Sărbătorește cu noi Ziua Națională a Femeilor #PeToc!

01/09/2015 by

Nu vi se pare că noi, femeile, am luat-o razna în ultima vreme? Ați observat cât de rar mai vezi femei pe tocuri, în zilele noastre? Toate purtăm balerini sau teniși. Nu e păcat?

Echipa FashionUp vrea să încurajeze feminitatea și să le reamintească femeilor ce invenție minunată sunt tocurile. Pentru acest scop a fost creată Ziua Națională a Femeilor #PeToc!

Ce este Ziua Națională a Femeilor #PeToc?

Această sărbătoare specială va avea loc anul acesta, pe 14 septembrie și (sperăm noi), în fiecare an de acum înainte. Ne-am gândit ca de Ziua Națională a Femeilor #PeToc să îndemnăm femeile la Back2Toc!, pentru a își aduce aminte de cât de frumoase sunt pe tocuri.

Știm! Visăm frumos, dar suntem siguri că o să vă placă planul nostru de bătălie. Astăzi, 1 septembrie, dăm startul la schimbare și începem să le reamintim femeilor cât sunt de frumoase pe tocuri.

Ce facem în cinstea Zilei Națională a Femeilor #PeToc?

În perioada 1 – 13 septembrie, pe pagina de Facebook FashionUp, zilnic va avea loc câte un concurs pentru fanii de pe pagină. În fiecare zi vom oferi cadou câte o pereche de pantofi câștigătorului, adică 13 perechi de pantofi în total.

De pe 2 septembrie, dăm startul concursului pentru bloggeri, pentru marele premiu ce constă în 12 perechi de pantofi. Câte una pentru fiecare lună a anului. Bloggerii trebuie să înscrie în concursul nostru, în formularul special creat, un articol prin care să susțină cauza alături de noi, să anunțe că pe 14 septembrie are loc Ziua Națională a Femeilor #PeToc, dar și să ne spună care este părerea lor despre tocuri și despre super-femeile care poartă tocuri.

La final trebuie doar să menționeze participarea la concursul organizat de FashionUp.ro și că vor să câștige cele 12 perechi de pantofi și sunt mai aprope cu un pas de a câștiga!

Ce facem de Ziua Națională a Femeilor #PeToc?

Pe 14 septembrie, când vom sărbători Ziua Națională a Femeilor #PeToc, ieșim pe stradă și premiem doamnele și domnișoarele care poartă tocuri cu vouchere pentru cumpărături de pe FashionUp.ro.

Vom anunța pe pagina de pe Facebook, dar și pe blog unde va avea loc acțiunea de premiere! Abonați-vă la newsletterul blogului și dați like paginii de Facebook pentru a afla din timp.

În plus, pe fashionup.ro, data de 14 va aduce reduceri incredibile la toate modele de pantofi din magazinul nostru, pentru DOAR 24 de ore. Aveți posibilitatea de a vă abona la newsletterul magazinului online, pentru a afla cât mai repede la ce oră se va lansa campanie de reduceri incredibile, dedicată Zilei Naționale a Femeilor #PeToc.

Așadar, vrei să sărbătorești alături de noi Ziua Națională a Femeilor #PeToc?

25 Comments
  1. Buna ziua, Articolele inscrise de bloguri unde trebuie trimise? sau se lasa linkul in sectiunea de comentarii?
    Multumesc!

  2. Ce drăguț! Chiar de ziua mea se întâmplă această acțiune. Sunt curioasă dacă ajungeți și la Constanța.

  3. Pentru anul ăsta, acțiunea a fost doar în București. În funcție de ce se va mai întâmpla, ne vom gândi dacă să mergem și în alte orașe. Mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact