Start la cea de-a cincea ediție a evenimentului #PeToc

12/09/2019 by

pe-tocÎn fiecare an, Ziua Națională a femeilor #PeToc este sărbătorită pe data de 14 septembrie, iar FashionUp a pregătit în perioada 13 – 16 septembrie multe acțiuni aniversare.

Cea de-a cincea ediție a evenimentului, care celebrează feminitatea, grația și forța sexului frumos, se va desfășura online, prin reduceri speciale și concursuri organizate de instagrammerii pasionați de fashion. În această perioadă, reprezentantele sexului frumos pot alege din peste 4.000 de modele de pantofi și sandale cu toc, toate, cu o extra reducere de 10%.

Șase instagrammeri au pregătit concursuri pe conturile lor și așteaptă să-și premieze fanii cu vouchere FashionUP, cu valori cuprinse între 150 și 300 de lei.

La cea de-a cincea ediție a evenimentului #PeToc, dedicat femeilor cu atitudine, îți dorim să te bucuri de ofertele aniversare și te invităm să urmărești cei șase influenceri de mai jos, pentru a câștiga vouchere FashionUp.

Oana Zidaru 

Arina Lazar

Irina Andrei

Iuliana Predonu

Mariana Stiangaci 

Monica Macedonski

Evenimentul #PeToc vine cu un mesaj puternic: „Women empowering women”. „O femeie cu atitudine, care poartă tocuri și își asumă feminitatea, are puterea să realizeze lucruri extraordinare. Evenimentul #Pe Toc este despre pantofii cu toc pe care îi purtăm cu eleganță și încredere la birou, sau la fiecare eveniment important din viață noastră, dar mai este și despre forța interioară care ne împinge să facem lucruri neașteptate, despre puterea de a zâmbi, chiar și atunci când lucrurile nu au ieșit cum le-am planificat, de a iubi și de a-i susține pe cei care au nevoie, fără a le cere nimic în schimb. Noi, femeile, ne facem griji și ne dorim ca toți membrii familiei să fie în siguranță, în timp ce alergăm pe tocuri spre diverse evenimente, întâlniri, ședințe cu părinții, sau facem cumpărături. Femeile fac toate acestea fără să arate cât efort există în spatele fiecărei acțiuni”, a afirmat Mira Anghelescu, directorul de operațiuni FashionUp, care a dezvoltat acest proiect.

Anul acesta, FashionUP a lansat și proiectul MarketUP! care susține și promovează selleri de fashion din România, oferindu-le expunere pe una dintre cele mai importante platforme de ecommerce de fashion din țară. Producătorii și designerii au posibilitatea să beneficieze de un suport important în dezvoltarea afacerii lor online: sprijinul unei echipe specializate în marketing online, acces la baza de date cu peste 1.000.000 de abonați FashionUP și prezența în proiectele sale editoriale.

PeToc (12)Cum am sărbătorit Ziua Națională a femeilor #PeToc în anii trecuți

2015 – Tocuri în picioare și zâmbete pe buze

La ediția din 2015, pe data de 14 septembrie, echipa FashionUp a mers pe Calea Victoriei și a premiat doamnele și domnișoarele care purtau tocuri. Au fost oferite peste 500 de vouchere de cumpărături de pe FashionUp.ro.

Evenimentul a fost filmat, iar mesajul campaniei „Women empowering women” a fost transmis la TVR, Antena 1, Kanal D.

Vezi mai multe aici.

2016 – Cadouri, vouchere, surprize

În prima jumătate a zilei de 14 septembrie, la cea de-a doua ediţie, toate doamnele şi domnişoarele care au purtat încălţăminte cu toc şi au trecut prin Piaţa Victoriei au avut parte de numeroase surprize.

O altă surpriză a acestei ediții a fost prezența la eveniment a Cristinei Lupu şi a lui Josephine Ciel, fondatoarele Like One, care au susţinut echipa FashionUP în acest demers şi le-au încurajat pe reprezentantele sexului frumos să poarte tocuri.

2017 – O zi plină de emoții și surprize

La cea de-a treia ediție a evenimentului, iubitoarele de tocuri s-au întâlnit în Piața Romană. Promoterul acestui eveniment a fost Andreea Balaban, care a interacționat cu fanii ei și clienții FashionUp.

2018 – “La înălțime”

Etajul 5 din clădirea Universul a devenit neîncăpător pentru ediția din 2018 a evenimentului. Într-un spațiu inedit, invitații s-au bucurat de muzică bună, aperitive delicioase și au admirat colecțiile fashion de toamnă.

Vezi cum s-au desfășurat lucrurile atunci aici.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2019
M T W T F S S
« Aug   Nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact