Andreea Marin și Melania Medeleanu au participat la a doua ediție a Comunității FashionUP!

25/02/2020 by

comunitate-fup

Joi, 20 februarie 2020, la Salonul Geta Voinea Agora din Floreasca s-a desfășurat a doua ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP, în cadrul căruia fiecare participant a avut parte de o experiență de neuitat, grație tuturor partenerilor implicați în acest proiect.

La ediția a doua a evenimentului Comunitatea FashionUP! ne-am bucurat de prezența Andreei Marin și a Melaniei Medeleanu, alături de bloggeri și de angajații FashionUP.

Mel, Mira, Geta-4

Scopul acestui eveniment este acela de a menține și de a celebra frumusețea, sub toate formele ei, de a oferi o stare de bine tuturor participanților pentru că ‘’un om fericit va face lumea mai frumoasă‘’.

Participanții au fost răsfățați cu servicii: de hair styling realizat de Geta Voinea și echipa ei de specialiști cu produse Monacelli Italy, de make-up profesional asigurat de Alina Brăilescu și de Marionnaud, de manichiură și tratamente regeneratoare pentru unghii cu produse TRIND Cosmetics.

IMG_6800

[000470]

A urmat ședința foto profesională în cadrul căreia fiecare participant și-a etalat stilul personal și a prezentat o ținută alcătuită cu produse vestimentare de pe https://www.fashionup.ro.

Alina-5

În cadrul evenimentului, Andreea Marin a purtat o ținută completă (pantofi, geantă, costum, cercei) Nissa și a acceptat provocarea noastră de a compune o a doua ținută într-un timp record.

Andreea-marin

A doua ținută a fost compusă de Andreea într-un minut, schimbând doar haina și accesoriile și iată mai jos ce a ieșit!

Andreea a optat pentru un pardesiu cu aer regal semnat Craiasa, un set compus dintr-un colier și cercei cu perle baroque Tricia Design, geantă Love Moschino și o elegantă pereche de pantofi Hotstepper.

Andreea-1

Melania Medeleanu a optat pentru o rochie într-o nuanță vibrantă, de o eleganță aparte, semnată Roh Boutique, o pereche de cercei Sara Tremo, o elegantă pereche de pantofi Hotstepper.

Melania-3

Nu a lipsit răsfățul papilelor gustative cu delicioasele prăjituri de la Sweet Ela by Cristina Voicu și de băuturi de la Rosmary Water și Vitamina Aqua.

Prajituri-11

IMG_6817 IMG_6826

 

“Cred cu tărie în acest proiect despre toate tipurile de frumusete și îi încurajăm pe cei care rezonează cu el (bloggeri, parteneri, clienti FashionUP) să ni se alăture”, a declarat Mira Anghelescu, COO FashionUP.

Nico, Alina, Mira, Mag-8

Câștigătoarea acestei ediții, Manu Alina, a primit un voucher de cumpărături pe FashionUP și a beneficiat de servicii de înfrumusețare în ziua evenimentului. Iată ce a declarat despre această experiență: “Am promis că am să vă povestesc despre cum am ajuns să fiu răsfățată în salonul Geta Voinea Agora Floreasca, la un eveniment FashionUP.
Anul 2019 s-a încheiat epic, cu numeroase probleme de sănătate, cu stări de rău, cu stres, cu multe vizite la diverși medici. Din păcate, așa a debutat și 2020. În tot acest vârtej, ianuarie a venit și cu câteva bucurii: am câștigat premii. În 3 zile am primit vestea că voi primi de la Familia Netradițională un cadou (o cană și o sacoșă veselă din pânză), am câștigat, prin proiectul meu de la muncă, un weekend la munte, și, cel mai incredibil, un voucher de cumpărături de la FashionUP, plus răsfăț la Salonul Geta Voinea, în cadrul evenimentului Comunitatea FashionUP. În curând se fac 8 ani de când cumpăr de pe site-ul FashionUP. Mereu am fost mulțumită de produse, de suport, de promptitudine, iar invitația de a participa la concursul lor a venit în împrejurări un pic nefericite. Totuși am dat click, iar după ceva timp am primit vestea cea bună, că sunt câștigătoarea unui Voucher de 250 RON, plus alte surprize. Voi atașa câteva fotografii de la întâlnirea în care am cunoscut doamnele acelea minunate, care administrează FashionUP, care ne fac nouă viața un pic mai colorată, mai elegantă, ne ajută să găsim ușor lucruri, pentru care ar trebui să parcurgem sute de km. Cu mare drag am cunoscut-o și pe cea care m-a sprijinit pe parcursul pregătirilor, m-a ajutat în alegerea ținutei, având grijă ca eu să am la timp rochița comandată (cadou de la FashionUP), Magda Câmpeanu.
Deși nu am stat până la final, am primit atenția Getei Voinea, căreia i-a plăcut părul meu negru-violet și căreia i-am promis că am să mă mai întorc, desigur. A fost prima dată când am fost machiată profesionist, așa că cei obișnuiți cu mine, vor fi un pic surprinși…”

castigatoare-manu87291220_3810601618980634_6107591787247828992_n

Ne-a onorat și bucurat nespus prezența la eveniment a Andreei Marin și a Melaniei Medeleanu, prin prisma acțiunilor nobile pe care le desfășoară amândouă, în folosul semenilor lor.

Andreea Marin este Ambasador Național pentru UNICEF în România și susține diverse cauze sociale, iar Melania Medeleanu a creat un adevărat fenomen al bunătății prin MagiCAMP (unde copiii bolnavi de cancer sunt susținuți de energia pozitivă din taberele de vară), prin MagicHOME (refugiul părinților ai căror copii luptă cu boala), prin MagicBOX (ajutoare lunare pentru familiile nevoiașe).

Melania si Andreea

“MagiCAMP a crescut foarte mult, pentru că nevoia de ajutor e din ce în ce mai mare. Iar ajutorul vine, de fiecare dată, din partea oamenilor care înteleg că magia nu se face cu o baghetă fermecată. Singurul lucru cu adevarat magic e generozitatea fiecăruia dintre noi. Pe ea ne bazăm, să facem BINE mai departe” a declarat Melania Medeleanu.

Dacă doriți să susțineți aceste acțiuni sociale o puteți face prin donații directe.

Mulțumim tuturor partenerilor evenimentului Comunitatea FashionUP!

Pink Elegant Clothing Quote Social Media Graphics (1)

 Intră în Comunitatea FashionUP!

Ești blogger, client FashionUP sau reprezinți o cauză nobilă pe care vrei să o faci cât mai cunoscută? Te invităm să te alături unui proiect despre și pentru oamenii uniți de pasiunea pentru frumos, exprimată în diferite forme: modă, artă, diversitate culturală și stilistică, dorința de a adera la o comunitate și de a realiza lucruri minunate împreună.

Fiecare membru al comunității va primi un voucher de cumpărături și va participa la o ședință foto profesională. De asemenea, în cadrul evenimentului va beneficia de serviciile profesionale ale echipei de hair styliști si make-up artiști.

Dacă dorești să intri în Comunitatea FashionUP, click aici.

DESPRE FASHIONUP!

În cei 11 ani de comerț online, FashionUP! s-a diferențiat prin oferta extrem de variată pe zona de lifestyle pentru întreaga familie, de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, până la produse de îngrijire personală și obiecte de home&deco. Astăzi, magazinul comercializează peste 1.000 branduri naționale și internaționale, cu zeci de mii de produse de calitate superioară, și urmărește mereu să ofere cele mai mici prețuri din piață.

FashionUP! aduce în exclusivitate brandurile La Redoute, dar și mărci populare precum: Heine, Guess, Love Moschino, Calvin Klein, Versace Jeans, Nike, Adidas, Pepe Jeans, New Balance, Desigual, Le Coq Sportif, Bensimon, Top Secret, Vans, Lacoste, Esprit, Triumph, Clinique, Bioderma și multe altele. Gama de produse a marketplace-ului se îmbogățește zilnic cu item-uri noi.

În plus, magazinul oferă peste 10.000 de produse în stoc cu livrare rapidă, în 24 de ore, un serviciu dedicat de customer care și programul de loializare CashUp, prin care clienții primesc bani înapoi la fiecare comandă. Clienții FashionUP! pot plăti sigur și rapid online, prin ramburs, dar și în rate, prin unul dintre partenerii bancari.

FashionUP! este prezent în România, Bulgaria și Ungaria.

2 Comments
  1. Felicitari pentru evenimentul acesta, este prima oara cand vad despre acest tip de eveniment cu Fashion Up. M-a adus aici simpatia pe care o am dintotdeauna pentru Melania Medeleanu, de cand era in televiziune, inainte de a fi fost la stiri. Este un om deosebit si astfel v-am descoperit. nu mai putin adevarat este si faptul ca imi place tot ce face in beauty Geta Voinea si echipa sa. Ma bucur pentru ca exista intalniri care sa intruneasca frumusetea, bucuria de a trai, dorinta de autodepasire si calitatea in servicii.
    Cu aleasa pretuire,
    Aurelia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
February 2020
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact