CONCURS! Ce nu îți lipsește niciodată din geantă?

17/05/2017 by

Unul dintre lucrurile care ne unește pe noi, femeile, este dragostea pentru genți.  Mai mici, mai mari, de umăr sau de mână, simple sau extravagante, gențile sunt cele mai bune prietene ale noastre atunci când trebuie să ieșim din casă. Oare ce ne-am face fără aceste accesorii care ne permit să luăm cu noi o mulțime de lucruri care ne fac viața mai ușoară? Cu siguranță nu am fi prea fericite!

Pentru că știm că și vouă vă plac gențile și niciodată nu aveți prea multe, am pregătit un concurs  al cărui premiu este o geantă SOFIA CARDONI, din piele naturală.

^57A09513F20EB250D44464FE8C738C85BB0C4A5211FE3A041A^pimgpsh_fullsize_distr

Ce trebuie să faceți?

Mecanismul este foarte simplu! Vrem să aflăm care sunt lucrurile care nu vă lipsesc niciodată din geantă, indiferent de situație! De aceea, vă rugăm să ne răspundeți la întrebare lăsând un comentariu la acest articol. Astfel vă înscrieți la concurs și aveți șansa de a câștiga geanta din imagine!

Perioada Concursului:

Concursul se desfășoară în perioada 17-23 mai, iar extragerea va avea loc miercuri, 24 mai. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și va fi anunțat public printr-o postare pe pagina de Facebook FashionUP!

Regulamentul concursului este disponibil aici.

P.S Nu uitați să vă abonați pentru a fi la curent cu cele mai noi articole de pe blog!

59 Comments
  1. Nu imi lipsesc niciodata din geanta rujul,parfumul si servetele umede si uscate.rujul ma salveaza intotdeauna cand am nevoie de un refresh 😉

  2. Niciodata nu imi lipseste din geanta rimelul, rujul, fondul de ten, servetelele demachiante, dezinfectantul pentru maini, incarcatorul mobil, telefonul, cheile, pieptanul, parfumul preferat!

  3. Sunt multe lucruri care nu îmi lipsesc niciodată din geanta,acestea sunt:cheile de casa,telefonul,portofelul,servetele umede,parfum,ruj,pastile

  4. Nu îmi lipsește niciodată din geanta portofelul ,cheile de la casa si telefonul!

  5. Lucrurile care nu imî lipsesc din geanta sunt urmatoarele:portofelul,rujul și oglinda

  6. Din geanta nu-mi lipsește, banii, telefonul, actele, cheile, cosmetice, portofel, șervețele.

  7. Telefonul , cheile , portofelul , luciu de buze , servetele si tigarile cu bricheta nu imi lipsesc niciodata din geanta 🙂

  8. Nu-mi lipseste niciodata din geanta telefonul ,portofelul ,oglinda , rujul ,incarcatorul de la telefon, agenda telefon,pix,pieptene si cheile .

  9. Nu îmi lipsește niciodată din geantă portfardul, parfumul preferat, șervețelele, sticluța cu apă plată, agenda, telefonul, guma de mestecat, ochelarii de vedere și de soare, portofelul și cel mai important o carte de citit. 🙂

  10. Iubesc gentile voluminoase, deoarece mereu am foarte multe lucruri utile sau mai putin utile 🙂
    Mereu am plasturi, rujuri, oglinda, portofelul evident, tocul de la ochelari, pastile pentru durere de cap, elastice de par, baton corector, creion de ochi, agenda cu pix si telefonul care este nelipsit:)) Cele de mai sus le am mereu la mine, indiferent de ce geanta port 🙂

  11. Lucrurile care nu-mi lipsesc niciodata din geanta sunt: portofelul, rujul, servetelele, ochelarii de soare, cheile si telefonul.

  12. Nu-mi lipsesc din geanta portofelul, incarcatorul de telefon, bateria externa, servele umede, Tic-tac, ochelarii de soare, agrafe, plasturi, ruj.

  13. Ruj, cremă de mâini,servețele umede şi uscate,portofelul şi telefonul.

  14. din geanta , nu imi lipseste niciodata, rujul, plasturii pt. bataturi , deodorantul

  15. Parfumul, rujul, telefonul , portofelul si cheile de la casa nu imi lipsesc niciodata din geanta !

  16. Lucrurile care nu-mi lipsesc niciodata din geanta sunt: portofelul, rujul, servetelele, cheile si telefonul.

  17. Nu imi lipseste din geanta portofelul,rujul,telefonul si actele de identitate.

  18. Lucrurile care nu imi lipsesc niciodata din geanta sunt: portofelul, servetele, telefonul, cheile (casa sau masina), balsam de buze, crema de maini, guma , sticla cu apa.

  19. Niciodata nu imi lipseste din geanta telefonul si cheile de la casă.

  20. Lucrurile care nu-mi lipsesc niciodata din geanta sunt portofelul si incarcatorul pentru telefon!

  21. Lucrurile care nu îmi lipsesc niciodată sunt; portofelul,cheile de la bloc, pampersi pentru fetița,și un mini parfumumel..Și telefonul bine înțeles

  22. Intotdeauna geanta mea are urmatoarele lucruri: portmoneu, ochelari de soare, crema de maini, chei, ruj/balsam de buze, servetele, un pix si nelipsitele facturi 🙂

  23. Servetele umede,portofelul cu acte si cardurile bancare,telefonul,cheile de la casa,trusa de machiaj,rimelul

  24. Niciodata nu imi vor lipsi din geanta portofelul, cheile, rujul si oglinda, precum si batistutele de hartie

  25. Din geanta nu imi vor lipsi niciodata rujul, pieptenele, un mini parfum si actele.

  26. Nu-mi lipsește niciodată din geantă portofelul ,telefonul mobil ,si rujul preferat 😊

  27. Nu-mi lipsesc niciodata din geanta urmatoarele:
    – portofelul
    – telefonul
    – farduri (fond de ten, gloss si rimel)
    – servetelele
    – sticluta cu apa
    – gelul antibacterian
    – cheile
    – chestii de scris
    – o agenda mica
    – produse pentru igiena feminina
    – guma de mestecat

  28. Intotdeauna in geanta mea sant:
    – portofel cu acte,bani,carduri diferite
    – cheile casei
    – telefon
    -baterie externa
    – servetele umede si de unica folosinta
    – ruj

  29. Nu-mi lipsesc niciodata portofelul, ochelarii, cheile, telefonul, apa si medicamentele (de la o varsta… nu mai traiesti fara ele).

  30. Lucrurile care nu-mi lipsesc niciodata din geanta, oricat de mica sau mare ar fi ea, sunt urmatoarele: telefon,portfard, servetele umede/uscate, portofel, deodorant si uneori si un mini parfum.

  31. Din geantă nu îmi lipsesc niciodată cheile, portofelul, telefonul, încărcătorul, batistele de hârtie, șervețelele umede, oglinda, balsamul de buze, un pix și un carnețel.

  32. Am o geanta mare in care pot tot felul de lucruri dar ceea ce nu-mi lipseste niciodata se regaseste in aceasta lista: servtelele, balsamul de buze, cheile de la casa, portofelul, telefonul, medicamentele, o carte de citit pe drum (fac naveta cu trenul), apa, bomboane mentolate, ac si ata, pila de unghii.

  33. În geanta mea am mereu portofelul, cheile, ochelarii de soare, șervețele, balsam de buze, agenda și telefonul. 🙂

  34. Am întotdeauna în geanta :ruj,creioane,oglindă,portofel, telefon si chei.

  35. Intotdeauna am in geanta chei, portofel, 1-2 rujuri, perie par, un pix, un mini-parfum, acte si o bombonica 🙂

  36. În primul rand nu plec fără portofelul cu acte și bani, nelipsitul telefon și chei, iar pt ca sunt mamica a doi copii mai noi nu ies din casa fără șervețele de tot felul: umede, uscate și plasturi

  37. Mai nou am devenit mamica asa ca geanta mea este una cat o valiza! Am in ea de toate si pentru mine si pentru pitica mea. De la portofel, chei, telefon, servetele pentru mine, sticla cu ceai, pana la scutece, paturica, crema, suzeta, protectii pentru san… tot arsenalul.

  38. Obiectele principale din poseta unei femei se modifica odata cu ea.schimbam parfumul cu biberonul de exemplu:) dar indiferent de orice trebuie sa avem in geanta/ gentuta ruj,oglinda si o bombonica.

  39. Niciodata nu.mi lipseste portofelul. In rest, obiectele variaza. Insa portofelul este nelipsit.

  40. Hmmmm.. Poi: portofel, balsam de buze, ruj, șervețele, pixuri, cărți de vizita si cheile de la mașina . 😁

  41. Portofelul, telefonul si cheile nu imi lipsesc absolut niciodata. Chiar si in cea mai mica geanta trebuie sa fie loc pentru ele.

  42. Iata cateva dintre lucrurile care nu imi lipsesc niciodata din geanta: portofelul, cheile, telefonul, servetele umede si uscate, pila pentru unghii, rujul, parfumul si crema de maini 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
May 2017
M T W T F S S
« Apr   Jun »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact