10 idei pentru ca hainele tale să pară mai scumpe

15/01/2016 by

Tuturor ne-ar plăcea să avem doar haine scumpe de la designeri celebri, în garderobă, dar știm că asta nu e posibil, pentru că, nu-i așa!?, avem un buget si trebuie să ne incadrăm în el. Dacă ai simț estetic (așa, ca mine), poți să fii deosebit de practică atunci când faci shopping.

woman-983967_1280

Îți poți lua haine cu bani puțini și le poți face să arate ca și când ai fi dat o căruță de bani pe ele. Asta înseamnă lux accesibil, doamnelor!

Să vedem, așadar, care sunt cele 10 trucuri pe care eu le aplic de fiecare dată când vreau ca o ținută să pară mai scumpă decât e!

Alege întotdeauna genți simple!

E dificil să faci o geantă ieftină să pară scumpă! De cele mai multe ori e imposibil! Așa că cea mai bună alegere este să mergi pe genți simple. Evită fake-urile!!! Este foarte important să nu pici în capcana genților fake. Pentru tine pot părea destul de similare cu originalul, dar un cunoscător va ști că încerci să pari mai mult decât ești. Rezultatul: vei fi penibilă.

Sugestiile mele:

genti simple FashionUP

Cumpără: geantă albă, geantă maro, geantă bej.

Înlocuiește nasturii ieftini din plastic!

Alege în schimb nasturi care arată scump, care nu au forma clasică și care sunt din materiale ca: metal, lemn sau cei acoperiți cu materiale textile.

Alege pantofi din piele sintetică întoarsă, nu clasică!

Pielea întoarsă „artificială” arată mult mai scumpă decât pielea sintetică clasică! Mergi pe simplu și negru, pentru un efect elegant și rafinat.

Sugestia mea:

brdi_47975_extra

Cumpără: pantofi negri piele întoarsă

Evită să porți haine șifonate!

Învestește într-un fier de călcat bun și nu ezita să îl folosești cu fiecare haină pe care o porți. Cu cât e mai bun fierul, cu atât mai puțin timp pierzi calcând.

Alege cu grijă materialele!

Reține că poți fenta stilul, dar nu poți face nimic când vine vorba de materiale. Materialele ieftine sunt întotdeauna evidente. Evită tot ce este peste 20% sintetic. Inul, lâna și bumbacul sunt materiale care par mai scumpe. Dacă ai răbdare și cauți cu atenție, găsești cu siguranță piese din aceste materiale, la prețuri mici.

Asigură-te că îți vine ca turnat!

Hainele mai mari sau mai mici, care stau pe tine ca pe gard, arată ieftin. Pentru a schimba asta, du-le la croitor și asigură-te că îți vin perfect!

Poartă negru!

Negru, pe lângă faptul că sculptează corpul, mai are și capacitatea de a face o ținută să pară elegantă și mai scumpă decât e. Pentru evenimente, aleg negru ori de câte ori am ocazia.

Sugestiile mele:

rochii negre

Cumpără: rochie neagră 1, rochie neagra 2

Înlătură petele cât mai repede posibil!

Nu purta haine pătate! Pentru salva ceva pătat, ocupă-te de pată cât e proaspătă. Utile în astfel de situații sunt: oțetul, sucul de lămâie și praful de copt.

Investește în accesorii și fă combinații îndrăznețe!

Încearcă să investești într-o pereche fabuloasă de ochelari sau într-un ceas de firmă, o geantă drăguță de designer sau chiar o pereche de pantofi statement. Aceste piese cheie vor oferi stil oricărei ținute!

Ai grijă de încălțămintea ta!

Curăță încălțămintea cât mai des. Periodic înlocuiește flecurile pantofilor cu toc sau chiar tocurile. Pentru ca încălțămintea din piele întoarsă să arate bine mai mult timp, sterge-o, măcar o dată pe lună, cu puțin oțet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
January 2016
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact