Cum să asortezi cei mai chic pantaloni ai momentului

09/05/2017 by

Pantalonii culottes se numără printre piesele de rezistență ale sezonului cald și sunt printre item-urile preferate ale vedetelor. Versatili și lejeri, se pot asorta în diverse combinații,  pot fi purtați atât cu pantofi sport, cât și cu tocuri înalte, în funcție de preferințe și context.

Dacă ai și tu în garderobă o pereche de culottes sau intenționezi să îți achiziționezi în curând, iată câteva moduri în are îi poți asorta astfel încât să compui o ținută stylish:

Smart casual

Perfecți pentru o ținută de cocktail, pantalonii tip culottes pot fi asortați cu un top cropped și cu o pereche de sandale sau pantofi cu toc înalt. Rezultatul? O ținută elegantă și nonconformistă în același timp, în care te vei simți confortabil și vei atrage toate privirile.

Casual sport

În funcție de model, pantalonii culottes se pot asorta și în combinații casual, cu pantofi sport și topuri casual. Atenție însă la croială și la materialul din care sunt confecționați. Pentru un look lejer alege un model fluid, preferabil din vâscoză sau in.

Office

Dacă ești o fashionistă convinsă și nu ești adepta ținutelor office sobre și lipsite de personalitate, pantalonii culottes pot fi o variantă foarte inspirată pentru ținutele tale de birou. Alege un model cu o croială clasică, eventual călcați cu dungă și asortează-i cu o cămașă din mătase și o pereche de stilettos.

Acum că ai aflat în ce combinații îi poți asorta, nu rămâne decât să îți alegi modelele potrivite siluetei și stilului tău. Ajustează lungimea în funcție de înălțimea ta și pune-ți în evidență părțile corpului de care ești mândră! De exemplu, dacă talia este punctul tău forte, îi poți purta cu un top cropped pentru a atrage atenția în această zonă. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
May 2017
M T W T F S S
« Apr   Jun »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact