Magda Câmpeanu, Manager Comunicare, Jurnal FashionUP V – „Să facem ceea ce ne bucură sufletul”

21/04/2020 by

 

Brown Adventure Quote Collage Instagram Post (4)În a treia zi a Sfintelor Paști, Magda Câmpeanu, Manager Comunicare FashionUP, ne-a invitat în universul ei personal, iar astfel a-V-a filă din Jurnalul FashionUP a fost completată.

De când #stauacasă, trăiesc fiecare dimineață ca pe o adevărată binecuvântare. Mă trezesc în jurul orei 08.00, deschid larg fereastra și contemplu pe săturate spectacolul naturii. În spatele blocului, avem mulți copaci viguroși, în care și-au făcut cuiburi fel de fel de păsări încântătoare: mierle, sticleți, vrăbii, porumbei, coțofene, chiar și o ciocănitoare. Toate mă întâmpină dimineața cu glasul lor, așa că ziua mea începe cu o poezie în mișcare. Abia aștept să explodeze florile de tei, pentru a admira rochiile de dans ale fluturilor amețiți de parfumul lor.

Iată ce văd dimineața de la fereastra dormitorului meu:

În cursul săptămânii, socializarea, cu o parte dintre colegii mei de la FashionUP, are loc acum prin video, prin care ne încurajăm și ne updatăm cu noutățile din zona de online și digital marketing.

Ceea ce nu știu colegii mei este că fiecare discuție cu ei este asistată cu deosebit interes de Mitzy, pisica mea de 14 ani.

Mint Cat Lover Photo CollageDe altfel, Mitzy mă asistă în tot ceea ce întreprind prin casă, fie că fac curățenie, fie că pregătesc o salată în bucătărie, fie că merg în balcon să pun semințe sau răsaduri în ghiveci.

Partea bună a pandemiei, dacă se poate vorbi despre o parte bună, este că mulți dintre noi ne-am descoperit pasiuni sau că am deprins anumite meșteșuguri foarte utile pentru casă. De exemplu, eu am descoperit că îmi place să petrec mult timp în balcon și să mă joc de-a grădinarul urban. Astfel, de la zi la zi, în balconul meu au apărut: răsaduri de roșii și de castraveți, oregano, pătrunjel, roiniță, ceapă verde, ardei iute, un mur și un măr pitic. Și nu vă spun cu câtă bucurie și nerăbdare merg zilnic în balcon să văd dacă au mai crescut un pic. Până acum, campioană la creștere, este ceapa verde.

Minimalist Music Photo CollageTot în această perioadă, am început să materializez o dorință mai veche: aceea de a picta pe tricouri. Am găsit tricouri vechi, bluze pe care le trecusem într-un colț de dulap și am început să exersez. Ceea ce a ieșit, până acum, vedeți mai jos.

Purple Bridesmaid Wedding Ideas Photo Collage (1)Seara, încerc să îmi adun gândurile și aprind o candelă a speranței, când rostesc rugăciunea pentru mine și pentru cei din inima mea. Cred că putem folosi această perioadă pentru a redobândi o stare de liniște … să ne gândim la ceea ce putem îndrepta (la comportamentul nostru, de până acum) și să ne păstrăm optimismul că #totulvafibine. Așa decurge, în mare, o zi obișnuită din noua mea viață de izolat în apartament.

Anul acesta, am petrecut sărbătorile pascale într-un mod atipic, dar bucuria a fost prezentă. Nu am putut merge să cântăm “Hristos a înviat!” și să aducem lumină în casă, dar au venit la noi preoții slujitori de la biserica din apropiere. Pentru că eu am fost reprezentantul scării de bloc, care a luat lumina din mâna preotului și a oferit-o vecinilor, aș putea să spun că am avut parte de momente deosebite.

Brown Adventure Quote Collage Instagram Post (2)Când am intrat în scara blocului, cufundată în întuneric, vecinii mă așteptau cu o lumânare pregătită pentru a primi lumina și a o aduce în casele lor.

Atmosfera care s-a creat, în acele momente, a fost una deosebit de intimă și emoționantă. Ne-am salutat cu “Hristos a înviat!”, apoi ne-am făcut urări de bine. Parcă nicicând nu au fost vecinii așa uniți și plini de bucurie, iar acesta chiar este un lucru memorabil.

În încheiere, vă doresc să păstrați lumina sfintelor sărbători pascale în inima voastră, să vă păstrați speranța, încrederea, optimismul și să ne revedem cu bine și cu multă bucurie! Și, să nu uit, să facem toți lucruri care ne bucură sufletul și să împărtășim bucuria unii cu alții.

Vouă ce activități vă aduc bucurie?

1 Comment
  1. Bravo Magda ! https://basilica.ro/tag/magda-campeanu/
    Și totuși, cred că am fi putut să ne spunem mai multe. Așa cum ți-am spus și în alt loc, în Împărăția lui Dumnezeu intrăm de mână cu aproapele nostru. Cu ocazia asta, poate te gândești să mă deblochezi 🙂
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
April 2020
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact