6 rochii perfecte pentru premiile Oscar 2016

01/03/2016 by

Pentru că săptămâna asta a avut loc decernarea premiilor Oscar (Bravo, Leo!), pentru că mă tot visez pe covorul roșu și pentru că mi-au plăcut foarte mult cum s-au prezentat vedetele la eveniment (Lady Gaga a fost impecabilă), am ales, de pe FashionUP, 6 rochii perfecte pentru premiile Oscar.

oscars-fashion-00

Am salvat lista asta pentru că sunt rochii pe care le-aș purta cu drag la evenimente mai deosebite și o împărtășesc cu tine, în speranța că îți vor plăcea!

  1. Rochie ROH BOUTIQUE de ocazie

roh-3832_extra

Îmi place rochia asta pentru că pare pictată! Nu aș avea nevoie de prea multe accesorii, poate doar de o pereche de cercei delicați, coafura ar fi una simplă, iar make-up-ul discret!

2. Rochie MELLON COLIE Coeur a la Creme

mlcl060_22_extra

Cel mai bune accesorii pentru rochia asta sunt încrederea și delicatețea! La fel, coafura ar fi delicată, pantofii ar fi nude, iar make-up foarte natural. Combinația dintre roz pal și auriu mi se pare sublimă!

3. Rochie ROSERRY bleumarin cu paiete

crm_1rsy121_3_extra

Rochiile cu paiete vor rămâne mereu preferatele mele! Dacă aș participa la premiile Oscar, aș alege o astfel de rochie. Pentru acest model, aș merge pe un make-up puternic al ochilor, smokey eyes, iar buzele le-aș păstra nude. Buclele lejere mi se par o alegere ideală pentru păr.

4. Rochie ROSERRY din tafta

crm_1rsy124_extra

Verdele smarald e una dintre culorile mele preferate! O rochie verde smarald, din tafta ar fi tot ce mi-aș putea dori pentru o ceremonie a Oscarurilor. Eu aș alege, pentru rochia, asta buze roșii și un machiaj discret al ochilor. Și, neapărat, un coc elegant! 

5. Rochie THE ITEM petrecută

g1049_theitem_58_extra

Pe principiul less is more, aș alege această rochie pentru a păși pe covorul roșu de la Oscar! Pantofii i-aș alege neapărat nude, din nou aș opta pentru buze roșii, iar părul ar fi cu siguranță prins, ca să nu stric forma minunată a decolteului.

6. Rochie ROSERRY aurie

crm_1rsy137_2_extra

În rochia asta m-aș simți la înălțimea statuetei de aur, de la Oscar! M-aș simți deosebită și aș radia! Aș apela din nou la smokey eyes, pentru a-mi evidenția ochii, iar buzele ar fi naturale și doar le-aș hidrata cu un gloss transparent.

Am ales 6 rochii pentru că 6 este cifra mea favorită, dar pe FashionUP mai găsești rochii superbe, perfecte pentru evenimente deosebite! Care, dintre cele 6, îți place mai mult?

PS: Dacă dai click pe denumirea rochiilor vei ajunge pe site, pentru a vedea mai multe poze, prețuri, mărimi și alte nebunii! 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
March 2016
M T W T F S S
« Feb   Apr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact