Cum purtăm: 4 tipuri de jeans

17/09/2015 by

Fetelor, haideți să pornim de la ideea că suntem diferite și că nevoile noastre sunt diferite. Ceea ce mă poate avantaja pe mine, când vine vorba de hainele pe care le port, s-ar putea să te dezavantajeze pe tine și invers. Tocmai de aceea, astăzi vreau să vorbim despre 4 tipuri diferite de jeans și despre cum le putem introduce în anumite ținute.

4 tipuri de jeans fashionup

Să obții ținuta perfectă înseamnă să creezi iluzia de proporții corecte! Pentru asta, toate avem nevoie să experimentăm cât mai mult. Doar așa o să ne dăm seama ce ni se potrivește cel mai bine. În plus, dacă ții minte și niște reguli generale, sigur nu dai greș atunci când vrei să porți blugi într-o combinație care să te avantajeze.

Skinny jeans

Skinny jeans este, probabil, cel mai popular model de jeans, dar asta nu înseamnă că poate fi purtat de toată lumea. Cred, desigur, că aproape orice femei poate purta cu stil acest model de blugi, dar trebuie să știți că e nevoie de puțin efort pentru a o scoate la capăt. 

SJE-801500_extra
Blugi skinny – Emma – SuperJeans of Sweden

Dacă ești foarte slabă, află că îți poți permite să porți acest tip de jeans cu o bluză care să urmeze linia corpului. De fapt, poți să porți blugi skinny cu orice tip de top, pentru simplu fapt că îți permite corpul. Te invidiem! 🙂

TOP SECRET Jeans Top Secret skinny
TOP SECRET Jeans Top Secret skinny

Dacă, în schimb ești mai plinuță în zona șoldurilor și a picioarelor, este indicat să porți topuri mai lungi, care să acopere zonele care nu îți plac și să creeze acele proporții care să te avantajeze. În ceea ce privește încălțămintea, poți să încalți orice la skinny jeans, în funcție de modelul și culoarea blugilor.

Boot-Cut Jeans

Boot-Cut Jeans sunt perfecți pentru atunci când vrei să îi porți cu botine, cizme sau ghete. Special pentru asta au fost creați. Te avantajează dacă vrei să balansezi volumul din zona șoldurilor. Personal, eu aleg să îi port cu topuri strâmte, dar poți să îi combini și cu bluze mai largi sau cu volane, care să lase, eventual, umerii la vedere.

600-Miss-Me-Jeans-Bootcut-for-Women-1

Dacă ești mai plinuță în partea de sus, așa cum e Mihaela, e recomandat să porți bluze cât mai lungi. O bluză scurtă, cu o pereche de Boot-Cut Jeans rezultă o combinație foarte nefericită. Îmi place genul ăsta de jeans pentru că am senzația că picioarele mele par mai lungi. 😀 V-a spus deja Katy aici, că am o problemă cu înălțimea.

Trouser Jeans

Eu port Trouser Jeans doar la birou! Pentru că sunt atât de largi în partea de jos, e nevoie să acord puțin mai multă atenție atunci când aleg bluza sau cămașa pe care o port cu ei. De obicei aleg topuri care să fie deosebite, să atragă atenția și să balanseze ținuta.

sje-50015-01_extra
Blugi Evazati Agnetha

Îmi plac pentru că alungesc piciorul și îl fac să pară mai subțire. Întotdeauna îi port cu tocuri, pentru că eu sunt minionă și dacă nu îi port cu toc, nu mă avantajează deloc. 

Boyfriend Jeans

Oh! Dacă știi să îi porți, Boyfriend Jeans sunt blugii perfecți pentru o ținută casual, dar deosebită. Îți oferă un  aer de tipă sexi, încrezătoare și puternică. Do it like a boy! Cel mai bine, pentru inspirație, apelează la Pinterest. Găsești acolo o mulțime de idei drăguțe.

 

SJE-48001_extra
Blugi Boyfriend SuperJeans

Eu îi port cu tricouri foarte lejere sau cu maiouri. Când vreau să echilibrez ținuta, aleg un top feminin, iar pentru un efect cu adevărat deosebit, aleg o precehe de stiletto. Pentru un look de toate zilele, aleg o pereche de teneși sau niște mocasini.

Cam atât despre blugi! Înainte să închei vă anunț că pe FashionUp.ro este o campanie de reduceri foarte interesantă, la blugii de la SUPER JEANS pentru EA și EL. Am văzut deja câteva modele care m-au cucerit. Iar mă combin cu fetele la comandă și golim cardurile! :)))))))
slide_1_161040

Dacă mai știi și alte Tips&Tricks despre jeans, nu ezita să împărtășești cu noi. Chiar așa, care este tipul de jeans pe care tu îl porți cel mai des? Am o vagă bănuială că e Skinny Jeans! 🙂

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact