Cum am sărbătorit Ziua Națională a Femeilor #PeToc

15/09/2015 by

Era nevoie de o zi care să le incurajeze pe doamne și domnișoare să mai poarte tocuri, din când în când! Pentru că trăim niște vremuri destul de agitate și pentru că vrem să facem cât mai multe într-un timp cât mai scurt, suntem într-o permanentă alergare și foare rar ne mai permitem, unele dintre noi, să purtăm tocuri.

PeToc (2)

Dar nu despre cum am început să am curaj să merg pe tocuri la birou vreau să vorbim astăzi. Astăzi vă povestesc cum ne-am distrat de Ziua Națională a Femeilor #PeToc.

Tocuri în picioare și zâmbete pe buze

Când am ajuns, cu fetele, la punctul de întâlnire, ne-am întristat puțin pentru că părea că nimeni nu vrea să fie pe tocuri luni dimineața. Cu tocurile în picioare, cu zâmbetul pe buze și cu cele 500 de vouchere de cumpărături, pregătite pentru doamnele elegante, pe tocuri, am rămas pozitive și am început să “vânăm” femei pe tocuri.

PeToc (16)

În scurt timp, am început să vedem domnișoare și doamne pe tocuri, să dăm vouchere și să ne bucurăm de zâmbetele purtătoarelor de tocuri! Și pentru că a fost un eveniment de neratat, trei echipe de filmare, de la TVR, Antena 1 și Kanal D au venit să ducă povestea noastră mai departe.

 În Pipera, femeile #PeToc sunt o raritate

Acum două săptămâni, prietenul nostru Mihai ne povestea pe Facebook că lucrează în Pipera și că pe acolo, femeile pe tocuri sunt o raritate. Pentru că am vrut să ne convingem și să facem ceva acest sens, eu și fetele am mers înarmate cu vouchere de cumpărături, să le convingem să poarte tocuri, din când în când.

mihai

PeToc (13)

Mai mulți balerini și teniși, la un loc, decât în Pipera, nu cred că am mai văzut în altă parte. Cu toate astea, fetele din Pipera ne-au primit cu entuziasm și chiar au părut dornice ca, din când în când, să mai poarte și pantofi cu toc la birou. 

PeToc (15)

A fost multă veselie, am văzut o mulțime de pantofi frumoși și singurul gând cu care am încheiat sărbătoarea a fost că neapărat vom repeta experiența și la anul! Ați purtat tocuri pe 14 septembrie, de Ziua Națională a Femeilor #PeToc? 🙂

(fotografiile au fost făcute de Unspoken Photography)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact