Ce nu trebuie să-ți lipsească din geanta de plajă

08/07/2020 by

În plin sezon estival, suntem siguri că stai doar cu gândul la concediul care te va surprinde la mare, pe plajă, cu un pahar de cocktail rece în mână. Temperaturile cresc din ce în ce mai mult, iar tu, cu siguranță, deja ți-ai planificat vacanța mult așteptată și abia aștepți să stai întinsă pe un sezlong, la soare, să citești o carte, să asculți valurile mării și să te relaxezi. Pentru a avea o vacanță de neuitat, iată 6 lucruri care nu ar trebui să-ți lipsească din geanta de plajă:

1. Cel mai important accesoriu de plajă dedicat intrării în apă și șederii pe șezlong este prosopul. Un factor care determină alegerea prosopului de plajă este dimensiunea acestuia. O idee bună ar fi să iei două prosoape cu tine, unul îl pui pe șezlong-ul pe care te relaxezi și unul îl folosești pentru a te șterge cu el când ieși din apă. Click aici să descoperi cele mai delicate și colorate prosoape de plajă de pe FashionUP.

l-prosop-de-plaja-good-morning-fresh-fruits-100x180-cm-100-polivelour-multicolor

2. Ochelarii de soare reprezintă o necesitate, deoarece oferă un confort sporit și-ți protejează ochii. Desigur, sunt considerați un accesoriu de fashion foarte important în sezonul de vară, dar nu numai. Pe FashionUP te așteaptă sute de modele de ochelari de soare, de dimensiuni și forme variate, de la designeri de renume sau brand-uri autohtone, pe care îi poți alege în funcție de forma feței și tendințele actuale.

woman wearing sunglasses and hat SU

3. Crema de protecție solară este un must-have al obiectelor care nu trebuie să-ți lipsească din geanta de plajă. Îți dorești să mergi la mare pentru a te relaxa și a te distra, nu pentru a suferi arsuri solare. Vei avea nevoie de ea în repetate rânduri într-o zi de plajă, deoarece este recomandată reaplicarea acesteia după fiecare baie în mare sau la câteva intervale de ore.

protectie

4. O zi de plajă perfectă poate fi numită ziua în care ai citit o carte. Acordă timp acestei activități și încearcă să recuperezi măcar una din cărțile pe care ți-ai fi dorit să le citești, dar nu ai avut ocazia să o parcurgi. Dacă nu ai idee ce să citești, te ajutăm noi cu o listă de 11 cărți pe care să le citești într-o vară. Sigur vei descoperi una care să-ți placă.

woman-reading-on-beach-5c1ed74646e0fb0001d0254b

5. Pălăria de soare este un accesoriu de plajă eficient, dar în același timp unul fashion cu care îți poți asorta ținutele sau crea look-uri instagramabile. De preferat sunt pălăriile cu boruri largi, care să protejeze fața, dar și umerii în același timp.

palarii-de-plaja-2015

6. Hidratarea cea mai bună vine din interior! Evită să petreci mult timp în soare, adăpostește-te la umbră și bea cât mai multă apă. Asigură-te că ai mereu la tine o sticlă cu apă pe care să o depozitezi la rece și care te va ajuta să capeți energie pentru tot parcursul zilei.

12

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
July 2020
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact