Ei sunt blogerii uniți de pasiunea pentru frumos, din Comunitatea FashionUP!

22/01/2020 by

Evenimentul de lansare a Comunității FashionUP a adus la un loc oameni uniți de pasiunea pentru frumos, exprimată în diferite forme, precum și dorința de a lua parte la acest proiect și de a realiza lucruri minunate împreună. 

Astăzi, dorim să vă spunem câte ceva despre oamenii care și-au transformat pasiunea pentru scris într-un stil de viață, bloggerii implicați în Comunitatea FashionUP, care au participat la prima ediție a evenimentului și l-au susținut prin acțiunile lor în Social Media.

Adina Vîlcea

qonique-make-up-haudrey-hepburn

Blogul Qonique este jurnalul unei tinere moderne, Adina Vîlcea, pasionată de fashion, beauty și lifestyle. Fondat în luna mai a anului 2015, blogul Adinei este dedicat cititorilor care doresc să se inspire în crearea unei garderobe perfecte și a unui stil de viață sănătos și frumos.

Piesa centrală în jurul căreia gravitează celelalte elemente ale ținutei alese de Adina Vîlcea, paltonul maro, este un articol vestimentar din colecția La Redoute, un brand franțuzesc ale cărui produse se regăsesc exclusiv pe FashionUP. Sub paltonul lung, Adina a integrat în ținută un pulover negru Be You și o pereche de jeanși negri, clasici.

Roxana Roseti

inked2

Roxana Roseti, jurnalist de profesie, spune că, la o primă vedere, poate părea că a fi creator de conținut, în ceea ce privește moda, călătoriile sau stilul de viață, nu au nimic în comun cu profesia de jurnalist. Însă, cele două pasiuni s-au împletit frumos, deoarece cuvintele și poveștile se pot întrepătrunde, la fel ca stilurile vestimentare. Adesea, unele subiecte din publicațiile online ale Roxanei au trecut și pe blog-ul acesteia, sau invers.

Roxana îi sfătuiește pe cititorii săi: ,,Pe lângă viața ta de toate zilele o trăiești și pe cea creativă – cu multe porți deschise către experiențe. Cum ar fi aceea de a face parte din  Comunitatea FashionUP! – “ceva” ce semnifică mai mult decât a fi “în trend”. Este vorba despre a fi conectat cât se poate de mult cu cele mai noi tendințe în materie de modă, experiențe și oameni interesanți. Toate acele lucruri,care adaugă aromă vieții.”

Cu un pulover cu pisici, din colecția brand-ului Be You, și cu o pereche de ghete cu fluturi și flori, by Goby, Roxana a vrut să iasă din tipare și a creat o ținută caracterizată de stilul nonconformist. Această ținută poate fi asortată cu o fustă din voal negru și accesorizată cu un clutch cu paiete reversibile, pentru a crea o ținută pentru petrecere.

Nicoleta Nicolae

79794104_3145685622113271_7604124651358257152_n

Jurnalist și blogger, Nicoleta a fost mereu atrasă de proiecte originale și de experiențe remarcabile. Viața a adus-o pe aceasta în postura de redactor-șef al unora dintre cele mai importante publicații din România: Pro TV Magazin, The ONE, Apropotv.ro, Life.ro și Alistmagazine.ro.

Nicoleta este o persoană optimistă, inclusiv în momentele cele mai grele. Este pasionată de oameni și de felul lor complicat de a fi. Încearcă să se reinventeze în fiecare zi și își extrage energia din muncă, pe care apoi o transferă înzecit către proiectele în care se implică.

În cadrul evenimentului de lansare a Comunității FashionUP, Nicoleta a ales să poarte o rochie neagră, scurtă, de zi, cu mâneci lungi, din colecția La Redoute. Accesoriul central al ținutei a fost geanta neagră Love Moschino, potrivită pentru o ținută casual, de zi.

Tina Solonaru

StyleUP-cu-FashionUP-833x540

,,Tina este numele meu și-mi place să mă joc de-a ,,solonaria.ro”. Asta – bineînțeles – după programul de joacă cu copii din casă, doi la număr, unul mai mare și altul mai mic. Ambii frumoși, isteți și, mai ales, năzdrăvani”. Așa și-a început Tina prezentarea.

Tina este filolog, cu master în Comunicare și Relații Publice. Oamenii care o cunosc se miră de cât de simplă și sofisticată, visătoare și pragmatică, îndrăzneață și, totuși, cuminte este în egală măsură. Și se pare că felul de a fi al Tinei, se reflectă și în ținuta aleasă de pe FashionUP.

Tina mărturisește că nu i-a fost prea ușor să aleagă piesele vestimentare potrivite din cele 1.000 de brand-uri naționale și internaționale de pe FashionUP. Dar, într-un final, a făcut alegerea potrivită. Precum ar ieși la o plimbare pe celebrul bulevard Champs-Elysees, ținuta aleasă de Tina a fost una inspirată de stilul franțuzesc. Un outfit casual, format din două piese: un pulover Sunacoo, de un alb pufos cu dungi negre, cu o textură moale și plăcută, care face echipă cu o pereche de pantaloni largi, din colecția La Redoute.

Alina Savu

3-682x1024

Alina Savu consideră că una dintre problemele societății este faptul că aceasta se așteaptă ca femeile, pe măsură ce înaintează în vârstă, să nu-și mai dorească să fie ,,fashioniste”. Ei bine, nu! Alina și-a propus să demonstreze că, și după o anumită vârstă, femeile pot spune StyleUP! De aceea, Alina a creat blog-ul StyleAndTheCity.ro, care reprezintă o sursă de inspirație și sfaturi utile pentru femeile de peste 45 de ani.

Alina și-a creat un stil propriu, în care combinația de alb și negru este asortată cu accesorii colorate sau bijuterii opulente. Astfel, pentru eveniment, Alina a ales o rochie versatilă DONNA ROSSA, pe care a purtat-o ca bluză împreună cu o pereche de pantaloni din piele roșii. La această ținută a asortat o geantă nude din colecția de genți Carolina Di Rosa.

Oana Bonu

FashionUp-678x381

Oana Bonu este o blogger-iță cu un deceniu de experiență în scris, care de trei ani încoace se ocupă, în timpul liber, de scrierea pe blogul CityFemme.com. Oana și-a descoperit treptat pasiunea pentru scris, online, social media și a testat tot ce-i frumos și și-a împărtășit părerea cu comunitatea ei, care a crescut ușor-ușor, de-a lungul timpului.

În 2018 a fost nominalizată de către Digitals Divas la categoria ,,Young Divas in Beauty Blogging” și a fost inclusă, de Biz, în Digital Report 2018 și 2019 la  categoria Bloguri – Lifestyle.

Oana a ales să creeze două ținute casual pentru eveniment. Ambele outfit-uri au avut în componență jeanși și un top. Prima ținută a fost compusă dintr-un pulover bleumarin, cu motive tradiționale românești, by Alisia Enco. Acest pulover a fost asortat cu o pereche de jeanși obișnuiți, bleumarin.

A doua ținută a fost compusă dintr-o pereche de jenași albaștri, by La Redoute Collections, cu croială skinny. Topul pe care Oana l-a ales pentru această ținută a fost unul de culoare crem, cu mâneci lungi și un decolteu delicat, cu inserții din dantelă.

Cristian Solonaru

Be-You-via-FashionUP_-solonaria-677x540

În urmă cu câțiva ani, Cristian se descria pe blog ca fiind un băitan, student, dar acum lucrurile s-au mai schimbat. Însă, odată cu trecerea timpului, acesta a rămas un tânăr visător, dornic de cunoaștere și iubitor de sport. Petrece multe ore pe zi la birou, iar asta îl motivează să fie o persoană activă în restul timpului.

Cristian s-a plimbat prin toate subcategoriile de îmbrăcăminte de pe FashionUP.ro și a ales să creeze ținute care să-l reprezinte și pe care le poate purta cu ușurință în diferite contexte. Astfel, tânărul blogger, și-a creat ținute cu articole vestimentare by Be You.

În una dintre ținute, Cristian a ales să integreze un pulover care i-a oferit stil, pentru o ținută curată, simplă și elegantă. Un alt must-have în garderoba unui bărbat este cardiganul Be You, care poate fi asortat atât ținutelor casual, cât și ținutelor mai elegante. Fără nicio ezitare, acesta a ales să poarte o cămașă clasică, cu mânecă lungă, din bumbac subțire, destul de confortabilă.

Rebbeca și Mirabela Stoica

idei1

Rebbeca Stoica are doar 8 ani, însă a reușit să facă până acum cât alții într-o viață. Este pasionată de dans (a obținut de două ori titlul de campioană națională) și are o afinitate pentru limbile străine. La doar 3 ani, deja vorbea fluent limba engleză. În prezent, urmează cursuri de engleză, franceză și chineză. Recent, a descoperit că-i place lumea modelling-ului, după colaborarea cu un site ce comercializează ursuleți de plus.

Rebbeca a participat la eveniment împreună cu mama sa, Mirabela Stoica. Aceasta are o experiență de peste 15 ani în presa scrisă și online (Evenimntul Zilei, Adevărul, Revista Cariere) și șase ani în PR, Marketing și Evenimente. În prezent, reprezintă site-ul de educație și parenting www.smartandhappychild.ro, pe care îl descrie a fi ,,o unealtă ideală pentru părinții care-și doresc să crească micuți fericiți”.

Una dintre ținutele Rebeccăi a abordat tema ,,Petrecere în pijamale”. Bătăi cu perne, râsete și chicoteli, cadrul perfect pentru o seară de pomină cu prietenii și pentru a purta o pijama moale, by La Redoute Collections.

A doua ținută pe care a ales-o Rebecca pentru ședința foto a fost una casual-elegantă, care poate fi purtată în orice moment al zilei. Cu o rochiță bleumarin cu centură de culoare aurie, care dă efect ținutei, și o pereche de cizmulițe cu blană, Rebecca a creat o ținută potrivită vârstei.

Irina Stoltz

Irina_2

Pentru că iubește designerii și antreprenorii români, piesa vedetă a ținutei Irinei a fost cămașa inedită, cu broderie ,,Floare de Mac”, de la brand-ul românesc Alisia Enco. O cămașă bleumarin, slim-fit, pe care trebuie să o integrezi într-o ținută clasică, pentru a nu strica ansamblul vizual.

Irina a ales să poarte această cămașă împreună cu o pereche de pantaloni conici, negri. Dar, această piesă vestimentară poate face echipă bună și cu o pereche de pantaloni albi, pentru a crea un look navy, de vară.

Prima ediție a evnimentului Comunitatea FashionUP s-a putut realiza și grație partenerilor noștri: Geta Voinea Hair and Beauty Salon, Academia de Make-up Raluca Paraschiv, Sweet Ela și Marionnaud.

Citește și Comunitatea FashionUP! – un proiect despre FRUMOS cu oameni frumoși! 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
January 2020
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact