Cum organizezi un picnic reușit

04/06/2020 by

Pic-nic-Villa-BorgheseVremea este din ce în ce mai plăcută, iar venirea sezonului de vară oferă contextul ideal pentru o escapadă în natură, alături de membrii familiei sau prieteni. Ce ar putea fi mai relaxant decât o masă în pădure, lângă lac sau râu, sau doar pe gazonul din propria curte?

Astfel, noi ne-am gândit să-ți oferim câteva recomandări, care te vor ajuta să organizezi un picnic reușit de care să te bucuri alături de cei dragi. Mai ales că picnicul se numără printre cele mai simpatice activități pe care le poți face în weekend, după o săptămână solicitantă. La final contează doar să te bucuri de natură și de compania celor care te însoțesc, de aerul curat, de soare și, desigur, de gustările savuroase.

Alegerea locului pentru picnic

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți dorești să organizezi un picnic este locația. Iată câteva idei de locuri pentru un picnic reușit: în pădure, în parc, pe marginea unui lac, o poieniță la poalele munților, propria curte sau chiar pe plajă. Înainte de a face alegerea, trebuie să te gândești și la ce îți dorești. Vrei doar să te relaxezi într-un loc liniștit, atunci, cu siguranță, trebuie să eviți zonele aglomerate precum parcurile sau plaja. Îndreaptă-te către un loc situat la marginea pădurii sau un loc despre care nu mulți oameni știu. Dacă te pregătești de un picnic alături de copii, atunci cel mai potrivit loc ar fi un parc în care aceștia să-și găsească parteneri de joacă.

Asigură-te că ai tot ce-ți trebuie pentru picnic

Este important să pregătești de acasă tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura, așa cum îți dorești, de ziua ta liberă. Cel mai bine este să-ți creezi o listă cu lucruri de care ai nevoie. Asigură-te că pui în bagaj:

  • O pătură pe care să luați masa, să jucați jocuri sau doar să te relaxezi cu cei dragi
  • O masă pliabilă, pe care să pregătești gustările
  • Scaune pliabile, în cazul în care nu doriți să stați pe pătură
  • Un coș pentru picnic, în care să ai mai multe farfurii, tacâmuri și pahare
  • O ladă frigorifică, pentru a transporta alimentele
  • O umbrelă, pentru a vă proteja de soare
  • O carte, în caz că vrei să te relaxezi citind
  • Buna dispoziție

Desigur, această listă poate fi personalizată în funcție de planurile și de preferințele tale, nu este necesar să le iei chiar pe toate.

Family with cute little son. Father in a gray shirt. Family on a picnic sitting on a blanket

Nu uita jocurile sau jucăriile pentru cei mici. Trebuie să pui în bagaj și câteva jucării preferate de prichindei. Mingea de fotbal sau de volei și paletele de badminton sunt interesante atât pentru cei mari, cât și pentru copii. De asemnea, board game-urile sau jocurile de societate precum Catan sau Activity pot transforma ziua petrecută la picnic într-una mai distractivă.

Alegerea gustărilor

Imediat după alegerea locului, trebuie alese și gustările pe care le veți servi în timpul picnicului. Asigură-te că alegi alimente neperisabile, care vor rezista până la ora mesei indiferent de temperatură.

Dacă preferi preparate light, fresh, rulourile de legume, salatele în caserolă, sendvișurile șipicnic fructele se numără printre variantele pentru care poți opta la orice tip de picnic. În ceea ce privește gustările, alege mai degrabă nucile, alunele, migdalele sau fructele tari. Ceva dulce este mereu binevenit! Diverse plăcinte, chec sau coockies reprezintă o alegere desăvârșită pentru a vă îndulci ziua. Bineînțeles, limonada rece sau apa nu trebuie să lipsească de la picnic. Asigură-te că acestea își păstrează temperatura scăzută indiferent de căldura de afară.

Acum că ai ales locul, ai pregătit lista cu tot ce-ți trebuie, ai ales meniul și ai pus la punct toate detaliile nu ne rămâne decât să-ți urăm: Distracție plăcută! 🙂

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
June 2020
M T W T F S S
« May   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact