Vezi ofertele de Black Friday la FashionUP înaintea tuturor!

18/11/2015 by

Începe nebunia de Black Friday! Sunt mega încântată pentru că reducerile de pe FashionUP vor ajunge până la 80% și pentru că am pregătit încă o surpriză pentru clienți, pe care o vei descoperi la momentul oportun. Până atunci, te anunț că poți vedea toate ofertele de Black Friday cu două ore înaintea tuturor, dacă te abonezi la newsletterul FashionUP.ro!

fup-blackfriday-500x600-teaser

Pentru a primi CHEIA DE ACCES care îți va permite să începi shoppingul de BLACK FRIDAY cu 2 ore înainte de startul oficial și să ai timp să îți faci cumpărăturile fără presiunea timpului, după ce te înscrii la newsletter, trebuie să confirmi abonarea! Doar așa vei primi cheia!

După confirmare, vei primi pe mail un cod, care reprezintă cheia ta de acces la ofertele de Black Friday înaintea celor care nu sunt abonați la newsletter. Cu acest cod ești așteptat/ă pe www.fashionup.ro, joi, 19 noiembrie, de la ora 22:00, când se dă startul Black Friday pentru cei care au chei de acces. Pentru restul, Black Friday începe în noaptea de joi spre vineri (19-20 noiembrie), la 00:00.

Black Friday 2015 la FashionUP: trei zile cu reduceri de până la 80%, la toate produsele

Sub numele “FashionUP/Price Down – Ținem prețurile sub toc”, am pregătit o campanie specială de Black Friday 2015, ce se va desfășura timp de trei zile, începând cu 20 noiembrie, și va oferi reduceri de până la 80% la toate produsele de pe stoc!

În oferta de Black Friday vei găsi atât colecțiile noi, de la designeri români, dar și colecții anterioare de la branduri de renume. Printre produsele de sezon se numără ghete,  botine, cizme, geci sau pulovere la prețuri mici. Prima pagină a site-ului va afișa cele mai mari reduceri, devenind un hub prin intermediul căruia cumpărătorii se pot informa foarte ușor.

keep calm black friday is coming

Cum să nu fii entuziasmat de așa ceva? Pentru că mai e foarte puțin până se dă startul Black Friday-ului la FashionUP, te invit să (re)citești lista aia cu sfaturi pentru un shopping reușit de Black Friday.

NU UITA că te ținem la curent, cu tot ce se întâmplă în perioada asta, pe pagina noastră de Facebook. De acolo vei afla cel mai repede despre toate ofertele noastre! Ți-ai făcut lista pentru Black Friday? Ce vrei să cumperi de pe FashionUP? 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
November 2015
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact