Comunitatea FashionUP! – un proiect despre FRUMOS cu oameni frumoși!

14/01/2020 by

1rrr

Comunitatea FashionUP este un proiect despre și pentru oamenii uniți de pasiunea pentru frumos, exprimată în diferite forme: modă, artă, diversitate culturală și stilistică, dorința de a adera la o comunitate și de a realiza lucruri minunate împreună.

Prima ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP a fost una de succes, iar toți participanții (bloggeri, clienți și angajați FashionUP), care au rezonat cu acest proiect despre toate tipurile de frumusețe, așteaptă cu nerăbdare următorul eveniment. 

Până atunci, vă prezentăm o parte din echipa FashionUP (cei care au participat la prima ediție a Comunității FashionUP și au susținut proiectul în Social Media). Ce face fiecare în cadrul FashionUP și ce ținută a ales să poarte la eveniment vă prezentăm mai jos:

irina 2

Irina ocupă funcția de Operator Validare Date în cadrul companiei FashionUP și este o persoană veselă, sociabilă, pasionată de călătorii și cu dorința de a explora și descoperi locuri noi în timpul liber.

Veselia Irinei este molipsitoare, iar colegii o descriu ca fiind un ,,remediu” pentru zilele mai puțin bune, o persoană cu zâmbetul mereu pe buze și cu inima deschisă spre îmbrățișări de oferit.

Ținuta aleasă de Irina pentru eveniment a fost una casual-elegantă, dar de efect, formată dintr-o rochiță neagră, mulată pe corp, accesorizată cu un colier lung cu pandantiv. Pentru ca ținuta să fie completă, Irina a ales să o ,,închidă” cu o pereche de pantofi cu imprimeu animal print, pentru a-și pune amprenta spiritului de aventură asupra ținutei.

Andreea 2

Stiți persoana aceea care întreabă unde este telofonul, deși îl are la ureche și vorbește cu tine? Aceea este Andreea, Content Manager-ul nostru, care inserează printre numeroasele task-uri pe care le are, energizarea și binedispunerea echipei.

Având o personalitate energică, Andreea încearcă mereu să creeze o atmosferă plăcută și să le ,,îndulcească” ziua omuleților din echipă prin mici gesturi pe care noi le apreciem foarte mult. Colegii cred că Andreea este o persoană darnică, citez: ,,Cea mai darnică colegă, împarte și ultima bucățică cu tine și este mereu în căutare de ceva de ronțăit”.

La ședința foto, Andreea a optat pentru o ținută rock, care îi reflectă personalitatea acesteia. Outfit-ul este format din trei piese, pantaloni de piele care se află în trend, o bluză gri cu mâneci ,,clopot” și jacheta Bomber, un hast-have în orice garderobă. Ținuta este accesorizată cu un colier lung, un make-up și o coafură care îi oferă un plus de senzualitate și mister. Andreea a ales o ținută care poate fi ușor purtată cu o pereche de botine sau ghete cu ținte.

 

alina2

Alina face parte din departamentul de Customer-Care, Back Office. Este o fire creativă, fooooarte sociabilă și cu un simț al umorului dezvoltat. Alinei îi place să viseze și spune despre sine că, citez: ,,Visez și îmi construiesc propria lume, îmi închipui viitorul pe care mi-l doresc, pentru ca măcar în vise totul este posibil”.

Când spui fotografie, spui Alina. Creativitate este cuvântul care o definește cel mai bine.

Ținuta pe care Alina a purtat-o în cadrul evenimentului, o reprezintă întru totul. A ales o rochie de zi, elegantă, care iese în evidență prin animal print-ul pe care îl are. Alina consideră că această rochie trebuie să se afle în garderoba oricărei femei, așa cum este și ,,little black dress”. Cu o pereche de cizme negre peste genunchi, ținuta creată de colega noastră este garantat una care te scoate din anonimat la orice eveniment.

ana2

,,Bună, eu sunt Ana, mă mai cheamă Iuliana și Antonia, deci nu duc lipsă de nume.”. Așa și-a început descrierea Ana, unul dintre Graphic Designerii noștri, care se află de mai bine de un an în echipa FashionUP.

Îi place să creadă despre sine că face lucruri creative, dar noi îi spunem mereu că ea CHIAR FACE LUCRURI CREATIVE. Este o persoană pragmatică, dar în același timp îi place și să se distreze și să socializeze.

Casual este stilul care îi definește ținutele Anei. Outfit-ul Anei este format dintr-o pereche de jeanși negri clasici, care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei, asortați cu un pulover gri cu mărgele pe mâneci și o pereche de botine negre. A ales să accesorizeze ținuta cu un ceas cu curea metalică cu inserții și cadran auriu, care oferă outfit-ului un element de strălucire.

georgiana 2

Când spui Georgiana, spui spirit artistic. Pasionată de arta frumosului și tot ce este vintage în general, Georgi, cum ne place să îi spunem noi, este unul dintre creativii Graphic Designeri ai companiei. Dar acestea nu sunt singurele pasiuni pe care Georgiana le are, restaurarea a fost ,,dragoste la prima vedere” pentru aceasta, citez ,,Iubesc să văd cum opera de artă revine la viață, cum devine importantă din nou, prin grijă și atenție”. Nu o să vă vină să credeți, dar Georgi are un animal de companie mai puțin obișnuit, ,,copilul ei” cum îi place să-l numească, ariciul Ricci.

Ținuta aleasă de Georgiana este una definită de accente specifice stilului vestimentar din perioada Victoriană, care poate fi caracterizată prin ,,delicatețe atemporală”.

Un outfit format dintr-o singură piesă vestimentară, o rochie de culoare cărămizie, în jurul căreia gravitează celelalte elemente. Rochia a fost purtată în combinație cu o pereche de botine și accesorizață cu un lanț lung cu pandantiv.

hazel 2

Hazel ocupă funcția de Manager de Vânzări MarketUP, primul marketplace de fashion din România. Aceasta este o persoană veselă, sociabilă și optimistă, căreia îi place să citească. Cu spirit de aventură, lui Hazel îi place mult să călătorească și să descopere locuri și oameni noi. Ea mărturisește că atunci când achiziționează un articol vestimentar, de cele mai multe ori, se gândește cum ar putea compune mai multe ținute cu el.

Astfel, Hazel a integrat o pereche de botine din piele întoarsă de culoare gri într-o ținută formată dintr-o rochie neagră, cu decolteu în V, și un poncho gri. Însă, aceste botine pot fi purtate și cu o pereche de pantaloni sau cu o fustă. Outfit-ul a fost accesorizat cu o geantă roz prăfuit, care poate fi ,,pata de culoare” a oricărei ținute.

Mira2

Mira Anghelescu, COO la FashionUP, cu peste 10 de ani de experiență pe zona de ecommerce, are o personalitate puternică, este un adevarat izvor de energie, reușește să ne înveselească și să ne inspire pe toți. Recunoaște talentele, lucru care o ajută să formeze cu ușurință o echipă de succes. De asemenea, Mira este o persoană activă și pasionată de sport.

“Acum 30 de ani erau puține opțiuni și cum trebuia să merg la sigur, am ales să devin inginer. Uterior, am constatat că altele erau lucrurile care mă pasionau așa că am urmat calea firească către ceea ce mă făcea fericită.

În cei mai bine de 3 ani, de când coordonez echipa FashionUP, am reușit să-mi formez o echipă puternică pe ecommerce, cu oameni motivați să realizeze lucruri frumoase. Anul acesta, o parte din oamenii din echipă au început să meargă la cursuri de perfecționare pe anumite domenii și, drept urmare, cât de curând vom avea propriul stilist la FashionUP, care va oferi recomandări personalizate clienților.

Pentru 2020 ne-am propus mai multe proiecte:  vom extinde proiectul Comunitatea FashionUP cu diverse acțiuni, vom dezvolta zona video (interviuri cu designerii și producătorii din MarketUP, dar și o Pastilă de Stil realizată cu stilistul nostru). De asemenea, tot în 2020 vom continua să oferim susținere producătorilor locali și magazinelor online la început de drum,  prin platforma de marketplace lansată în urmă cu un an. ”

La sedința foto, din cadrul evenimentului de lansare a Comunității FashionUP, Mira a ales să poarte o rochie La Redoute Collections verde, din catifea și satin, cu o pereche de pantofi Moone. Rochia de catifea rămâne un statement în garderoba unei femei, fiind realizată dintr-un material de o eleganță regală, deosebit de plăcut la atingere.

Magda 2

Magda Câmpeanu, Manager Comunicare la FashionUP!, a lucrat peste 13 ani în Media, iar ulterior a coordonat echipa de content a Grupului Auchan România. Magda este coordonatoarea acestui proiect și putem spune despre ea că este o persoană a extremelor (tăcută, liniștită, dar cu o personalitate puternică și vulcanică), o fire creativă, cu multe, multe idei.

“La FashionUP! am găsit susținerea și deschiderea necesară pentru materializarea și dezvoltarea unor proiecte frumoase. Comunitatea FashionUP! a fost mai întâi o idee la începutul lunii octombrie, dar care a prins contur foarte repede datorită tuturor celor implicați în acest proiect. Prima ediție a evenimentului s-a desfășurat la Salonul Geta Voinea Agora și a fost un succes. Comunitatea FashionUP este formată din bloggeri, jurnaliști, angajați FashionUP foarte activi în Social Media, care și-au propus o întâlnire bilunară pentru a celebra pasiunea pentru frumos. De la o ediție la alta a acestui eveniment, ne-am propus să surprindem cu nenumărate surprize și acțiuni, așa că vă invit să fiți cu ochii pe noi! ”

La prima ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP, Magda a ales să poarte o rochie roșie în linii clasice, cu o pereche de botine negre cu botul ascuțit.

Bloggerii care rezonează cu acest proiect și doresc să intre în această comunitate o pot face prin intermediul unui formular disponibil pe site. Acest formular se poate accesa de aici.

La fiecare ediție, un client FashionUP!, care și-a exprimat interesul de a participa la acest eveniment, va primi un voucher de cumpărături și va beneficia de toate serviciile oferite de partenerii noștri.

Mai multe detalii despre cum s-au desfășurat lucrurile la prima ediție a evenimentului puteți afla de aici.

Credit Foto: Maria Voinea

Citește și S-a lansat Comunitatea FashionUP!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
January 2020
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact