Produsele PUMA sunt acum și pe FashionUP!

29/03/2016 by

Am ales FashionUP! pentru că îmi oferă o gamă variată de produse, de la branduri pe care le ador, dar și pentru că vor mereu să se dezvolte și să își mărească portofoliul de produse. Cea mai recentă reușită a acestui magazin online este parteneriatul încheiat cu PUMA România, unul dintre cele mai îndrăgite și achiziționate branduri de îmbrăcăminte și încălțăminte sport.

Puma pe FashionUP

Legătura dintre PUMA România și FashionUP! s-a creat cu ocazia Black Friday-ului de anul trecut. FashionUP! vine astfel în întâmpinarea dorinţei clienților de a avea acces la o gamă cât mai variată de produse la cele mai bune preţuri. 

Peste 200 de articole PUMA vor fi pe FashionUP.ro

Parteneriatul dintre cele două branduri presupune adăugarea în oferta magazinului a peste 200 de articole de încălțăminte pentru bărbați și femei, urmând să fie extinsă gama cu articole de îmbrăcăminte și accesorii. Toate produsele PUMA sunt disponibile la prețuri speciale, începând de la 49,90 lei, iar unele dintre ele beneficiază de reduceri care ajung până la 55%.

Puma pe FashionUP

Parteneriatul cu PUMA România a venit ca o dezvoltare firească a conceptului pe care FashionUP! l-a introdus pe piața din România în 2015: Real Brands. Smart Shopping. Această marcă este un “Real Brand” și aprecierea de care se bucură în România este deja cunoscută.

Nu știu despre voi, dar eu de abia așteptam vestea asta minunată. Mi-am comandat deja ceea ce e (în opinia mea) cea mai frumoasă pereche de încălțăminte pentru femei, de la PUMA!

puma sport platforma
(click pe poză pentru a vedea mărimile și prețul acestui model)

Pe lângă Puma România, gama fashion sport de pe FashionUP mai cuprinde mărci precum Adidas, Nike, New Balance, Reebok și Vans, iar acestora li se adaugă, din portofoliul extins, branduri precum Guess, CK, Just Cavalli, Michael Kors. Așadar, aveți de unde alege!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
March 2016
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact