O săptămână – 7 stiluri diferite de a purta sacoul

07/10/2020 by

51107559_310738073125151_1012464116737941093_n-e1567610953817-810x511

Indiferent de ocazia, stilul, vârsta purtătoarei sau momentul zilei, sacoul este un must-have al oricărei garderobe și o declarație de stil și bun gust.  Sacoul a devenit o piesă importantă în garderoba femeilor, deoarece este un articol extrem de versatil care poate fi purtat în combinație cu numeroase alte piese vestimentare, de la jeanși și fuste, până la rochii și pantaloni cu un croi drept. Acestă piesă de bază nu reprezintă un articol extravagant, ci poate fi integrat în ținutele casual, urbane sau elegante, care să te scoată în evidență. Astăzi îți aducem puțină inspirație pentru a crea 7 outfit-uri diferite în care poți integra sacoul, câte unul pentru fiecare zi a săptămânii. 

Știm că ziua de luni este una dintre cele mai solicitante zile ale săptămânii, așa că, îți propunem un look casual, pe care îl poți alege pentru ținutele de zi cu zi. Asortează un sacou oversized la o pereche de jeanși și un tricou simplu sau cu imprimeu. Pentru un plus de confort alege să porți o pereche de teniși albi, care merge de minune cu orice piesă vestimentară, fără să strice ansamblul întregii ținute.

6152237565f130ac0dd1f9a61ef047df

Știi că a doua zi ai o întâlnire de afaceri sau o ședință importantă la birou sau online? Pentru un look impecabil în fața colegilor, alege un sacou office care va completa perfect imaginea femeii . Asortează la sacou o pereche de pantaloni drepți, o cămașă office și o pereche de pantofi cu toc și ai obținut ținuta perfectă pentru întâlnirea de afaceri.

3Ai primit o invitație miercuri seară la nun cocktail party, cu dress code smart-casual? Nu intra în panică! Acest dress-code îți permite să porți sacoul preferat și o cămasă oversized într-un mod lejer, degajat, cu o pereche de pantaloni casual sau chiar jeanși. Recomandarea noastră este să alegi un blazer în carouri sau dungi, deoarece printurile clasice au avantajul de a arăta bine în orice combinație. Completează-ți garderoba cu modele din lână, vâscoză, țesături ușoare și bumbac. Astfel, vei avea în garderoba ta o piesă cheie pentru a-ți completa outfit-urile în fiecare sezon.

Este joi, aproape că simți cum weekend-ul se apropie cu pași repezi, așa că-ți dorești o ținută cu care sigur vei ieși în evidență. Jeanșii evazați vor face echipă bună cu un blazer oversized, un tricou alb și o pereche de botine trendy. Această ținută are ca inspirație anii ’70, se potrivește de minune în sezonul de toamnă și îți va oferi un aer chic, indiferent de context.

1-Jeans-evazati

Pentru ținuta de vineri îți propunem să fii mai relaxată, să creezi un outfit ceva mai provocator. Asortează o fustă mini de blugi sau o fustă creion cu un blazer maxi, care să ajungă până sub fustă sau să aibă aceeași lungime ca aceasta. Astfel, în sezonul de toamnă vei obține cu siguranță un look cool al anilor ’80.

Doze Maneiras de Combinar uma Mini Saia Jeans - Gabi May8a66185a72d6272dabf8c69d7a86ea69

Când vine vorba despre weekend și timp liber ,,there are no rules”!. Adaugă culori bogate și dinamice, joacă-te cu texturile și accesorizează-ți ținuta într-un mod surprinzător. Experimentează, exprimă-ți stilul și personalitatea, îndrăznește să porți galben, roșu, portocaliu, magenta sau poate un verde mentă. Piesa centrală a ținutei trebuie să fie cu siguranță sacoul, care va vorbi despre personalitatea ta. Asortează acest articol la o rochie cu imprimeu floral sau minimalist și scoate în evidență ambele piese vestimentare prin contrastul creat.

Capturăkj

O ținută streetstyle, foarte populară în rândul fashionistelor de pe Instagram este compusă din blazerul oversized și colanții scurți tip Biker. Asortează sacoului oversized în culori deschise sau chiar negru și colanților Biker, un tricou simplu sau cu imprimeu și o pereche de adidași, botine, bocanci etc.

Behind The Scenes By unreaping _ THE CUSTOM MOVEMENT

Pentru zilele de toamnă cu temperaturi ridicate, în care te curpinde nostalgia outfit-urilor de vară, rochia lungă, fusta cu volane, imprimeurile florale, bluzele vaporoase cu accesorii din dantelă sau volane sunt piesele vestimentare boho-chic, care asortate cu un sacou și vibe-ul zilelor de vară îți vor oferi look-ul dorit, de care îți este dor. O astfel de ținută îți garantează o înfățișare blândă, romantică și feminină.

fa0b095ea1f5e49128d23fd480592501

Sacoul nu trebuie să-ți lipsească din garderobă. Distrează-te încercând combinații noi de outfit-uri, în orice sezon. Sacourile sunt minunate toamna și primăvara, sunt ușor de integrat în orice ținută și să nu mai spunem că sunt potrivite oricui, cam în orice împrejurare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
October 2020
M T W T F S S
« Sep   Feb »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact