Câștigătorul zilei! Ziua Națională a Femeilor #PeToc

15/09/2015 by

Au fost considerați înscriși în CONCURSUL nostru doar participanții care au respectat toate condițiile menționate în anunțul concursului. Zilnic, în perioada 2 – 13 septembrie, vom updata acest articol cu noi câștigători! Succes tuturor!

CONCURS 1:  01.09.2015

CONCURS 1 FashionUp

La primul concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 1.021 de persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului de ieri este Corina BuhusFelicitări! 🙂

FotorCreated

Corina a câștigat o pereche superbă de pantofi din piele de la CONDUR by alexandru. Premiul va fi livrat într-un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 2:  02.09.2015

CONCURS 2

La cel de-al doilea concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 1.203 de persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului de ieri este Lili Ana. Felicitări! 🙂

FotorCreated

Lili Ana a câștigat o pereche superbă de pantofi din piele de la V 1969. Premiul va fi livrat într-un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 3:  03.09.2015

CONCURS 3

La cel de-al treilea concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 446 de persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului de ieri este Flory Matei. Felicitări! 🙂

FotorCreated

Flory a câștigat o pereche superbă de pantofi din piele de la NISSA. Premiul va fi livrat într-un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 4:  04.09.2015

CONCURS 4

La cel de-al patrulea concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 143 de persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului de ieri este Bucur Simona. Felicitări și sperăm ca așa să uiți de supărarea cu pantoful pierdut! 

FotorCreated

Simona a câștigat o pereche superbă de pantofi de la ANA LUBLIN. Premiul va fi livrat într-un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 5: 05.09.2015

CONCURS 5

La cel de-al cincilea concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 642 persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului  de ieri este Mihaela Ciorăneanu. Felicitări!

FotorCreated

Mihaela a câștigat o pereche superbă de pantofi de la CONDUR. Premiul va fi livrat într-
un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze
pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri
că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de
Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 6: 06.09.2015

CONCURS 6

La cel de-al șaselea concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 610 persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului  de ieri este Madalina Nita. Felicitări!

FotorCreated

Madalina  a câștigat o pereche superbă de pantofi de la MOPIEL. Premiul va fi livrat într-
un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze
pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri
că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de
Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 7: 07.09.2015

CONCURS 7

La cel de-al șaptelea concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 601 persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului  de ieri este Roxana Moldovan. Felicitări!

FotorCreated

Roxana  a câștigat o pereche superbă de pantofi de la VERSACE. Premiul va fi livrat într-
un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze
pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri
că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de
Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 8:  08.09.2015

CONCURS 8

La cel de-al 8-lea concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 551 persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului  de ieri este Loredana Manciu. Felicitări!

FotorCreated

Loredana a câștigat o pereche superbă de pantofi de la NISSA. Premiul va fi livrat într-un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri  că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 9:  09.09.2015

CONCURS 9

La cel de-al 9-lea concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 354 persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului  de ieri este Paula F Paula. Felicitări!

FotorCreated

Paula a câștigat o pereche superbă de sandale de la PRIMADONNA. Premiul va fi livrat într-un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri  că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 10:  10.09.2015

CONCURS 10

La cel de-al 10-lea concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 391 persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului  de ieri este Viorica Balan Puscas. Felicitări!

FotorCreated

Viorica a câștigat o pereche superbă de pantofi de la ARNALDO TOSCANI. Premiul va fi livrat într-un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri  că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 11:  11.09.2015

CONCURS 11

La cel de-al 11-lea concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 375 persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului  de ieri este Camen Si Atat. Felicitări!
FotorCreated
Carmen  a câștigat o pereche superbă de pantofi de la ANA LUBLINPremiul va fi livrat într-un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri  că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 12:  12.09.2015

concurs sambata

La cel de-al 12-lea concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 320 persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului  de ieri este Tatiana Ghinda. Felicitări!

FotorCreated

Tatiana  a câștigat o pereche superbă de pantofi de la MOPIELPremiul va fi livrat într-un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri  că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 13:  13.09.2015

CONCURS 13

La cel de-al 12-lea concurs de pe pagina de Facebook FashionUp, din campania organizată cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, au respectat condițiile și au fost înscrise 685 persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului  de ieri este Mari Tudor. Felicitări!

FotorCreated

Mari  a câștigat o pereche superbă de pantofi de la MOPIELPremiul va fi livrat într-un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri  că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

CONCURS 14:  14.09.2015
1501_Lac_rosu_38_extra (1)

Am încheiat seria concursurilor pentru Ziua Națională a Femeilor #PeToc cu cel de-al 14-lea concurs și, probabil, cu cea mai frumoasa pereche de pantofi de la CONDUR. La ultimul concurs a fost suficient să ne arătați că sunteți #PeToc și erați înscrise în concurs. Au respectat condițiile și au fost înscrise 202 persoane (până la finalul Concursului, ora 00:00). Câștigătoarea concursului  de ieri este Cristina Belciu. Felicitări!

coment

Premiul va fi livrat într-un interval de 10 de zile de la lansarea concursului. Rugăm câștigătoarea să ne contacteze pe Facebook, iar dacă dorește, să ne trimită o poză cu ea și cu premiul, ca să fim siguri  că a ajuns unde trebuie, cu mențiunea că fotografia va fi postată și pe pagina noastră de Facebook. Poza poate fi trimisă pe adresa de mail contact@fashionup.ro.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact