Designerii români, parte a celui mai nou proiect FashionUP!

28/07/2020 by

cover-facebook

MarketUP, un proiect marca FashionUP, este locul în care găsești cele mai noi colecții de la designerii și creatorii autohtoni. Prin acțiuni dedicate, FashionUP susține și promovează selleri de fashion din România. Autenticitatea și noile trenduri se împletesc frumos pe FashionUP și te îndeamnă să descoperi creativitatea și frumusețea fiecărui brand românesc.

Descoperă împreună cu noi MarketUP și alege-ți ținuta potrivită stilului tău!

Alina Cernătescu

Alina Cernatescu este un brand de design vestimentar românesc, al cărui stil este un manifest pentru arta senzualității. Design-ul colecțiilor încorporează culori puternice, linii feminine drapaje elegante și broderii originale, realizate exclusiv în atelierele designer-ului.

acf-s19d-de-ta-gl_0_extraacf-pd20d-sa-ga-cw_0_extra

MaRaMi

MaRaMi este un brand autohton creat de Andra Clitan din dorința de a realiza o fuziune între costumele tradiționale românești și diferite culturi din întreaga lume. Design-ul colecțiilor este inspirat din poveștile din copilăria Andrei și ceea ce a descoperit ulterior pe alte continente pe care le-a vizitat.

Realizarea pieselor din colecțiile MaRaMi a adus o contribuție importantă în păstrarea tehnicilor tradiționale din mai multe părți ale globului, creând modele exclusive.

mrm-sk05_0_extramrm-tr47_0_extra

Moi Moi Paris

Pentru a crea design-uri elegante de nivel superior, brand-ul Moi Moi Paris utilizează materiale rafinate precum bandage-ul cu textură foarte bogată și piele de înaltă calitate. Tendințele modei se află mereu în echilibru perfect cu design-ul și confortul, pentru a oferi întotdeauna sentimentul de glamour și versatilitate.

Rochiile Moi Moi Paris oferă oricărei femei încredere în sine și le ajută să- și exprime unicitatea și feminitatea.

clb-27010_extraclb-27002_0_extra

 

Monarh Design

Brand-ul Monarh Design propune colecții cu design boem și personalizat, care se împletesc perfect cu dorința și nevoia de inovație în lumea fashion-ului, piesele vestimentare aducând un vibe fresh pe piața din România. Colecțiile inspiră grație și aduc o stare incredibilă de confort, care îți vor oferi un look fără cusur, oriunde ai alege să porți ținuta.

mnh-mn962_16_extramnh-mn833_extra

EMA T Concept

Povestea EMA T Concept a început cu găsirea unui echilibru între modă și atitudine. Piesele vestimentare sunt mai mult decât niște haine, designerii EMA T Concept au reușit să ofere o formă atitudinii ce o caracterizează pe purtătoare. Creațiile brand-ului îți oferă oportunitatea să te exprimi așa cum simți, motive să te descoperi și să fii descoperită la fiecare pas.

emt-5fmsow_33_extraemt-1mpyd_extra

Future Planet of Style

Femeia care poartă creațiile Future Planet of Style este caracterizată de stilul romantic cu un twist, stil readus la viață de schimbările care se produc în societate, în care intelectul, bunul gust și bunele maniere revin la modă.

Future Planet of Style reprezintă o combinație între piesele timeless, clasice și influențele urbane contemporane, contrastul dintre romantic și rebel, fiind definitoriu. Colecțiile aduc în prim plan haine comode și versatile, care pot fi purtate cu ușurință.

fps-r7_26_extrafps-f1_extra

Inga Valerie

Femeia elegantă trebuie să fie răsfățată cu cele mai îndrăznețe stiluri vestimentare. Brand-ul românesc Inga Valerie creează pentru femeia care este deschisă la nou și îl poartă cu încredere. Unul dintre materialele pe care îl veți întâlni în colecțiile Inga este pielea, deoarece se poate purta în orice sezon și fie că alegi o rochie sau o salopetă, pantaloni lungi sau scurți, stilul rock chic va scoate în evidență încrederea pe care o ai în tine.

igv-00585_00716-roz_0_extraigv-00616_00614_00615-bej_0_extra

Couture de Marie

Couture de Marie, stil și delicatețe! Fiecare piesă vestimentară este executată din materiale naturale, cu finisaje de înaltă calitate ce se încadrează în ultimele tendințe, pentru ca tu să ieși mereu în evidență, în orice situație. Indiferet de ocazie, Couture de Marie Custom Made creează haine care să-ți îmbrace perfect silueta și să te pună în valoare.

Pe FashionUP ai posibilitatea să alegi dintr-o gama largă și diversificată  de modele de rochii și piese vestimentare care să satisfacă cerințele oricui.

cma-0008042_1_extracma-0008108_0_extra

Carolina D

Cu design exclusivist și finisaje de cea mai bună calitate din materiale certificate, colecțiile Carolina D sunt realizate pentru a celebra diva din fiecare femeie. Carolina este exuberantă, nonconformistă, sexy și temperamentală, la fel ca tine.

Colecțiile Carolina D înglobează atât rochii și ținute elegante pentru petreceri, cocktail party-uri sau ieșiri seara în oraș, cât și piese vestimentare casual, pe care le poți integra în ținutele de zi cu zi. Fii gata să cucerești cu fiecare apariție!

crl-r10-negru_0_extracrl-tr06-negru_2_extra

Vero Milano

Modelele Vero Milano sunt fabricate la cele mai înalte standarde, din cele mai fine materiale, pentru că fiecare femeie are potențialul de a arăta perfect atunci când este îmbrăcată în hainele potrivite. Colecțiile Vero Milano au călătorit prin lume, iar costumele de baie, rochiile și ținutele au fost apreciate de critici de top.

947714-5dd5594e0c358-1_extra968384-5e27fc7e6d832-1_extra

acob à porter

acob à porter este un brand 100% romanesc care propune o linie vestimentară atemporală, țesături de înaltă calitate, produse și finisate în Europa. acob à porter are ca sursă de inspirație eleganța, curajul, luminozitatea și candoarea care se regăsesc în fiecare femeie și care, uneori, trebuie scoase la lumină. Finisajele ireproșabile, calitatea țesăturilor și atenția pentru detalii fac din brand-ul românesc un brand care se ridică la standarde internaționale.

69274924_2396235873800521_3302540730605502464_o72889217_2506268816130559_8104661681927356416_o

Lille Couture

În colecțiile Lille Couture fiecare femeie își poate găsi ținuta potrivită indiferent de vârstă, preferințe sau eveniment. Rochia de seară elegantă se află în topul listei cu piese vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Indiferent că este lungă, scurtă, midi, cu design cuminte ori mai îndrăzneț, Lille Couture te întâmpină cu o gamă variată de rochii spectaculoase, rafinate, care să îți scoată în evidență atuurile feminine.

lil_19rss_005_extralil-19rzm-042_extra

Buffet Dressing

Buffet Dressing este un brand de partywear designed în România, care transpune glamour-ul erei disco în estetica și tendințele actuale. Fiecare piesă este realizată manual în atelierul Buffet Dressing, în ediție limitată, focusându-se pe calitatea croielilor și a materialelor.

bfd-mary_0_extrabfd-mojito_0_extra

Ejolie

Căutarea rochiei mult dorită a luat sfârșit. Ejolie te surprinde cu o gamă variată de rochii de ocazie, de seară sau rochii de zi, pentru toate gusturile.  Colecțiile sunt destinate femeii moderne, care își dorește să strălucească indiferent de ocazie și să fie mereu în pas cu moda.

1065136-5f092b6a8120c-1_extra

1035110-5ef4120699db6-1_extra

 

Noria Anis

Piesele vestimentare propuse de Noria Anis sunt realizate din țesături de calitate, cu finisaje atente și croiuri feminine. Din amestec de bumbac, cu coială feminină, rochiile, fustele sau topurile Noria Anis sunt elegante și îți vor oferi un plus de stil și un aer diafan în orice ipostază.

rochie-mayfair-cu-maneci-evazate-si-curea-rochie-midi-cu-umerii-goi-si-curea-maida(1)

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
July 2020
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact