MarketUP – o nouă experiență de shopping online

12/08/2019 by

Bine ai venit în singurul marketplace de fashion din România!

MarketUP! este un proiect marca FashionUP, care susține și promovează selleri de fashion din România, oferindu-le expunere și posibilitatea să acceseze un suport esențial în dezvoltarea afacerii lor online.

«MarketUP! este aportul nostru pe piața de online, pentru a genera mai multă performanță și autenticitate. În acest proiect sunt implicați parteneri, furnizori, dar și echipa extrem de dedicată a FashionUP. Este un nou pas în maturizarea și dezvoltarea brandului FashionUP.», spune Mira Anghelescu, directorul de operatiuni FashionUP.

Descoperă o_A__0962 parte din brandurile care ni s-au alăturat deja în acest nou proiect.

Dames Premium Collection – o colecție capsulă ce rivalizează cu creații ale marilor case de modă. Vei găsi ținute pentru birou, dar și de ocazie, realizate din materiale calitative, cu finisaje premium, în culori și croieli inspirate de tendințele de podium, realizate de o echipă de peste 150 de stiliști, modelieri și croitori români, la preț de producător. Nu evita nici colecțiile digitale, cu imprimeuri 100% originale, perfecte pentru firile îndrăznețe și care vor să iasă din anonimat.

IMG_1100

Hotstepper – un brand autohton ce datează pe piața de fashion din anul 2008 și este specializat în manufactură de încălțăminte din piele naturală. Designul original și nonconformist este aliniat ultimelor tendințe în modă. Pentru fashionistele care doresc să marcheze un moment inedit, Hotstepper a creat categoria de pantofi pictati. Gama largă de produse cuprinde și colecții bridal, events și casual-wear. Handmade in Ro from quality leather!

17582610

Carter’s – brand lider în îmbrăcămintea pentru copii mici. Design-urile noastre se bazează pe  calitate și inovație, calități care ne-au câștigat încrederea generațiilor de familii de-a lungul timpului. Poți conta pe Carter’s, avem noi grijă de micile detalii, astfel încât tu să fii liber să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat: să sărbătorești alături de micuțul tău – îmbrățișările, strângerile la piept, chicotelile și gânguritul său care îți luminează viața.

Poți fi și tu unul dintre ei. Fă primul pas pentru a deveni partener! Contactează-ne!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
August 2019
M T W T F S S
« Jul   Sep »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact