11 bloggeri care iubesc FashionUP

03/07/2020 by

1

Unul dintre cele mai așteptate evenimente din vara aceasta era evenimentul dedicat Comunității FashionUP. Acesta ar fi trebuit să aibă loc la sfârșitul lunii mai, mai ales că pe data de 10 iunie 2020, FashionUP urma să sărbătorească 11 ani de existență pe piața românească. Însă, contextul în care ne aflam la acea vreme, nu ne-a permis să organizăm evenimentul așa cum ne doream.

Astfel, ne bucurăm că măcar cu gândul am putut fi acolo și ne-am propus să organizăm ediția a treia a evenimentului Comunitatea FashionUP și Aniversarea de 11 ani în mediul online. Bloggerii din comunitate ne-au încântat cu materiale despre cum le-ar fi plăcut să se desfășoare evenimentul, cum și-ar fi dorit să fie întâmpinați, răsfățați și ne-au introdus cu mult talent în atmosfera festivă. La o astfel de ocazie nu putea lipsi o ținută pe măsură, care să se afle în concordanță cu tematica și locația evenimentului. Așa că, astăzi vă prezentăm ținutele pe care bloggerii din Comunitate le-au ales pentru acest eveniment.

Alina Savu a creat o ținută cu produse exclusiv de pe FashionUP, compusă dintr-o rochie Nissa, în linii feminine, croială impecabilă și volan aplicat. Rochia din materiale delicate, prețioase, permite expresia totală a corpului feminin în plimbările la malul mării. Dress-code-ul pentru finețe, promovat de creațiile brand-ului Nissa, a fost întregit de romantismul și pasiunea sandalelor roșii ca focul, Joyas. Nimic nu este mai potrivit decât nuanța intensă care își pune amprenta asupra ținutei și îi conferă un aer romantic și delicat.

Alina a completat ținuta cu un accesoriu modern și foarte confortabil pentru sezonul de vară, eșarfa Unicat Decoresilk din mtase naturală , pictată manual.

1-768x768

Vibe-ul și energia unei petreceri la mare a cuprins-o din start pe Tina, atunci când a primit provocarea de a-și imagina cum s-ar fi defășurat cea de-a treia ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP. Piesa centrală în jurul căreia au gravitat celelalte elemente ale ținutei alese de Tina, rochia diafană albă, este un articol vestimentar din colecția brand-ului Monarh. Look-ul pe care Tina l-a creat, ilustrează imaginea unei femei fericite la malul mării, îmbrăcată într-o rochie albă, cu o pereche de pantofi casual-sport, părul lung lăsat pe spate și, bineînțeles, zâmbetul larg.

fashionupgv

Marea ne cheamă la ea, iar ținuta preferată a Nicoletei Nicolae de pe FashionUP este gata. Summer it’s a vibe! Asta simți atunci când vezi ținuta aleasă de aceasta. Rochia roșie cu buline  Top Secret este priesa de bază a ținutei, exprimând feminitate și eleganță. Ținuta a fost completată cu succes de o pereche de sandale cu design original și o pălărie din paie care a adus un plus de personalitate ținutei.

Peach and Gray Watercolor Background Instagram Post (2)

Oana Bonu: ,, M-aș fi bucurat de briza mării, pe care aș fi simțit-o prin par, aș fi băut cu siguranță un cocktail bun”. Deși este doar un exercițiu de imaginație, Oana a reușit să se transpună în cadrul evenimentului și a ceat o ținută cu o rochie cu imprimeu, cu tonuri de portocaliu și auriu, care strigă ,,Vară!”. Ceasul Rose gold reprezintă mai mult decât un instrument care-ți arată trecerea timpului. În componența acestei ținute, ceasul este un accesoriu fashion care completează perfect ținuta, adăugânu-i un plus de originalitate. Pentru a ,,închide” ținuta, Oana a ales o pereche de sandale plate, nude, cu aplicații cu pietricele.

aniversare-fashionup-678x381

Theodora Istrati, deținătoarea blog-ului cu același nume, unul dintre noii membri ai Comunității FashionUP, mărturisește că și-ar fi dorit să petreacă câteva zile la mare, alături de ceilalți membri, vreme însorită și o petrecere de vis. Și ce s-ar fi potrivit cel mai bine în acest context? Desigur, rochia cu buline Ferraga, deoarece bulinele sunt încă în vogă și anul acesta. Rochia din material vaporos cu buline este alegerea potrivită pentru conversații purtate la malul mării. Fiind piesa centrală a ținutei, Theodora nu a adăugat alte elemente care să o eclipseze, așa că singurele piese alese în completarea ținutei sunt sandalele roșii ShoesTime și geanta de umăr Isabella Rhea.

peach-navy-flower-photo-collage-quote-summer-instagram-post

Alexandra Cristian a redat cu lux de amănunte într-un material de pe blog-ul său, Jurnal de Călătorie, cum s-ar fi desfășurat cea de-a treia ediție a evenimentului Comunitatea FashionUP, încât ne-am simțit de parcă am fi acolo și de parcă am trăi toate acele minunate momente. Ținuta pe care Alexandra a ales să o creeze este una cu totul deosebită, pentru o ocazie specială ca asta.

Rochia vaporoasă de la Nissa, albă, cu detalii aurii, ar scoate din anonimat pe oricine. Alexandra mărturisește că nu i-a fost greu să o aleagă, deoarece rochița are un design deosebit, modern dar și romantic și este realizată dintr-un material prețios, care te ajută să te încadrezi perfect în decorul de la malul mării. Aceasta a completat ținuta cu o pereche de sandale cu baretă de picior și cu toc mediu, fiindu-i cele mai bune prietene pe ringul de dans. Clutch-ul Nissa auriu nu avea cum să lipsească la această petrecere.

Peach and Gray Watercolor Background Instagram Post (1)

Pentru că a fost atât de încântată de evenimentul Comunitatea FashionUP și pentru că a urmărit îndeaproape edițiile anterioare, Camelia Croitor a creat 3 ținute câte una pentru fiecare zi pe care ar fi petrecut-o la malul mării. Astfel, în prima zi i-ar fi plăcut să îmbrace o cămașă albă, feminină, Madame Vogue, seara completând ținuta cu o jachetă din denim asortată cu balerini siletto de la Top Secret. Ziua următoare, vedeta ținutei ar fi fost salopeta elegantă Couture de Marie, care conturează silueta. Ziua petrecerii ar fi fost ocazia specială pentru a purta o rochie de cocktail și sandale stiletto. O rochie midi by Sense în nuanța bleumarin, care face echipă bună cu o pereche de sandale stiletto, în nuanța nude, elegante și potrivite pentru ocazii speciale. Un clutch Nissa, cu detalii contrastante aurii, își va pune amprenta într-un mod spectaculos asupra întregului outfit, dar în mod discret.

FashionUP

,,Am reușit să-mi găsesc perechea”, așa și-a început povestea Nicoleta, deținătoarea blog-ului Be Pretty By Nicole. Perechea ei este o rochie de vară cu imprimeu floral, pentru care a fost dragoste la prima vedere. Pentru ca povestea să fie perfectă rochia a venit însoțită de un cadou, brățara rose gold Tricia Design.
img_1704

img_1705Maria Agurița a ales o ținută a cărei dress-code să fie caracterizat de imprimeul floral și culorile calde. O primă alegere a fost rochia Pauletta Angela cu imprimeu floral, evazată, lungă. La această rochie a asortat o pereche de sandale cu toc ShoesTime, de culoare albă.

 

plt-142_extrapnc-20y_800_white_leather_0_mare

Pentru petrecerea de seară a respectat dress-code-ul și a optat pentru o rochie Nissa, cu flori brodate și cordon roz. Un model de rochie foarte feminin, romantic și perfect pentru evenimente precum Comunitatea FashionUP.

nsrs10561_roz_extra

O duminică superbă la mare, o ținută lejeră, ochelari de soare și o pălărie de paie. Așa și-a imaginat Bianca Vasut că vor fi cele 3 zile pe care urma să le petrecem împrună cu membrii Comunității FashionUP. Ținuta ideală, pe care o putea accesoriza și adapta la diferite ocazii, avea ca piesă centrală fusta cu imprimeu ,,zebră”, un must-have în orice garderobă.

fashionup-1 (1)Însă nu s-a oprit aici, a ales câte o ținută pentru fiecare zi. Outfit-ul cu numărul doi are un airy look, format dintr-o fustă diafană, până peste genunchi, și un crop-top.

fashionup-2Cea de-a  treia ținută este una clasică, de vară. Un top, pantaloni scurți de in, sandale joase comode și o pălărie de paie. Ce poți să-ți dorești mai mult?

fashionup-3

Într-un mod foarte creativ, Alexandra Enache a scris pe blog-ul ei despre cum ar fi decurs întregul eveniment, zilele petrecute alături de membrii comunității și ținuta pe care a ales-o. Dress code-ul pe care a ales să-l respecte armonizează frumos un eveniment de amploare și locația în care s-ar fi putut desfășura acesta, Cazinoul din Constanța. Cea mai importantă piesă pe care a ales-o, rochia, este un articol feminin, romantic și elegant. Rochia midi, cu pliseuri și cu o nuanță de verde smarald Closet London este asortată cu o pereche de sandale cu toc, în nuanța nude, by Biggiotos Shoes.

O ținută elegantă are nevoie, desigur, de accesorii simple pentru a nu extrage proporțiile și pentru a nu o încărca. De aceea, Alexandra a optat pentru clutch-ul Roberta și ceasul inteligent Michael Kors, în nuanțe care se află în aceeași paletă cromatică.

roh-9063_mare

 

 

bgt-19972_06_mare

story_1591439796910

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
July 2020
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact