Învață să transformi o ținută casual într-una elegantă

21/11/2019 by

                                       photo-1560100729-c9a16444376e

Dacă după o zi petrecută la serviciu urmează să participi seara la un eveniment, dar nu ai timpul necesar să-ți schimbi ținuta de zi, iată cum poți oferi outfit-ului casual o anumită eleganță.

În primul rând, este important ca dimineața când pleci la serviciu să alegi o ținută casual care se poate transforma cu ușurință într-una elegantă.

  • Alege o ținută simplă formată din piese vestimentare basic

Fie că vorbim despre o cămașă albă simplă, o fustă creion sau o pereche de pantaloni conici, aceste alternative sunt potrivite atât pentru mediul business, cât și pentru un ambient elegant. Piesele basic pot ieși în evidență prin croiala bine realizată sau accente subtile de eleganță, care fac ușor de transformat o ținută casual-office, într-una elegantă.

  • Accesoriile aduc un plus de eleganță

Bijuteriile au un rol important în aparițiile noastre publice, putând schimba radical o ținută de zi. Un colier subțire cu perle sau pietre, o pereche de cercei lungi sau o brățară rafinată, vor oferi ținutei un aer de eleganță. Într-un timp foarte scurt ținuta ta va ieși în evidență, iar tu vei căpăta mai multă încredere și te vei simți bine în pielea ta.

  • Pantofii oferă stil ținutei

Dacă îți dorești să ai parte de confort în timpul zilei și eleganță seara, i-a o pereche de pantofi de schimb cu tine. Cea mai bună alegere este să schimbi balerinii sau mocasinii din timpul zilei cu o pereche de pantofi cu toc care te vor scoate din anonimat. Fie că alegi o pereche de stiletto sau o pereche de sandale decupate, pantofii cu toc oferă stil ținutei.

  • Geanta

O geantă de dimensiune medie sau una mică cu o bretea lungă poate fi mereu o soluție pentru un eveniment la care vei participa la finalul zilei. Dacă în timpul zilei ai nevoie de o geantă mare, în care să-ți încapă cât mai multe lucruri, poți lua în ea și o geantă plic prin care să oferi efect ținutei tale.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
November 2019
M T W T F S S
« Sep   Dec »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact