Nu o să mai port în viața mea tocuri de 1 Mai!

03/05/2016 by

Hello! The Bitch la butoane, cu o poveste comico-tragică, care vă va arăta cum am ajuns la concluzia că de 1 Mai nu e indicat să porți tocuri. De niciun fel! Ar trebui să existe reguli nescrise despre cum de 1 Mai sunt permiși doar balerinii și încălțămintea cu talpă joasă. Sau șlapii, în cazuri extreme.

balloons-388973_1920În noaptea de dinainte de 1 Mai, am fost și eu, ca tot omul care se respectă, la biserică să iau lumină și apoi în club. Mda, generația asta a noastră și-a cam făcut o tradiție din a “duce lumina în club”. O fi bine, o fi rău?! Habar nu am. Doar vă prezint faptele așa cum s-au întâmplat.

Normal că am vrut să arăt cât mai bine în noaptea aia, așa că mi-am scos în oraș micuța rochie neagră și cea mai frumoasă pereche de pantofi cu toc pe care îi dețin. Ca să nu rămâi curios/curioasă, pun o poză cu ei, așa cum arătau atunci când i-am comandat eu:

Pantofi Stiletto Celebrity Collection by Eugen Olteanu
Pantofi Stiletto Celebrity Collection by Eugen Olteanu – FashionUP!

Mă uit acum la florile alea de pe pantofii mei și-mi vine să plâng!

Buuun! Am ajuns în club gașcă de cinci oameni, cu mine cu tot. Eram trei doamne și doi domni, dornici să danseze până dimineața! Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din club și pe la 3:00, în dimineața aia, una dintre noi a zis că știe ea un loc frumos și că ar trebui să schimbăm decorul.

car-398964_1920Fără să întrebăm, ne-am urcat în mașină și am pornit la drum. Când ne-am trezit pe autostradă, ne-am dat seama că locul ăsta al ei e puțin mai departe decât ne-am fi gândit. Cu zâmbetul pe buze și fără niciun stres, șoferița ne-a anunțat că mergem la mare, în Vamă, să continuăm petrecerea acolo.

Aș fi dat orice ca pantofii mei să se transforme în ceva adecvat contextului!

Am uitat de pantofii din picioare când am ajuns în Vamă. Am uitat de pantofii din picioare când am pășit pe nisipul rece și apoi când m-am descălțat. Într-un final, am uitat complet și la propriu de pantofi pe nisip, de a venit apa și a trebuit să îi pescuiesc apoi prin mare.

De distrat m-am distrat, dar și pantofii i-am cam distrus. Pe plajă fiind, mi-aș fi dorit să am în picioare ceva potrivit locului în care mă aflam. O pereche de pantofi care să arate bine, dar să fie comozi și rezistenți. Ceva de genul:

Pantofi MOPIEL vișinii cu print - FashionUP!
Pantofi MOPIEL vișinii cu print – FashionUP!

 Sau măcar așa ceva:

top-sbu0474bl_extra
Balerini Top Secret – FashionUP!

Eh, măcar acum știu ce NU voi purta de 1 Mai viitor: tocuri!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
May 2016
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact