Cămășile albe nu trebuie să fie plictisitoare!

05/05/2016 by

Când aud “birou”, mă gândesc automat la cămașă albă! De multe ori, jobul te forțează să porți anumite ținute, specifice stilului vestimentar elegant. Dacă nu experimentezi și nu ai răbdare să fii atentă la detalii, riști să te trezești că ieși pe stradă și arăți la fel ca alte cinci-șase tipe pe care le întâlnești în drumul tău.

N-am nimic cu a purta cămașă albă la birou. Ba chiar o consider ideală pentru atunci când afară e sufocant de cald! În schimb am o problemă cu acele cămăși albe groaznic de plictisitoare. Clasice, albe, cu guler și cu mâneci de diverse mărimi. Așa că mi-am făcut o colecție de cinci cămăși pe care le poți privi fără să te ia somnul!

(click pe denumire pentru a vedea mărimi și preț)

Cămașă albă cu mâneci colorate

Camasa Troll - FashionUP!
Camasa Troll – FashionUP!

Cămașă albă cu detalii negre

nsc7760_alb_extra
Cămașă NISSA – FashionUP

Cămașă albă cu decupaje

Camasa Sense Anya
Camasa Sense Anya

Cămașă albă cu mâneci clopot

zab_zaz_i9_0_extra
Cămașa Zaza Boutique

Cămașă simplă, cu un detaliu

c35b_crisstalus_extra
Camasa Crisstalus

Astea sunt cămășile pe care le port atunci când vreau să obțin o ținută elegantă și clasică, dar nu plictisitoare. Când aleg, totuși, să port cea mai simplă cămașă pe care o am, apelez la cercei și coliere pentru a o aduce la viață. Tu ce trucuri folosești pentru ca hainele tale să nu fie plictisitoare?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
May 2016
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact