Cum să te pregătești pentru Black Friday. Tips & Tricks

08/11/2016 by

Pentru toți pasionații de cumpărături, Black Friday este cea mai așteptată zi din an atunci când vine vorba de shopping, datorită reducerilor colosale pe care le oferă majoritatea magazinelor.
bl1

“Sărbătoarea” are origini americane și urmează după Ziua Recunoștinței, care este sărbătorită în fiecare an în ultima joi a lunii noiembrie. Așadar, Black Friday are loc în fiecare an între 23 și 29 noiembrie, însă cele mai multe magazine încep campaniile promoționale chiar și cu o săptămână înainte.

Pentru că în curând se va da startul celor mai mari reduceri din an și fiecare dintre noi vrem să avem parte de cele mai bune oferte, v-am pregătit câteva sfaturi care o să vă ajute să vă pregătiți pentru ziua cea mare:

1. Pregătește-ți un buget

Economisește din timp dacă plănuiești să faci cumpărături importante! Chiar dacă discounturile sunt mari, nu o să primești nimic pe gratis și nu merită să ratezi cele mai bune oferte ale anului pentru că nu ai știut să îți planifici bugetul!

2. Monitorizează prețurile

Înainte de Black Friday, unele magazinele au tendința de a crește prețurile, pentru a crea iluzia unor reduceri mai mari. De aceea este bine să verifici din când în când prețurile la produsele pe care ți le dorești, pentru a fi sigur că o sa ai parte de cele mai avantajoase oferte!

3. Fă-ți o listă

Fie că vrei să cumperi haine, electrocasnice sau gadgeturi, este bine să îți faci o listă clară cu lucrurile pe care plănuiești să le achiziționezi. Așa o să te asiguri că vei cumpăra doar ceea ce ai nevoie și nu o să cheltui bani pe produse care nu îți trebuiesc, doar de dragul prețului atrăgător.

4. Fă-ți cont și abonează-te

După ce ți-ai făcut o listă clară cu produsele dorite, fă-ți cont pe site-ul care te interesează și abonează-te la newsletter, ca să fii sigur că ești la curent cu cele mai noi oferte! De asemenea, este indicat să adaugi în Wishlist tot ceea ce dorești să cumperi, ca atunci când promoțiile se activează, doar să plasezi comanda.

5. Finalizează comenzile pe rând

Pentru că stocurile sunt limitate și se epuizează rapid, recomandat ar fi să finalizezi pe rând comenzile. Așadar, nu aștepta să pui în coș toate produsele pe care le vrei, ci comandă pe rând, în funcție de priorități.

Acestea sunt trucurile pe care le folosesc eu de Black Friday și sper să vă ajute și pe voi. Nu uitați să verificați cele mai noi oferte de pe FashionUP! și să vă abonați la Newsletter dacă vreți să fiți la curent cu cele mai noi oferte!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
November 2016
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact