Legătura dintre gramatică și sex-appeal

24/08/2016 by

Zilele trecute eram la un restaurant cu una dintre prietenele mele cu care reușesc să mă văd destul de rar. Femeia a ales să facă medicina, așa că vă puteți imagina că este puțin mai ocupată cu învățatul. Și nu numai că vrea să se facă medic, dar mai e și super pasionată de tot ce înseamnă  operații complicate, boli rare, anomalii genetice  și chestii dinastea dubioase care pe mine mă sperie. În fine nu asta e ideea, important e că nu  ne întâlnim prea des, dar atunci când o facem, avem grijă să stăm la taclale ore întregi. 

Female friends with laptop gossiping in bed

Acum că v-am făcut o scurtă introducere, să revin la ce voiam de fapt să vă povestesc. V-am zis deja că ne vedem rar, așa că vă dați seama cum decurg discuțiile noastre. Cum fiecare dintre noi încă este în căutarea prințului pe cal alb bărbatului potrivit, cele mai spumoase discuții sunt despre ultimele ieșiri de care am avut parte în compania diverșilor norocoși. Și  nu știu cum se face, dar de fiecare dată, una dintre noi vine cu o povestioară atât de amuzantă încât se lasă cu dureri de burtă.

De data asta ea a fost protagonista unei întâmplări pe cât de amuzantă, pe atât de dezamăgitoare. Femeia a crezut că a dat norocul peste ea când într-o dimineață, în timp ce ieșise să-și plimbe câinele, a întâlnit un tip mai mult decât interesant. Știți voi, genul înalt, cu puțină barbă, corp tonifiat și o privire seducătoare. Evident, și el avea un câine, iar de aici treaba a fost ca și rezolvată. Niciunul nu a trebuit să facă eforturi să deschidă un subiect, pentru că patrupezii au rezolvat toată problema. Și cum atracția a fost reciprocă, până au schimbat numerele de telefon nu a fost decât un pas. Înainte să ajungă înapoi în casă, cu un rânjet până la urechi, ea își imaginase deja cum vor arăta viitorii lor copii… Doar că visul s-a spulberat  brusc la primul mesaj primit, care suna cam așa: “A fost cea mai frumoasă dimineață CARE am avut-o în ultime vreme!”.

Omul nostru se pare că nu știa de existența acuzativului, sau dacă știa nu îl folosea când trebuie. Cert este că a fost penalizat rapid și nu a primit o a doua șansă. Acum dacă a fost o greșeală nevinovată sau vreun auto correct nenorocit, rămâne un mister pentru că mesajul lui a rămas fără răspuns, iar el nu a mai insistat.

Oricât ne-am amuzat pe marginea întâmplării, problema este una reală și foarte des întâlnită. Parcă dispare tot romantismul când auzi un DECÂT folosit fără negație… Și nici toate atuurile fizice din lume nu o să te salveze dacă nu știi să vorbești corect limba română. Desigur, același lucru este valabil și pentru femei.

giphy

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
August 2016
M T W T F S S
« Jul   Sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact