Ce purtăm când vremea e nehotărâtă

07/06/2016 by

Cine zicea că noi, femeile, suntem nehotărâte, nu s-a confruntat cu vremea din perioada asta. Nu știu cum vi se pare vouă, dar pe mine mă disperă. Doar ce am trecut la garderoba de vară, cu fustițe și rochițe, și acum sunt nevoită să caut prin toată casa bluzele și cardiganele, ca să echilibrez ținutele pe care le port, astfel încât, să dau jos când mi-e cald și să adaug când e frig.

guess-attic-837156_1920Și devine deja funny, pentru că dimineața nu mai știu câte să pun pe mine, pentru că e frig, pe la prânz se încălzește și dacă nu poți da ceva jos de pe tine, mori de cald, iar în unele zile mai și plouă, deci trebuie musai să ai ceva la tine, cu care să te acoperi.

Dar până la urmă, ne descurcăm și ne adaptăm. Scoatem cardul și pornim la vânătoare de pulovere, bluze și cardigane. Nu o să vă arăt chiar tot ce mi-am cumpărat în perioada asta, având în vedere că am prins reduceri, dar vă las mai jos patru piese care cred că nu ar trebui să lipsească din garderoba nimănui.

  1. Cămașă purtată pe deasupra

Cămașă Top Secret TOP
Cămașă Top Secret TOP

Da, ok, poate că e frig uneori, dar dacă nu vrei să exagerezi, îți sugerez să alegi o cămașă ca cea de mai sus. O poți purta peste tricou și îți va da un aer boem sau poate chiar elegant, în funcție de culorile pe care le alegi.

2. Bluză tip rochie

Bluza Top Secret TOP (2)
Bluza Top Secret TOP

Avantajele în a avea o astfel de bluză e că pe sub ea poți purta pantalonii ăia strâmți care îți plac atât de mult, dar pe care te ferești să îi porți cu bluzele prea scurte sau prea strâmte. În plus, avantajează cam orice tip de siluetă.

 3. Cardigan

Cardigan Top Secret
Cardigan Top Secret

Cardiganele sunt preferatele mele! Le adooor pentru că sunt atât de versatile, ușor de purtat și de inclus în tot felul de ținute. În plus, sunt perfecte pentru ținutele de vreme schimbătoare. Le poți purta pe umeri sau lega în jurul taliei la nevoie.

4. Pulover descheiat

Pulover Descheiat Top Secret TOP
Pulover Descheiat Top Secret TOP

Îmi plac și am zeci de modele, texturi și culori. Din nou, sunt foarte ușor de purtat și, având în vedere că nu sunt atât de pretențioase/prețioase precum cardiganele, la nevoie poți să le pui în geantă sau în rucsac.

Dacă ai sugestii le aștept cu drag!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
June 2016
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact