FashionUp, ladies!

01/08/2015 by

Hello! Suntem cele patru fashioniste din echipa FashionUp! Suntem gașca veselă și tipele de-a dreptul obsedate să fie în tendințe, fără să cheltuiască o avere pe haine, încălțăminte și accesorii. Suntem la curent cu noutățile din fashion, iubim real brands și încercăm mereu să facem smart shopping! Vrem să ne mărim gașca! FashionUp, ladies!

autoare blog fashionup

Vom scrie zilnic, dar pe rând!

Suntem patru femei pasionate de fashion! Și pentru că de obicei femeile nu prea au loc una de alta, ne-am împărțit foarte clar acest blog. Norocul nostru a fost că avem personalități foarte bine definite și pasiuni diferite, deci ne-a fost ușor să facem asta.

Andreea FashionUp

Eu (Andreea) voi scrie despre ultimele tendințe din fashion. De la mine vei afla ce se poartă într-un anumit sezon, ce colecție a mai fost lansată sau cum să te asortezi! Mare parte din articolele mele vor fi în categoria “Trend Alert“, dar o să am grijă să îți ofer și “Tips&Tricks” din fashion.

Mihaela FashionUpMihaela este cea mai serioasă dintre noi (uneori de-a dreptul enervant de serioasă), dar și cea care știe să se distreze cel mai bine. E mamă și soție, dar după cum se îmbracă, nici nu ai ghici asta! E specialistă în stilul masculin, pentru că e de părere că soțul trebuie să se ridice la nivelul soției. Articolele ei le vei găsi tot în cele două categorii de mai sus.

Katy FashionUpKaty e tipa pe care vrei să o ai aproape pentru că știe tot ce mișcă. E online tot timpul, la curent cu ultimele noutăți și este cea de la care afli ce filme sau cărți mai apar. Katy este cea care te va ține la curent cu ultimele oferte, cele mai noi colecții sau cu evenimentele, concursurile și campaniile FashionUp. Articolele ei le vei găsi, în mare parte, în categoria “UpNews” .

The Bitch - FashionUpThe Bitch e cea mai rea dintre noi, dar este atât de carismatică, încât a trebuit să o avem în gașca noastră! Ea spune cele mai tari povești, merge în cele mai faine locuri și vorbește cu cei mai interesanți oameni. Articolele ei le vei găsi în secțiunea “Gossip” și, îți spunem de pe acum că, sunt cele pe care le vei aștepta cu cea mai mare nerăbdare.

De ce să ne citești?

Pentru noi real brands sunt foarte importante! Când spunem real brands nu ne gândim la un logo sau la modul în care sună numele brandului. Ne gândim la calitatea, la precizia și la finețea cu care sunt realizate produsele. Ca să arăți bine, trebuie să te simți bine!

Aflate permanent în căutarea rețetei perfecte pentru smart shopping, am acumulat informații care ne ajută să fim în tendințe cu bani puțini. Știm să facem cumpărături în mod inteligent. Pe scurt, “vânăm” ofertele și promoțiile existente și vrem să le împărtășim cu tine.

FashionUp! și hai în gașca noastră!

Te vrem în gașca noastră și tot ce trebuie să faci este să ai o atitudine fashion. FashionUp, deci! Am creat acest blog pentru că vrem să învățăm într-un mod distractiv. Vrem să facem schimb de informații cu tine, să te învățăm și să învățăm de la tine.

Vrem să ne obișnuim să achiziționăm ce ne dorim, la prețuri accesibile. Să fim la curent cu tot ce se poartă, pentru a ne putea inspira și pentru a adapta tendințele la personalitatea pe care o avem. Tu vrei?

Vii în gașca noastră?

Abonează-te la newsletter ca să afli când scriem ceva nou, dă like paginii de Facebook FashionUpMall și, dacă știi că ești nerăbdătoare și vrei să afli înaintea tuturor noutățile legate de magazinul online FashionUp, te poți abona și la newsletterul de pe site!

Vrem să te cunoaștem! Tu cine ești? 🙂

1 Comment
  1. Buna Fashionistelor,

    Bineinteles ca ma bag in gasca voastra.. Sunteti cele mai tari.. Va pup si va imbratisez cu drag 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
August 2015
M T W T F S S
    Sep »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact