în jurul lui, iar el pus la patru ace. Fie că va ieși la alergat în jurul casei într-un trening, fie că va găti în bucătărie, Fecioara vrea să fie în pas cu moda.  Acum nativul Fecioara are și mai mult timp să stea în oglindă și nu vrea să renunțe la parfum nici în ruptul capului.

Atât bărbații, cât și femeile Fecioară reușesc să-și mențină armonia fizicului, motiv pentru care ceilalți nativi sunt invidioși.

Recomandarea astrologului de serviciu: Ai ridicat ștacheta și cățelul se teme acum să-și arate lăbuțele. Relaxează-te, niciodată nu o să fie perfect, dar o să fie bine.

Balanță

(23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii Balanță sunt numiți fii și fiicele lui Venus, deoarece planeta dragostei este aceea care le guvernează semnul astrologic. Eleganța lor aparte, clasică, îi fascinează pe cei care îi privesc și nu se sfiiesc să le facă complimente.

Dacă există ceva ce îl supără pe nativul Balanță, de când stă acasă, este că nu mai poate vedea admirația din privirea celorlalți atunci când îmbracă o haină nouă.

Pe timp de carantină, Balanța este curtată doar online și suferă cumplit din cauza acestui lucru.

Recomandarea astrologului de serviciu: Uită-te la tutorialele de make-up. Vei afla ponturi nebănuite.

Scorpion

(23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă există cineva care poate scăpa toate zodiile de această pandemie acela este Scorpionul, dar mai trebuie să analizeze un pic situația.

Scorpionul este un luptător prin excelență. Fiind convins că el va salva întreg zodiacul de pandemie și-a achiziționat un echipament militar complet. Adoră să se admire în oglinda din apartament! Nu există nativ mai curajos ca el!

Recomandarea astrologului de serviciu: Nu uita masca de protecție la ieșirea din casă!

Săgetător

(22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativul Săgetător este un seducător fără pereche, un Casanova al zilelor noastre. După ce a curtat toate zodiile, acum s-a decis să ia o pauză și să treacă la lucruri serioase.

Este vremea lui și lumea întreagă are nevoie de el! Săgetătorul are suficient sânge rece pentru a gestiona situațiile de criză și multă ingeniozitate pentru a găsi soluții. Vrea deja să implice toate zodiile în acțiuni caritabile și să dezvolte un plan de salvare al planetei.

Recomandarea astrologului de serviciu: Stai în casă!

Capricorn

(21 decembrie – 19 ianuarie)

Aerul superior al distinsului Capricorn s-a cam prăfuit de când stă în carantină, așa că acum caută cu înfrigurare să-și achiziționeze online o haină de blană imperială din vizon. Știe că îi va sta absolut superb în ea! Superb!

Își imaginează deja cum la ieșirea din carantină va intra triumfător în birou, înveșmântat în această magnifică blană și cu o eșarfă de mătase în jurul gâtului. Toți colegii de serviciu vor rămâne muți de admirație!

Capricornul știe că orice încercare grea este un pas înainte și că viața îl va recompensa, așa că și-a comandat o tiară pentru când o să fie desemnat regele zodiacului.

Recomandarea astrologului de serviciu: Bagă-ți mințile în cap, Capricornule! Chiar dacă lucrezi de acasă tot trebuie să îți mai schimbi șosetele și lenjeria. Ai înțeles?

Vărsător

(20 ianuarie – 18 februarie)

Nativul Vărsător este mereu cu un pas înaintea tuturor și a vremurilor sale. Nevoia lui de libertate și mișcare este atât de mare încât să închizi un Vărsător în casă poate să fie cea mai mare pedeapsă.

Vărsătorul are nevoie să se simtă excelent în casă, confortabil și relaxat, așa că de două săptămâni s-a apucat să redecoreze.

Recomandarea astrologului de serviciu: Te-ai uitat și pe FashionUP la home&deco?

Notă – Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 

3 Comments
  1. Simpatic !😀
    Drăguț din partea voastră că ne inveseliti ✌.Marketing pe timp de criza 😀
    Numai că mi-e teamă că dacă acum comand ceva, îmi va fi mic pe când voi putea ieși din casă. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
March 2020
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact