TOP 5: Sfaturi pentru BLACK FRIDAY de succes!

12/11/2015 by

Fetelor, voi ați observat cât de repede trece timpul? A mai rămas doar o săptămână până la Black Friday și dacă ați ști ce surprize pregătește FashionUP, această săptămână vi s-ar părea o eternitate. Dar pentru că încă nu avem voie să dăm din casă, ne-am gândit să vorbim despre Black Friday nu din punct de vedere al ofertelor de Black Friday, ci din punct de vedere al eficienței.

black friday shopping online fashion

Eu am o listă cu 5 sfaturi de Black Friday, pe care o respect în fiecare an și care mă ajută să reușesc să îmi iau tot ce am nevoie, fără bătăi de cap și fără să cheltuiesc o avere sau să regret vreo achiziție. Ca de obicei, după ce povestesc eu, aștept de la voi și alte sfaturi, pentru că, nu-i așa?, niciodată nu le știi pe toate!

Stabilește un buget!

piggy-bank-breakerĂsta e primul lucru pe care îl fac eu. Dacă aș începe cu lista de cumpărături, înaintea bugetului, șansele ca banii să nu-mi ajungă nici pentru jumătate din listă sunt foarte mari. Pe măsura tentațiilor! Stabilesc o sumă, apoi pe baza sumei și a unor prețuri orientative, trec la pasul 2.

Alcătuiește lista de cumpărături!

La primul meu Black Friday nu am avut listă de cumpărături! :)))))) Leșin de râs când îmi amintesc cum „alergam” ca o nebună din pagină în pagină, pe site-urile magazinelor online de fashion, pentru că nu știam ce vreau să iau mai întâi și mă temeam că până reușesc eu să finalizez comanda, produsele vor dispărea din stoc. Este incredibil de util să știi dinainte ce vrei, mai ales că tentația să iei ceva de care nu ai nevoie sau care nu îți place, e foarte mare. La fel de mare ca reducerile pe care le vom avea noi de Black Friday la FashionUP!

Pregătește-ți cardul!

pink credit cardPrima dată când am participat la Black Friday nu doar că nu aveam o listă pregătită, dar nici măcar nu aveam cardul alimentat. Ca să nu mai zic că nici nu îmi trecuse prin cap să îmi fac conturi pe magazinele online preferate. A fost haotic! 😀 Dar a fost și singura dată când am pățit așa ceva! Mi-am învățat lecția și nu mai trec niciodată peste aceste 5 sfaturi utile de Black Friday.

Începe sa faci shopping mai devreme!

Dacă ai această posibilitate, începe sesiunea de shopping mai devreme. Înaintea tuturor! Noi, la FashionUP, spre exemplu, le vom oferi clienților fideli acces la ofertele de Black Friday cu o zi înaintea celorlați! O să anunțăm pe Facebook la momentul potrivit, despre ce este vorba!

Citește cu atenție termenii și condițiile magazinelor online!

Nu vrei să ai surprize neplăcute de Black Friday, nu? Atunci ai face bine să citești cu atenție termenii și condițiile afișate de fiecare magazin în parte. De acolo afli detalii despre perioada de livrare, dar și despre posibilitatea de a face retur. Nu strică niciodată să fii informat. Termenii și condițiile FashionUP îi găsești AICI!

keep calm black friday is coming

Bun! Acum că am stabilit care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont pentru ca Black Friday să fie în avantajul tău, nu îți mai rămâne decât te plimbi prin magazinele online favorite, să te apuci de stabilit bugetul, de făcut lista de cumpărături și să aștepți să apară ofertele.

Noi te vom ține la curent cu ofertele noastre de Black Friday pe pagina de Facebook, dar și pe mail, dacă te abonezi la newsletterul FashionUP.ro! Spor la shopping! 🙂

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
November 2015
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact