FashionUp te trimite în vacanță pe Coasta Mediterană!

21/11/2017 by

Visezi la o vacanță într-o destinație exotică unde te poți bucura de razele soarelui și de căldură? Imaginează-ți o escapadă pe insula Rhodos, supranumită și insula trandafirilor, una dintre cele mai mari insule ale Greciei. Amestecul rafinat de plaje fine, situri arheologice și oraș medieval a transformat această insulă din Marea Egee într-una dintre cele mai bifate destinații turistice. Noi îți putem îndeplini acest vis și totul este doar la un click distanță.

Înscrie-te la newsletter-ul nostru în perioada 21 noiembrie – 17 decembrie și „Pleacă în vacanță cu FashionUP!”. Premiile constau în 2 excursii de vis de o săptămână: una în insula Rhodos și Coasta Mediterană și cea de-a doua pe Coasta Liciei ( Turcia ), oferite de agenția de turism Premio Travel. Mai multe informații despre agenție găsești aici.

Pentru a participa, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul FashionUp și să te abonezi cu adresa de mail la newsletter-ul nostru. Astfel vei fi primul care va afla toate ofertele și noutățile noastre zilnice.

Extragerea se va face cu ajutorul www.random.org, iar câștigătorul va fi anunțat în data de 18 decembrie pe pagina noastră de Facebook și printr-un email.

Excursiile sunt valabile pentru două persoane. Câștigătorul și însoțitorul său vor fi cazați la hoteluri de 4 și 5 stele pe toată durata excursiei. Pachetul turistic oferit de agenția Premio Travel, în parteneriat cu FashionUP, include zbor direct București – Antalya și retur, cazarea pentru șapte nopți cu mic dejun, parcare gratis în aeroportul Otopeni, ghid de turism și transportul către cele mai importante puncte de atracție turistică.

Acum că ai aflat toate detaliile, nu îți mai rămâne decât să intri pe siteul FashionUp și să te pregătești de vacanță.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
November 2017
M T W T F S S
« Oct   Jan »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact