Brand nou pe FashionUP! – Missing Johnny

FashionUP! sărbătorește venirea primăverii cu noi branduri disponibile acum pe site! Pe lângă noile colecții ale brandurilor deja existente, în oferta FashionUP! s-au strecurat și câteva branduri noi care merită să fie descoperite!

12

Printre acestea și brandul spaniol Missing Johnny care surprinde prin naturalețea și confortul pieselor sale. Se adresează femeilor care preferă stilul casual, dar nu se tem să experimenteze lucruri noi. Întreaga colecție este plină de culoare, iar imprimeurile, carourile sau bulinele fac din fiecare piesă o mică operă de artă.

Preț: 119,90 lei                                                                      Preț: 109,90 lei

Rochii, topuri, cămăși sau paltoane, toate se remarcă prin designul unic și materialele de calitate. Iar veștile bune nu se termină aici! Brandul surprinde și la capitolul prețuri, care sunt mai mult decât accesibile.

Preț: 159,90 lei                                                                     Preț: 249,90 lei

Dacă pozele ți-au stârnit curiozitatea, nu rămâne decât să descoperi întreaga colecție, pe care o găsești aici. Spor la cumpărături!

Andreea Guiu - Fashion Editor

Andreea Guiu - Fashion Editor

Vorbesc mult, mă plictisesc repede și am un simt al umorului presărat cu ironie. Sunt pasionată de tot ce înseamnă fashion, însă nu îmi place să mă conformez trendurilor. Studiez comunicarea și îmi place să fiu la curent cu tot ce e nou. Iubesc natura și animalele, sunt obsedată de control și spun mereu ceea ce gândesc.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
February 2017
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact