Andreea Panait, Content Manager, Jurnal FashionUP IV – “Dimineața sunt grumpy the cat”

09/04/2020 by

12983446_10156789493200114_2944861943206076623_o

Andreea Panait, Content Manager la FashionUP, ne-a introdus în atmosfera zilnică din casa ei și astfel a completat următoarea filă din Jurnalul FashionUP. Andreea este o fire foarte energică, sportivă, iar săptămânal se menține în formă cu o serie de exerciții predate de la distanță de antrenoarea ei. Iată cum decurge o zi obișnuită în viața Andreei și ce sfaturi pentru menținerea unei stări de bine ne oferă:

Începem ziua cu “snooze”, cum altfel? Chiar și după noul program, nu mă pot trezi de dimineață – not a morning person, folks! – așa că după câteva “snooze-uri” care trezesc practic toată casa, reușesc să mă urnesc.

Dimineața sunt “grumpy the cat” până la prima gură de cafea….mmm….delicioasă! Mă binedispune instant!  După ce micul dejun a fost servit și cafeaua savurată pe balcon (măcar atât), în fața minunatului București, ne apucăm de treabă!

1586356979302

WhatsApp Image 2020-04-07 at 8.46.54 PM (2)Eu cu variile mele proiecte (trăiască freelance!) și soțul meu la biroul lui, cu task-urile zilnice. Cred că toți cei care stau acasă și nu mai muncesc, au nevoie de diferite activități care să le facă plăcere, pentru a reuși să treacă mai ușor peste această perioadă. Nu-i așa că e greu să te relaxezi? Nici nu știi cum!

Pe această cale, aș vrea să îți împărtășesc o parte din tehnicile mele de relaxare, care deși banale, cumulate îți oferă relaxare și peace of mind:

Îți recomand să te răsfeți cu o baie fierbinte, cu săruri de relaxare, lumânări parfumate, muzica ta preferată sau cartea amânată și bucură-te de timpul petrecut doar cu tine! Este atât de prețios încât nici nu mai știi să-l apreciezi! Pentru mine e relaxare si deconectare completă! Kit-ul de răsfăț îl găsești aici.

Joacă-te! Orice și cu oricine vrei! Lumea magică a jocului permite minții să se relaxeze și să se desprindă de toate gândurile negative. În general, mă joc pe telefon, fie Sudoku, fie jocuri tip match 3!  În joc totul e permis, iar pe FashionUP avem o colecție de jucării, ideale pentru cei mici!

Pentru pasionații de mâncăruri alese, în mediul online există o mulțime de rețete din care se pot inspira pentru a găti. Combinația de ingrediente, care, în funcție de gusturile fiecăruia, reușește să creeze arome inedite, este într-adevăr ceva minunat! Tot ce am nevoie pentru a găti, găsesc  aici pe FashionUP.

Pentru mine contează mult bucuria celorlalți, atunci când reușesc să gătesc ceva delicios. Zâmbetul și entuziasmul lor mă încarcă cu energie pozitivă.

WhatsApp Image 2020-04-07 at 8.46.54 PM (1)Gătitul alături de soțul meu e întotdeauna o aventură presărată cu glume și zâmbete! Ne place să gătim împreună și chiar dacă uneori nu ne ies rețetele, el are grijă să mă înveselească!

Fă sport! Fitbit știe că azi ai facut 0 pași și te-ai transformat într-un “couch potato”! Chiar și acasă există nenumărate metode prin care îți poți întări sistemul imunitar și tonifia musculatura.

De-a lungul săptămânii, încerc să respect un program, care să includă și mișcarea fizică!

Carmen Alina Ardeleanu  este instructorul care mă motivează la fiecare clasă – pilates, full body workout, interval training – pentru mine e cea mai bună! Pentru ținuta sport mă inspir de pe FashionUP!

WhatsApp Image 2020-04-07

Nu în ultimul rând, fă shopping online! Chiar dacă ești acasă nu înseamnă că trebuie să renunți la activitățile care-ți aduceau un plus de bucurie. Cumpără-ți ceva, doar pentru tine, oferă-ti un cadou fără a avea nevoie de o ocazie specială! La primirea pachetului, vei uita de orice altceva. Surprinzător, în această perioadă mă bucur de ofertele speciale pentru a-mi cumpăra câte-o “plăcere vinovată” , doar ca nu mă simt vinovată.

1586356979228

Seara ne relaxăm împreună, vizionând un film bun sau un serial pe Netflix! Pentru mine e modul perfect în care se poate încheia ziua.

Vă doresc multă sănatate, putere și aveți încredere că #totulvafibine!

PS : În periplul meu de shopping întotdeauna mă uit și pentru el  – nu știi niciodată peste ce cadou inedit dai!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
April 2020
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact