Sărbătorim 7 ani de FashionUP!

09/06/2016 by

Dacă ar exista o școală pentru magazinele online, FashionUP! ar putea acum să se înscrie, pentru că a împlinit minunata vârstă de 7 ani! Iuhuu și la cât mai mulți ani! Magazinul online împlinește 7 ani de când a debutat pe piața de online fashion în România. Încă de la început și-a dorit câștigarea și consolidarea încrederii clienților prin campanii, produse și servicii ireproșabile.

7anifup-vizual-campanieCa să sărbătorească, FashionUP! a pregătit o surpriză pentru toți clienții și pasionații de modă și tendințe: reduceri de 20% la absolut TOATE produsele de pe site. De la încălțăminte la îmbrăcăminte, de la accesorii până la cosmetice atât pentru femei, cât și pentru bărbați, toate produsele FashionUP.ro cu preț întreg sau redus beneficiază de o reducere suplimentară, cadou pentru toți iubitorii de frumos.

FashionUP! – Real Brands. Smart Shopping.

Nu știu ce știți deja despre FashionUP!, dar vreau să vă spun că a identificat o nevoie a femeii moderne și dinamice din ziua de azi, aceea de a fi frumoasă, elegantă şi în pas cu cele mai noi tendinţe ale modei, fără a consuma prea mult timp şi bani. De aceea, definiția și menirea FashionUP! a devenit Real Brands. Smart Shopping.

Primul enunț vorbește despre  portofoliul impresionant al magazinului cu peste 40.000 de produse de la aproximativ 500 de branduri de renume local și mondial. Cel de-al doilea este o trimitere directă la ceea ce a definit încrederea și preferințele oamenilor pentru FashionUP!: shopping inteligent prin oferirea celor mai dorite ținute şi accesorii la prețuri cât mai bune.

FashionUP! își răsplătește clienții prin CashUP!

Mai mult decât atât, magazinul ține cont de publicul său și a creat programul CashUP, prin care răsplătește fidelitatea cumpărătorilor, aceștia primind banii înapoi. La orice comandă efectuată, clienții fideli sunt premiați cu un procent din valoarea totală a comenzii, primit în contul invididual sub formă de voucher, pentru a fi folosit în continuare la achiziția de produse din gama FashionUP!.

FashionUP este prezent și  pe reţelele sociale Facebook şi Instagram.

7anifup-vizual-campanie-timelineFashionUP! vrea să susțină designerii și producătorii autohtoni

În primăvara anului 2016, FashionUP! a anunțat și cel mai îndrăzneț plan pentru a susține designerii și producătorii autohtoni: un marketplace dedicat modei, celor mai noi tendințe și produselor de bună calitate. Oferta de magazine listate în marketplace cuprindea în momentul lansării 350 de branduri de la care sunt disponibile aproximativ 25.000 de produse. Până la finalul anului, FashionUP plănuiește să pună la dispoziția clienților peste 50.000 de produse de la unele dintre cele mai cerute și căutate mărci.

”În urmă cu șapte ani, am debutat în zona de fashion online din România. Îmi aduc aminte foarte bine perioada: încă se vorbea foarte mult despre criza economică, achizițiile online abia începeau să fie luate în serios, iar de Black Friday nici nu se știa în România. În pofida acestui context, am început. Am făcut acest pas cu pasiune și entuziasm aproape ca un copil care vine pe lumea asta și are numai de învățat și apoi de pus în practică. Și aveam o grămadă de învățat! Comerțul online ne-a devenit a doua mamă, iar tehnologia și metodele de comunicare în medii digitale – al doilea tată. Am evoluat odată cu cele mai noi tehnologii adoptate de clienții noștri și ne-am adaptat situațiilor, țintind mereu spre mai bine, mai ușor, mai frumos, de mai mare calitate pentru publicul nostru.

După șapte ani mă uit cu bucurie că suntem în România, Ungaria și Bulgaria, dar, deși sunt în aceeași regiune, experiența diferă foarte mult de la o piață la alta și nu ne puteam baza că vom implementa aceleași planuri și strategii. Pot spune acum că avem primii șapte ani de-acasă, au fost fenomenali, și ne pregătim deja pentru următorii. Suntem nerăbdători să vedem ce ne rezervă viitorul și cum putem să creștem și mai mult, alături de cei care ne împărtășeșc pasiunea pentru tendințe, modă și stil”, a declarat Alin Stanciu, director executiv FashionUP!.

Campania cu 20% EXTRA Reducere, cu ocazia celor 7 ani împliniți de FashionUP!, a început ieri, 8 iunie, și se desfășoară timp de 7 zile. Stocurile sunt limitate și trebuie să te grăbești dacă vrei să profiți de oferta aniversară.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
June 2016
M T W T F S S
« May   Jul »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact