6 idei de activități pe care le poți face în casă

31/03/2020 by

Family on the kitchen. Blonde in a blue shirt. Pregnant woman with her husband and little son

În contextul actual, cu toții ne petrecem timpul acasă și căutăm mai multe activități prin care să ne umplem de energie pozitivă și care să ne ridice moralul. Așadar, când opțiunile de a ne distra și de a face ceea ce ne place în mod deosebit sunt limitate, încercăm să găsim metode de a ne petrece cât mai productiv timpul pe care îl avem la dispoziție.

Pentru a ne mai înveseli un pic și pentru a crea cât mai multe momente frumoase cu cei dragi, am adunat câteva activități pe care le poți face, astfel încât timpul pe care îl petrecem acasă să fie un timp petrecut frumos și cu folos. Suntem siguri că activitățile de care îți vom povesti nu îți sunt necunoscute, doar că nu le-ai dat foarte mare atenție până acum sau nu ai avut îndeajus timp să le faci, precum redecorarea sau începerea unui antrenament de sport. Cine știe, poate îți descoperi câteva talente ascunse! 

     1. Apucă-te de gătit sau încearcă rețete noi

Chiar dacă au existat momente în care ,,rezultatul”, care a ieșit din cuptor nu a fost cel pe care ți l-ai imaginat, nu lăsa acest lucru să-ți strice buna intenție de a-ți dezvolta abilitățile culinare. Încercă să găsești noi metode și soluții de a îmbunătăți rețetele, de a găsi ingredientul potrivit și de a-l folosi în combinații reușite. Cu siguranță, cei dragi vor fi surprinși și vor aprecia efortul depus. Însă, nu uita, pentru a prepara mese delicioase de care să te bucuri împreună cu familia, ai nevoie de ustensile de bucătărie și vase pentru gătit, pentru rețetele tale. Asigură-te că ai tot ce-ți trebuie, înainte să te apuci de gătit. Pe FashionUP vei găsi toate tipurile de ustensile de bucătărie și vase pentru gătit, care te vor ajuta să gătești rețete savuroase.

Pentru o servire ca la restaurant, îți poți surprinde familia cu o veselă nouă, cu stil, menită să te ajute să creezi un cadru fermecător la tine acasă. Fiecare detaliu contează! Astfel, te încurajăm să îți exprimi personalitatea printr-un set de veselă care corespunde gusturilor tale, dar potrivit cu design-ul și nuanțele ansamblului.

Untitled design (6)

     2. Joacă-te cu cei mici

Copiii sunt cei mai fericiți în această perioadă, pentru că pot petrece mai mult timp cu părinții lor. Sfatul nostru este să profiți la maximum de timpul liber avut la dispoziție împreună cu copilul, pentru a întări relația părinte-copil. În calitate de părinte trebuie să gândești creativ și să atragi copii în diferite activități de joacă. Cu alte cuvinte, trebuie să petrecți timp de calitate alături de copil.

89959508_2932358353489747_4684414361802899456_oNu îi lăsa pe cei mici să lenevească în fața televizorului sau să petreacă prea mult timp pe tabletă și pune-le mintea să lucreze cu un joc intelligent, prin care să construiască diverse obiecte sau lucruri din natură. Un joc care va dezvolta abilitățile celui poate să fie construcția unei ferme cu figurine în formă de animale. Astfel, copilul tău poate învăța denumirea animalelor, iar tu îi vei oferi ocazia de a pune întrebări și de a-și exersa vorbitul. FashionUP îți pune la dispoziție o gamă largă de jucării din care poți alege. Adu-ți aminte de copilărie și ia-l la joacă pe cel mic, intră în lumea fantastică a copilăriei, a jocurilor și jucăriilor!

     3. Redecorează-ți locuința

Te uiți de mult timp la acel perete alb și ai vrea să adaugi un element decorativ, dar nu ai avut timpul necesar pentru a-l căuta sau pentru a redecora. Te-ai plictisit să vezi în fiecare zi același decor, care nu te mai inspiră? Ei bine, trebuie să redecorezi! Acum este momentul să faci câteva schimbări și să dai casei un aer fresh. Înfrumusețarea spațiului de locuit nu trebuie să însemne doar cumpărarea unor piese de mobilier, poate însemna și cosmetizarea locuinței, cu ajutorul unor obiecte decorative. Este foarte simplu! Poți alege câteva obiecte decorative precum: un nou corp de iluminat, o oglindă de perete, câteva perne și un tablou și lasă inspirația să te ghideze în crearea unui design personalizat asupra căruia îți vei pune amprenta.

984134e23fd40d77320a78bb2b394a6a

Dacă ai nevoie de un obiect cu care să umpli spațiul gol de pe perete și care să fie o extensie a stilului casei, ceasul de perete este o piesă decorativă de excepție. Conturează un decor într-un stil unic cu o perdea cu design creativ și creează o lume fantastică în casa ta. Dacă dorești să adaugi acel plus de culoare locuinței, tablourile decorative reprezintă o soluție simplă de redecorat.

asr-247dst2949_0_extraujhg

     4. Creează o nouă rutină de îngrijire

În aceste momente, nu ar trebui să uităm că cel mai important lucru este să avem grijă de noi. În acest sens, pe FashionUP găsești o gamă largă de produse de îngrijire și cosmetice, care îți vor revitaliza tenul și îi vor oferi o îngrijire delicată. Creează un ritual de îngrijire si înfrumusețare pe care să-l repeți zilnic, astfel încât rezultatele să fie vizibile. Tenul oricărei femei are nevoie de o atenție sporită și este necesar să-l ,,hrănim” cu produse de îngrijire de care are nevoie.

91021428_2955644811161101_8438589852978511872_nRăsfață-te, o dată la câteva zile, cu un tratament cu produse pentru păr, care îți va menține părul strălucitor și sănătos, ca atunci când mergi la salon. Produsele profesionale Kerastase de pe FashionUP sunt alegerea optimă pentru un păr îngrijit și cu o culoare intensă. Fie că vorbim despre produse pentru păr vopsit, pentru vârfuri despicate, pentru păr cu volum sau pentru toate tipurile de păr, Kerastase răspunde nevoilor oricărei femei. Acesta este răsfățul de care ai nevoie pentru o săptămână plină de inspirație. 

 

5. Organizează-ți garderoba

how-to-organize-a-closet-stage

Da, da, știm! Știm că este destul de greu să ții pasul cu programul încărcat de zi cu zi și, uneori, timpul nu este de partea ta în ceea ce privește organizarea garderobei. Ei bine, acum este ocazia perfectă pentru a pune totul în ordine și pentru a selecta hainele din garderobă. Poți începe prin a-ți sorta hainele pe care nu le mai porți, nu îți mai plac sau pur și simplu nu îți mai vin. Păstrează în garderobă piesele vestimentare cu care poți crea diferite combinații de ținute, pentru zilele în care vei ieși din casă, sau ajustează anumite obiecte vestimentare. Apoi, dă o fugă pe FashionUP și alege-ți piesele favorite cu care să-ți completezi garderoba.

     6. Apucă-te de sport

Poate că îți doreai să faci mișcare, însă mereu au intervenit factori neprevăzuți. Acum că ai mai mult timp liber pe care îl petreci în casă, poți continua antrenamentele de la sală, chiar în confortul casei tale. Unul dintre cele mai importante lucruri, pe care trebuie să îl ai în vedere, atunci când te apuci să faci mișcare acasă, este acela de a avea un echipament potrivit pentru tipul de exerciții pe care îl faci.

sportive-young-lady-doing-crisscross-crunch-exercise-lying-rug-modern-studio_141192-290

Alege să porți un echipament sport din bumbac, format din colați creați special pentru effort fizic, astfel încât să-ți ofere toată libertatea de mișcare în timpul antrenamentului, cărora să le asortezi o bustieră sau un tricou/maiou, conceput pentru sport. Pentru ca echipamentul să fie unul complet, ai nevoie de o pereche de pantofi sport corespunzătore tipului de exerciții. FashionUP te întâmpină cu o gamă largă de pantofi sport, potriviți pentru orice tip de exerciții de sport. Tot ce trebuie să faci este să citești descrierea produselor cu atenție și să te asiguri că ai ales mărimea potrivită.

Ție ce activități îți place să faci acasă?

#StaiAcasă pentru a te proteja pe tine, dar și pe cei din jur.

2 Comments
  1. Frigidere online.In orice bucatarie este necesar un frigider cu un design modern, dar care sa aiba, totodata capacitatea de a mentine alimentele proaspete pentru cat mai mult timp. Astfel, indiferent ca este vorba despre un frigider cu o usa sau despre un frigider cu doua usi, acest aparat electrocasnic nu poate lipsi din bucataria ta. Te va ajuta sa iti alimentezi corect alimentele si te vei putea baza oricand pe capacitatea sa de racire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
March 2020
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact