Ritual de îngrijire pentru noul anotimp

01/09/2017 by

Este prima zi de toamnă, iar vara pare că se lasă cu greu convinsă să plece. Această tranziție a început deja să se vadă în diferențele de temperatură resimțite pe parcursul zilei, influențând buna funcționare a întregului nostru organism.
Prima afectată de aceste schimbări este evident pielea. Modificările bruște de temperatură pun la mare încercare rezistența pielii noastre. Pentru a evita situațiile în care pielea devine vulnerabilă la uscăciune și îmbătrânire precoce trebuie să avem câțiva mici ași ascunși în mânecă.

Îngrijirea tenului
Acordă foarte mare importanță demacherii corecte și hidratării tenului. Ritualul tău personal de îngrijire ar trebui să conste în demachiere, tonifiere și hidratare atât dimineața cât și seara.

De abia te-ai întors din vacanță și efectele nocive ale razelor solare asupra tenului tău abia acum sunt vizibile. Iar dacă folosești machiaj pe toată perioada zilei și pielea ta nu prea respiră atunci hidratarea trebuie să fie prioritară.

Noi îți recomandăm:

Beauty

 

Îngrijirea corpului
Asemenea tenului, și pielea corpului are nevoie să fie îngrijită pentru a-și dezvălui întreaga senzualitate. Pentru a avea mereu o piele catifelată și confortabilă, ai nevoie de produse reparatoare pentru corp ce îți repară și hrănesc pielea foarte uscată.

Noi îți recomandăm:

beauty 2

Lapte reparator pentru corp, în curând pe YvesRocher.ro

Balsam reparator pentru corp, în curând pe YvesRocher.ro
38 RON – yves-rocher.fr

 

Îngrijirea mâinilor

Ajută la păstrarea barierei naturale a pielii mâinilor folosind mereu pe tot parcursul zilei o cremă hidratantă. În mod natural bariera pielii conține un amestec de uleiuri, lipide și proteine ce luptă împotriva deshidratării. Însă în sezonul rece, mâinile tale au tendința de a deveni mai uscate, crăpate și lipsite de elasticitate.

Un sfat ar fi acela de a avea mereu la îndemână o cremă de mâini, pe care să o poți lua cu tine oriunde și care nu ocupă prea mult loc în poșetă. Preferatele noastre sunt cele cu design de dimensiuni reduse și cu arome surprinzătoare, pentru mâini catifelate și delicat parfumate.

Noi îți recomandăm:

 

 

 

beauty 3

Cremă pentru mâini Vanilie Bourbon,  în curând pe YvesRocher.ro

Cremă pentru mâini Mango & Coriandru,  în curând pe YvesRocher.ro

Cremă de mâini Măsline & Petit Grain, în curând pe YvesRocher.ro

Cremă pentru mâini Nucă de Cocos, în curând pe YvesRocher.ro
14 RON – yves-rocher.fr

 

Noi considerăm că frumusețea și stilul unei femei sunt inseparabile. Astfel, în luna septembrie brandul Yves Rocher se alătură clientelor Fashion UP și le oferă acestora o Surpriză deosebită: gelul de duș concentrat Yves Rocher OFERIT CADOU* pentru toate comenzile Fashion UP de minim 150 lei. Profită acum!

* În limita stocurilor disponibile, pentru valori ale comenzilor de minim 150 lei plasate exclusiv pe site-ul fashionup.ro în perioada 1-30 septembrie 2017.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2017
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact