Ținuta preferată în pandemie

19/02/2021 by

 

Material catifelatSă rămân cu pijamaua verde sau să o pun pe cea albă cu revere? Azi am și multe ședințe.

Sigur te-ai surprins și tu în ultimul an petrecându-ți zilele în pijamalele preferate fără grija pantofilor cu toc sau a ținutelor asortate. Pentru mine, realitatea ultimelor luni a fost – în pijama – și mi-am dat seama de lucrul ăsta în momentul în care mi-a venit comanda de la FashionUP.

Imi luasem 4 perechi de pijamale. PATRU!! Pe toate o dată!

Trecând peste șocul inconștient al  achizitiei mele generoase și revenind la realitatea Work from Home, pijamalele mi-au fost chiar de mare ajutor și mi-au dat acel vibe bun de început de zi. Asemănator celui când mă pregăteam să plec la birou și îmi puneam rochia cea nouă sau geanta galbenă pe care mi-am dorit-o atât de mult. Voi reveni, cu siguranță și acolo, dar până atunci mă bucur de confortul casei mele și de noile pijamale. Vi le las și vouă în caz că sunteți în aceeași situație și aveți chef de shopping:

 

Cu plăcere!

Acum că m-am prins cum e cu multe pijamale, voi reveni asupra noutăților din fashion. Ori, la cele mai noi apariții de genți, că tot sunt înnebunită după ele.

Am avut timp suficient în pandemia asta să iau la mână tot dressingul și mi-am dat seama ca țineam umerașe pline de haine outdated pe care cu siguranță nu le-aș mai fi purtat. Pe unele le-am donat, pe unele le-am facut cârpe de șters praful, iar pe altele le-am vândut. Cert este că am, din nou, mult loc liber și cum spațiile goale trebuie umplute, zic să mă apuc de treabă. Se termină acum perioada reducerilor și să nu rămân doar cu satisfacția pijamalelor.

Genți, pantofi, rochii scurte sau lungi, jachete și tricouri, fiți pe fază că vă iau la rând!

Tu ce ți-ai cumpărat în ultimul timp?

 

Articol realizat de Mihaela Pănturu

Commercial Manager @FashionUP

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
February 2021
M T W T F S S
« Oct   Mar »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact