5 moduri în care poți purta blugii preferați

24/05/2016 by

Blugii sunt probabil cel mai la îndemână item vestimentar pentru atunci când vrei un look casual, de zi cu zi! Tocmai de aceea, trebuie să acordăm mare atenție și să evităm să obținem doar ținute anoste, care nu ne avantajează deloc.

cum purtam blugiiPutem cădea foarte ușor în capcana ținutelor simple și plictisitoare. Cu puțină atenție și inspirație, însă, putem obține ținute care să ne sublinieze atuurile și să ne facă să ieșim în evidență într-un mod frumos. În căutările mele pe internet, în special pe Pinterest, am găsit cinci modalități deosebite de a purta pantalonii de tip jeans.

 

1. Blugi cu imprimeu floral

Jeansi Crisstalus elastici, cu print
Jeansi Crisstalus elastici, cu print

La acest tip de blugi trebuie să acorzi o atenție deosebită pentru că în partea de sus trebuie neapărat să porți ceva neutru. Vei obține o ținută mult prea încărcată dacă nu te limitezi la a atrage atenția doar în partea de jos a acesteia. Evită accesoriile prea colorate sau încălțămintea cu toc și totul va fi bine.

2. Combină stilul romantic cu cel rock

Jeans NISSA Negru
Jeans NISSA Negru

Obține o ținută contrastantă combinând o bluză delicată cu o pereche de blugi negri, tăiați și cu aspect dur. Accesoriile pe care ți le recomand sunt cele metalice și în tonuri foarte deschise. Evită culorile puternice pentru că vei distrage atenția de la scopul ținutei: acela de a obține un contrast puternic.

3. Stilul marinăresc

top-ssp2254ni_3_extra
Jeans Top Secret TOP

Dacă îți place stilul marinăresc, te anunț că o pereche de jeans deschiși la culoare este startul perfect în alcătuirea unei astfel e ținute! Adaugă și o pereche de sandale cu platforme și un ruj roșu și ești gata să cucerești orice port!

4. Go all in… denim!

Jeans Top Secret TOP
Jeans Top Secret TOP

Ai curaj să porți denim din cap până în picioare? Te anunț că tendințele de anul acesta te încurajează să faci asta! Orice pereche de jeans din garderoba ta merge sigur cu o jachetă din denim. Adaugă o pereche de balerini comozi și ai obținut o ținută casual de zi cu zi.

5. Accentul pe blugi!

Jeans Top Secret TOP
Jeans Top Secret TOP

Nu contează ce porți în partea de sus atunci când vrei ca accentul să fie pe blugi! Câteva reguli pentru o astfel de ținută: bluza trebuie să fie băgată în pantaloni, culori închise, fără accesorii în partea de sus și o pereche discretă de încălțăminte în partea de jos. Și gata!

Profit de ocazie pentru a te anunța că pe FashionUP! ai zeci de modele de jeans și reduceri de până la 64%!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
May 2016
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact