S-a lansat Comunitatea FashionUP!

18/12/2019 by

Comunitate-1

Joi, 12 decembrie 2019, bloggeri pasionați, angajați și clienți FashionUP! au celebrat prima ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP! într-o locație cu un decor de poveste: Salon Geta Voinea Agora Floreasca.

Comunitatea FashionUP este un proiect despre și pentru oamenii uniți de pasiunea pentru frumos, exprimată în diferite forme: modă, artă, diversitate culturală și stilistică, dorința de a adera la o comunitate și de a realiza lucruri minunate împreună.

În cadrul evenimentului, fiecare membru al comunității a participat la o ședință foto profesională, unde și-a prezentat ținuta compusă din produse selectate de pe site-ul https://www.fashionup.ro.

Comunitatea 3

La prima ediție, toți membrii comunității au beneficiat de hair styling oferit de Geta Voinea și echipa, de make-up profesional oferit de Raluca Paraschiv și echipa, răsfățați cu mici cadouri de la Marionnaud și s-au delectat cu prăjituri de la Sweet Ela by Cristina Voicu.

Comunitate-2

Bloggerii care rezonează cu acest proiect și doresc să intre în această comunitate o pot face prin intermediul unui formular disponibil pe site. Acest formular se poate accesa de aici.

La fiecare ediție, un client FashionUP!, care și-a exprimat interesul de a participa la acest eveniment, va primi un voucher de cumpărături și va beneficia de toate serviciile oferite de partenerii noștri.

Anul acesta, FashionUP! a lansat și proiectul MarketUP! care susține și promovează selleri de fashion din România, oferindu-le expunere pe una dintre cele mai importante platforme de ecommerce de fashion din țară. Producătorii si designerii au posibilitatea să beneficieze de un suport important în dezvoltarea afacerii lor online: sprijinul unei echipe specializate în marketing online, acces la baza de date cu peste 1.000.000 de abonați FashionUP! și prezența în proiectele sale editoriale.

De asemenea, clienții care adoră brand-urile autohtone sau își doresc piese vestimentare din colecțiile designerilor români vor găsi produsele dorite în MarketUP! la prețuri speciale.

#ComunitateaFashionUP!

FEBRA (4)

DESPRE FASHIONUP!

În cei 10 ani de comerț online, FashionUP! s-a diferențiat prin oferta extrem de variată pe zona de lifestyle pentru întreaga familie, de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, până la produse de îngrijire personală și obiecte de home&deco. Astăzi, magazinul comercializează peste 1.000 de branduri naționale și internaționale, cu zeci de mii de produse de calitate superioară, și urmărește mereu să ofere cele mai mici prețuri din piață.

FashionUP! aduce în exclusivitate brandurile La Redoute, dar și mărci populare precum: Heine, Guess, Love Moschino, Calvin Klein, Versace Jeans, Nike, Adidas, Pepe Jeans, New Balance, Desigual, Le Coq Sportif, Bensimon, Top Secret, Vans, Lacoste, Esprit, Triumph, Clinique, Bioderma și multe altele. Gama de produse a marketplace-ului se îmbogățește zilnic cu item-uri noi.

În plus, magazinul oferă peste 10.000 de produse în stoc cu livrare rapidă, în 24 de ore, un serviciu dedicat de customer care și programul de loializare CashUp, prin care clienții primesc bani înapoi la fiecare comandă. Clienții FashionUP! pot plăti sigur și rapid online, prin ramburs, dar și în rate, prin unul dintre partenerii bancari.

FashionUP! este prezent în România, Bulgaria și Ungaria.

Credit Foto: Maria Voinea

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
December 2019
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact