5 stiluri de încălțăminte în tendințe toamna aceasta

05/09/2019 by

Toamna anului 2019 a venit împreună cu noi tendințe in ceea ce privește încălțămintea. Putem spune că anul acesta s-a pus accent foarte mare pe comoditate, stilul sporty punându-și amprenta în majoritatea outfiturilor. În trend sunt atât pantofii cu talpă plată și papucii cât și încalțămintea cu toc gros. În acest sezon putem spune adio tocurilor stilleto.

ccc
via vogue.com

Mai jos v-am pregătit mai multe stiluri de încălțăminte în tendințe, ce vor fi pe placul vostru.

Că tot vorbeam de stilul sporty, acesta a făcut senzație vara aceasta și va continua să aibă un impact și în această  toamnă, unde vom regăsi tenișii voluminoși.

jjjjj

via vogue.com

Neașteptat de îndrăgite au fost și fundițele, indiferent că au fost folosite  la încălțăminte, rochii, bluze sau broșe.  Acestea alcătuiesc un look foarte feminin.

derfet

1 Pantofi cu toc Luisa Fiore Rosa;  2. Pantofi cu toc Luisa Fiore Falcatus3 Pantofi Luisa Fiore LFD-GAROFANO.

Tocurile Kitten  au fost foarte purtate în această vară fie că vorbim de sandale și papuci, fie de pantofi. Le vom regăsi în continuare și în sezonul de toamnă într-o varietate foarte mare de modele, în combinații de culori foarte puternice cât și cu diverse imprimeuri.

yyyy

1 Pantofi cu toc Heine; 2 Pantofi cu toc Heine 0801313 Pantofi cu toc Heine 83314112.

Stilul western este nelipsit și din acest sezon. Acesta iți aduce un vibe sălbatic și cizmele cowboy definesc perfect acest stil. Acest model este de efect mai ales în combinația confecționată din materiale ce imită pielea de șarpe sau din texturi strălucitoare.

collage4gfvedgv

1 Botine NISSA; 2 Botine NISSA; 3 Ghete NISSA.

Animal printul  formează unul dintre  tendințele cheie ale sezonului de toamnă, și știi sigur că nu vei da greș cu acest tip de încalțăminte.  Aceste imprimeuri dau un rafinament aparte ținutelor.

lll

1 Pantofi cu toc; 2 Pantofi sport

 

Toate aceste tendințe în materie de încălțăminte iți vor alcătui niște ținute perfecte, trecând foarte ușor de la un stil sport-casual la un stil elegant foarte feminin.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2019
M T W T F S S
« Aug   Nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact