Ce să porți la biroul de acasă

07/04/2020 by

Business woman working on laptop at home

Biroul confortabil de acasă, unde îți savurezi cafeaua în liniște, îți face dimineața mai frumoasă. Dacă și tu lucrezi de acasă, în această perioadă, cu siguranță te gândești la ce ținute să porți. Deoarece, momentan, îți petreci toată ziua în spațiul locuinței, multe dintre piesele tale vestimentare, pe care obișnuiai să le porți doar în casă, devin acum parte din garderoba ta de ,,mers la birou”. Dar dacă ești o persoană care nu se desparte de ținuta office sau de make-up, nu trebuie deloc neglijat felul în care te prezinți în fața laptopului, mai ales dacă ai video meeting-uri, trebuie să te adaptezi și să înveți să fii în pas cu noul tău stil de viață. Este important să îți păstrezi echilibrul și cheful de muncă, iar articolele vestimentare pe care le porți contribuie destul de mult la acest lucru.

Iată 5 sugestii de articole vestimentare pe care le puteți include în garderoba ta de work from home.

 1. Pijamalele

Pijamalele constituie una dintre cele mai comode ținute pentru work from home. Când știi că ziua care tocmai a început va fi una lungă, nimic nu ți se pare mai plăcut decât gândul de a purta o pijama confortabilă în timpul lucrului. La alegerea pijamalelor, trebuie să te gândești și la confort, dar în același timp și la stil, mai ales dacă dacă îți plac lucrurile rafinate. Astfel, pe FashionUP poți alege dintre numeroasele opțiuni de pijamale potrivite pentru lucrul de acasă: pijamale cu pantaloni lungi, pijamale întregi, cămăși de noapte sau pijamale cu pantaloi scurți. Dacă preferi materialele delicate, kimono-ul din satin de mătase En Prive îți va oferi confortul dorit, dar și un plus de senzualitate și eleganță. Dacă dorești să-ți înveselești diminețile și să ai energie pozitivă, optează pentru o pijama cu imprimeu colorat, iar ziua de lucru devine brusc mai distractivă.

Dark Blue Coffee Plain Collage Facebook Post (2)

2. Colanții

Colanții sunt foarte confortabili și îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie. Dacă vrei să-ți petreci ziua de lucru într-un mod cât mai relaxat, colanții sunt opțiunea cea mai potrivită. Îi poți purta în combinație cu pulovere, cardigane, cămăși sau cu tricouri over sized și imprimeuri haioase. Colanții sport îți vor fi partener de nădejde și în antrenamentele de dinaintea sau din timpul programului de lucru. Poți opta să completezi ținuta cu o bustieră sau cu un tricou, pentru antrenamente sport de succes.

2

3. Rochiile

Ai încercat, într-o zi de lucru de acasă, să porți o ținută cu care ai merge în mod normal la birou? Poți alege dintre rochiile pe care le purtai în mod obișnuit la serviciu sau dintre cele create special pentru interior. Adaugă puțin make-up și un ruj preferat, iar acest look te va ajuta să-ți schimbi starea de spirit. Pentru a avea succes în work from home, sfatul nostru este să te îmbraci ca atunci când ai merge la birou. Astfel, tu îți vei menține rutina și nu îți vei pierde, prea ușor, interesul pentru task-uri.

Dark Blue Coffee Plain Collage Facebook Post (3)

4. Puloverele

Puloverele nu țin doar de cald, ci reprezintă și un mod de a compune o ținută pentru casă, care îți va răspunde la întrebarea ,,Eu cu ce mă îmbrac astăzi”. Opteză pentru un pulover în combinație cu o pereche de pantaloni comozi sau o pereche de jeanși, pentru a crea o ținută cu care ai ieși în mod normal din casă. Acest lucru te va ajuta să te simți mai bine.

Dacă urmează să ai o ședință video, poți să îmbraci repede un pulover și să-ți prinzi părul în coadă sau într-un coc. În 3 minute ai o ținută casual-office, prezentabilă, în timp ce în partea de jos porți pantalonii de pijama și o pereche de papuci haioși.

3

5. Topurile casual

Un look casual, perfect pentru ziua de lucru, poate fi obținut cu haine comode precum un top. Tricoul alb, over sized, este mereu cea mai potrivită alegere pentru o ținută de casă în care să te bucuri de libertate. Pentru un outfit care te va face să simți că este primăvară cu adevărat, optează pentru o bluză cu imprimeu floral și o pereche de jeanși sau pantaloni casual. Dacă îți dorești să porți ceva confortabil, care să-ți ofere și senzația de căldură, cardiganul din tricot, purtat peste tircou sau maiou, este alegerea potrivită.

4

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
April 2020
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact