Echipa FashionUP vine mai aproape de tine! Totul va fi bine!

27/03/2020 by

Green Nature Photo Book Collage

În această perioada grea, pe care lumea întreagă o traversează, FashionUP vine mai aproape de tine prin oamenii care pun suflet în fiecare acțiune pe care o desfășoară, pentru fiecare client în parte, și care doresc acum să-ți comunice că nu ești singur în lupta: cu pandemia, depresia, angoasa.

Din măsuri de protecție, activitatea FashionUP se desfășoară de acasă, dar întreaga echipă, care gândește campanii de marketing, interacționează zilnic prin call-uri video și păstrează vie torța speranței și încrederea că #totulvafibine.

Știm că în această perioadă te poți simți singur, speriat, confuz, de aceea membrii echipei FashionUP își vor deschide casa sufletului lor și îți vor dezvălui ce activități desfășoară, îți vor împărtăși din trăirile și gândurile lor. La fel ca tine, așteptăm cu nerăbdare ziua în care vom ieși la plimbare și ne vom întâlni cu oamenii dragi, dar până atunci stăm cuminți acasă, muncim, ne spunem povești unii altora și învățăm unii de alții cum să ne facem viața mai frumoasă în… casă.

Deschidem Jurnalul FashionUP pentru tine cu Mira Anghelescu, COO la FashionUP – I

Mira

Astăzi m-am trezit la ora 4:30 și nu am mai putut să adorm, așa că am început să scriu prima filă din jurnalul FashionUP, pentru a răspunde la provocarea lansată de colega noastră de la Comunicare.

Nu, nu am insomnii, dorm foarte bine (7 ore, exact așa cum spun specialiștii) doar că în această dimineață a sosit fiica mea, care urmează un master la Birmingham City University în UK, dar, pentru siguranța ei, ne-am dorit toți să fie acasă.

Am ieșit la poartă și i-am predat, cu mare grijă și în condiții de siguranță, cheile de la apartamentul unde va sta în izolare, timp de 2 săptămâni.

I-am pus și ceva de mâncare (ca orice mamă), unde am strecurat și mici surprize, de care sper să se bucure.

Ne-am îmbrățișat de la distanță și i-a cerut scuze Kirei (cățelușa noastră) că nu i-a putut acorda mai mult de 2 secunde.

Duminică este ziua ei de naștere. Va împlini 23 de ani și o să fie prima aniversare pe care o va petrece singură. Mă tot gândesc ce surpriză să-i fac să o mai înveselesc.

Cu siguranță, vom petrece peste 2 săptămâni când va veni, în sfârșit, acasă. Mă gândesc că pentru ea timpul va trece repede, deoarece cursurile nu s-au suspendat, iar acum se predau online și ar trebui să se pregătească pentru examene și pentru lucrarea de dizertație.

Altfel, suntem în regulă, lucrăm de acasă de 2 săptămâni. Pfff, ce repede au trecut!

Nu ieșim din casă decât în situații absolut necesare, de fapt eu nu ies deloc, soțul meu este în linia întâi, persoana de sacrificiu pentru aprovizionare. Ne protejăm toți cum știm mai bine, e o sarcină de serviciu să respectăm recomandările, știți voi, ca “safiebine”.

Zilnic mă văd cu colegii pe Zoom, Skype și ne asigurăm că suntem cu toții în regulă, deoarece ne pasă de fiecare. Când ne urăm “Bună dimineață”, parcă îi văd, rând pe rând, cum ajung la birou, unii mai veseli, alții mai serioși, dar toți o inimă.

Vorbesc foarte muuuult la telefon, pentru că mă omoară scrisul, cred că ore întregi stau conectată cu colegii, furnizorii noștri, familia care este departe, cu căștile în urechi, care deja sunt ca o extensie a mea.

Avem multe idei, facem zilnic planuri, curg mesajele, căutăm să îi surprindem cu orice ocazie pe clienții noștri, lansăm provocări pentru ei, le stimulăm imaginația, încercăm să-i înveselim, organizăm consursuri, jocuri, le facem propuneri pentru dotarea și decorarea locuinței, pentru a le crea sau spori confortul acasă, îi pregătim cu idei de ținute pentru perioada în care vom ieși din case, le cerem să ne provoace la rândul lor, să ne spună ce-și doresc de la noi.

Ecommerce fiind, ne putem adapta ușor nevoilor imediate ale clienților, deja am făcut și mai urmează schimbări în portofoliu.

Deși am economisit timp eliminând alergătura zilnică: școală, birou, antrenamentele copilului, cumpărături, întâlniri, simt că nu îmi ajunge ziua.

biciEu, Andreea (fetița mea de 10 ani) și soțul facem sport peste 60 de minute pe zi și aproape zilnic pregătim câte ceva bun.

Cucerim lumea cu Catan (deja am epuizat toate scenariile, am comandat o altă extensie), plimbări cu rolele prin casă, urcat-coborât trepte, de cel puțîn 15-20 de ori/zi ca să facem piciorul frumos.

15852595678871585259567637Acesta este un moment în care eu mă bucur că sunt cu familia. În astfel de momente, învățăm să avem mai multă răbdare, să ne acordăm mai mult timp, pentru că imediat vom ieși din case și va trebui să înfruntăm din nou viață din afară.

1585259568261

IMG-20200322-WA0003Vă doresc să fiți sănătoși, să rămâneți aproape unii de alții, dați o mâna de ajutor celor care se simt singuri, faceți un donație celor neajutorați, dați un telefon părinților, fraților, transmiteți gânduri bune, fiți pozitivi, fiți bine, stați sănătoși, stați în case.

În încheiere, aș vrea să vă spun că nu îmi este dor de mall-uri, detest să pierd vremea prin magazine, e prea mare agitația. Uneori merg de dragul fiicei mele, doar că focusul ei este pe librării, magazine de jucării și… parfumerii, ce să-i faci, e o cochetă.

În schimb îmi este dor de parcuri, de plimbările cu bicicletă, de aerul răcoros al dimineții, care îți înviorează fața și tot corpul, când pedalezi de zor, mi-e dor de prietenii și colegii mei dragi, de întâlnirile din biroul meu, de râsetele lor zgomotoase.

Vouă de ce vă este dor? Și ce activități aveți în această perioadă?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
March 2020
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact