De 8 Martie poartă românește

04/03/2020 by

177352_1

Luna martie semnifică venirea primăverii, dar mai profund de atât, pe data de 8 martie femeia este sărbătorită într-un mod unic și special. Pentru că putem număra pe degete câte zile au mai rămas până atunci, ar fi timpul să te gândești la ținuta pe care o vei purta în acea zi. Poate că prietenele tale te-au întrebat deja ,,Cu ce te îmbraci de 8 martie?”, iar tu nu ai știut ce să le răspunzi. Fie că ieși în oraș cu prietenele, la film sau la o cină romantică, vestimentația pentru această ocazie trebuie să fie una specială și tratată cu atenție.

De 8 martie alege să porți românește

Cum ar fi să alegem ținute pentru Ziua Femeii realizate în România? Susține și încurajează designerii și producătorii autohtoni. Poartă românește! Pe FashionUP poți găsi o mulțime de brand-uri românești sau designeri români într-un singur loc, pe primul Marketplace de fashion din România, MarketUP!

Piesele vestimentare cu motive tradiționale românești sau cu imprimeu, pot reprezenta baza unei ținute pentru această zi specială. ,,Ia de astăzi” poate fi integrată într-o ținută elegantă alături de o fustă cloș, peste genunchi. Ce poate fi mai frumos decât să alegem să purtăm o ie, alături de piese vestimentare moderne ?

947089-5dcf954c4e8f8-2_extra

Imprimeurile continuă să fie la modă și în 2020. Se poartă atât imprimeuri cu flori mari sau mici, dar este permisă și o combinație dintre cele două tipuri. Astfel de piese vestimentare găsim la brand-ul Dames. Bluze și fuste cu imprimeu floral sau cu motive tradiționale, care pot fi integrate în ținuta pentru ieșirea în oraș de 8 martie. În cazul fustelor cu imprimeu poți asorta un top sau o cămașă ceva mai elegantă. Cu un aer romantic, îl vei introduce pe partenerul tău într-o poveste de dragoste, magică.

5

Alte articole vestimentare cu motive tradiționale românești putem găsi la brand-ul Alisia Enco. Cămășile inspirate de autenticitatea cusăturilor populare românești aduc în prim-plan creații unice, dar care răspund exigențelor de stil ale femeii contemporane. Cămașile ,,Floare de Mac” sau ,,Floare de Mai” pot reprezenta baza unei ținute formată din pantaloni largi și cămașă, la care poți adăuga o pereche de pantofi stiletto. Dar nu te opri aici, această cămașă este versatilă și poate fi purtată în ținute alături de jeanși, pentru un stil ceva mai casual, sau fuste, pentru o ținută elegantă.

Up to 50% off on selected merchandise while stocks last (11)

Rafinament și un croi potrivit

De data aceasta, căutarea unei rochii elegante trebuie să aibă în vedere un croi potrivit. Ziua Femeii este momentul în care trebuie să adopți un stil elegant, iar rochia pe care o alegi trebuie să exprime asta. De aceea, noi îți recomandăm rochiile Roh Boutique sau Moze.

Rochia midi este perfectă pentru această ocazie, indiferent de locație sau oră, cu această rochie sigur vei întoarce toate privirile. Interesant este, de asemnea, ca rochia pentru 8 marie să nu fie ceva ce porți de obicei. Poți opta pentru rochia Moze, căptușită la bust, aceasta îți va accentua talia și va atrage mai mult atenția spre această zonă. Fiind decupată în față, rochia îți va oferi senzualitate prin decolteul pe care îl creează.

974291-5e43f23f79c18-4_extra

Pentru note rafinate mizează pe aplicații de tip paiete sau pe rochii cu un aspect glamorous, dacă este un party de seară la care vei participa împreună cu prietenele tale. Pentru o ținută strălucitoare, care sigur te va scoate din anonimat, poți opta pentru rochia petrecută Roh Boutique. Aceasta are croiul larg, mâneci lungi, umerii încrețiți și decolteu în V. Talia este evidențiată printr-un cordon accesorizat cu o broșă aurie.

roh-9066_2_extra

Culoarea anului, esența ținutei

Anul acesta, institutul Pantone a declarat culoarea anului albastru clasic, iar Ziua Femeii ar fi momentul potrivit să profităm de aceasta și să creăm ținute inspirate. Albastrul exprimă eleganță prin simplitate sa și îți creează sentimentul de pace și liniște, atribute care însuflețesc ziua femeii, iar tu nu ar trebui să eziți să porți articole vestimentare în această nuanță.

Poți opta pentru ținute casual sau office în care să integrezi piese vestimentare în nuanța albastru clasic, cum ar fi o cămașă sau o fustă. De asemenea, cina romantică de 8 martie te poate surpinde într-o rochie albastră, care să se potrivească acestei ocazii.

6

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
March 2020
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact