Concurs pentru bloggeri: Prima amintire #PeToc

08/09/2017 by

FashionUp sărbătorește, pentru a 3-a oară consecutiv, Ziua Națională a Femeilor #PeToc.

Dacă ai un blog și ești îndrăgostită de pantofii cu toc, trebuie neapărat să participi la concursul nostru organizat de Ziua Națională a Femeilor #PeToc!

Înscrie-te la concurs în perioada 8 – 20 septembrie și noi îți facem cadou 12 perechi* de pantofi cu toc la alegere din magazinul nostru + 12 produse Yves Rocher**( partener oficial al evenimentului )

Regulile concursului:

Scrie în perioada 8-20 septembrie un articol pe blogul tău cu tema “Prima amintire #PeToc?” în care să ne povestești despre acel moment memorabil din viața ta când ai purtat pentru prima dată tocuri. Cea mai originală înscriere va fi premiată. Ai libertatea să scrii textul în stilul care te reprezintă și poți folosi orice conținut foto sau video dorești, astfel încât să ne convingi că tu meriți să câștigi cele 12 perechi de pantofi puse în joc.

Singura noastră rugăminte este să pui la sfârșitul articolului textul:

“Cu acest articol particip la concursul pentru bloggeri organizat de FashionUp.ro cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc. Premiul constă în 12 perechi de pantofi cu toc + 12 produse Yves Rocher. În perioada 14-20 septembrie, timp de 5 zile, pe www.fashionup.ro te așteaptă numeroase surprize și prețuri speciale. Nu le rata!”

concurs 12 perechi de pantofi - Fashion UpDupă ce publici articolul la tine pe blog, trimite-ne un e-mail la adresa scrie-ne@fashionup.ro în care menționezi numele tău, adresa de e-mail, numărul de telefon și link-ul către articol. Cel mai original și creativ conținut va fi premiat cu cele 12 perechi de pantofi #CuToc + 12 produse Yver Rocher.

Concursul se încheie miercuri, 20 septembrie la ora 24:00, iar câștigătorul va fi anunțat vineri 22 septembrie pe Blogul FashionUp și pe pagina de Facebook.

Succes tuturor și spor la scris!

Hashtag-urile dedicate acestui eveniment: #fashionup, #petoc2017

* Câte o pereche pe lună timp de un an.
**Produsul lunii respective

Pot participa la Concurs doar persoanele fizice, având vârsta de peste 18 ani și domiciliul sau reședința în România.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2017
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact