Prezentarea de modă a colecțiilor de absolvire de la DallesGO

21/02/2020 by

P1138457

Pentru cei 20 de absolvenți ai cursurilor de Design Vestimentar și Design Pălării DallesGO a fost o seară de neuitat. Aceștia și-au prezentat colecțiile în cadrul unor prezentări de modă spectaculoase, ce au avut loc la Galateca și la care au luat parte peste 300 de persoane.

Pentru a învăța totul despre crearea unei colecții, de la primele schițe și până la construirea propriu-zisă a unor piese vestimentare care să spună o poveste, cursanții de la Design Vestimentar Începători au studiat timp de 20 de săptămâni. Designerul Lena Criveanu i-a îndrumat pe cei care acum au pășit pentru prima oară pe drumul creativ al designului vestimentar.

„Diferența față de ultimele sezoane este că acum fiecare cursant și-a conceput propria colecție după propria poveste. Astfel, dacă unul a fost inspirat de libertatea păsărilor, altul a gândit o colecție desprinsă dintr-o lume în care totul este tehnologizat. Și în ceea ce privesc materialele folosite acestea variază, pentru că țin de conceptul fiecărei colecții. Fiecare dintre cei 8 cursanți a gândit 5, 6 ținute, la fel cum se practică și în școlile de artă, iar în cadrul prezentării de modă publicul va fi surprins cu peste 40 de ținute fabuloase”, declară Lena Criveanu, coordonatorul cursului de Design Vestimentar Începători.

P1138137

De asemenea, Kristina Dragomir i-a ajutat pe absolvenții Cursului de Pălării să își transforme fanteziile în realitate, printr-o colecție de pălării și accesorii de cap extrem de unitară și spectaculoasă.

„Prezentăm 15 modele de pălării diferite și șepci realizate manual pe calapod, din fetru de lână, pe care le-am accesorizat ulterior cu pene, mărgele, cristale, flori din mătase și benzi ripsate colorate, plus alte 10 accesorii capilare”, spune Kristina Dragomir, designer și coordonator al cursului de Design Pălării.

Domeniile din care vin mulți absolvenți sunt complet diferite de cele pe care le studiază la DallesGO, așa că realizarea acestor colecții constituie pentru ei un vis devenit realitate.

DallesGO este cea mai importantă platformă de cursuri interactive after work din România, cu centre în toate marile orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Craiova, Sibiu, Galați.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
February 2020
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact