Rochia Babydoll – mai practică decât ai crede!

07/09/2015 by

La începuturile mele în lumea fashion-ului, ori de câte ori auzeam de babydoll, mă gândeam doar la rochiile alea scurte, pentru “prințese”. În timp, am descoperit că rochia babydoll este chiar deosebit de practică și reprezintă o alegere excelentă pentru o ținută de zi relaxată.

baby doll rochii fashionup
Varianta babydoll pentru prințese! Fii prințesă doar la ocazii speciale!

Pentru că anul ăsta rochia babydoll a revenit în tendințe și pentru că, cel mai probabil, va rămâne acolo pentru mult timp, mi-am propus să scriu despre modul în care pot fi purtate rochiile babydoll, atunci când nu vrei neapărat să arăți ca fetele de mai sus, ci doar să îți evidențiezi talia.

Kim Kardashian într-o chie babydoll!
sursa foto: Instagram @kimkardashian

Rochia babydoll este rochia aia special croită ca să te facă să te simți feminină și delicată. În funcție de materialul din care este făcută, acest tip de rochie poate să îți ofere o imagine elegantă sau îți poate da un aer relaxat. Mai pe scurt, rochia babydoll e rochia aia care îți dă “voie” ca din când în când să mai guști și câte o shaorma.

Rochia babydoll îți modelează silueta

O recunoști ușor! E tipul acela de rochie care îți accentuează zona bustului și ascunde imperfecțiunile din zona taliei. Poate fi purtată de oricine, indiferent de silueta sau de stil.

Rochie Roserry clos cu imprimeu floral
Rochie Roserry clos cu imprimeu floral

Un lucru grozav legat de acest tip de rochie e că nu trebuie să te gândești prea mult atunci când o accesorizezi, pentru că rochia babydoll este piesa centrală a oricărui outfit! Cu toate astea, trebuie să ții cont de niște reguli, pentru a fi sigură că nu o accesorizezi greșit.

TIPS&TRICKS: Unul dintre secretele mele pentru o ținută casual este să port un palton larg cu o rochie babydoll, când afară e frig, sau o jachetă de piele. Astfel, delicatețea rochiei se mai estompează și obțin un look casual. Când vine vorba de încălțăminte, aleg balerini, cizme fără toc sau o pereche de sandale joase.

Rochia babydoll poate fi purtată ziua, dacă materialul din care e făcută permite asta și daca e în culori neutre și accesorizată corect. Pentru seară, poți să alegi o rochie babydoll colorată, pe care să o porți cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc. Rochia babydoll purtată cu tocuri îți alungește picioarele și te face să pari mai înaltă și mai slabă.

Be You Rochie neagra Be You
Be You Rochie neagra Be You

Cam atât despre rochia babydoll! Mie mi se pare foarte versatilă și îmi place foarte mult să port astfel de rochii. Tu ce părere ai despre rochiile babydoll? 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact