10 Trenduri Stylish de toamnă, pe care deja le ai în dulapul tău

23/09/2015 by

Pe cât de încântate suntem de faptul că în sfârșit putem cumpăra haine noi de toamnă, pe atât sau chiar mai încântate suntem când ne dăm seama că o mare parte dintre hainele care sunt în tendințe le avem deja în dulapurile noastre.

fashionup tendinte toamna 2015

Dacă stai să te gândești, trendul nu este dat doar de piesa vestimentară respectivă, ci și de modul în care este purtată. Așadar, doar schimbând modul în care combini piese vechi, te poate face să simți că ai o garderobă nouă mai mult decât dacă ai face cumpărături.

Iată așadar 10 trenduri majore pentru toamna lui 2015, pe care pun pariu că le poți respecta cu piesele pe care le ai deja sub nas!

1. ANIMAL PRINT

Având în vedere că este un trend atemporal, chiar cred că toată lumea trebuie să aibă dulapurile pline de animal print. Indiferent dacă ai un trenci, o fustă sau o geantă, este timpul să le scoți de la naftalină și să le combini cu alte piese aflate în tendințe.

Bluza Sokrates by Andra Matei Edith, cu animal print
Bluza Sokrates by Andra Matei Edith, cu animal print
2. FUSTA SCURTĂ

Fustele mini, în formă de A, au rămas în tendințe și toamna asta, iar asta nu poate decât să mă bucure. Pentru zilele răcoroase, acest gen de fustă merge de minune cu un pulover delicat, cu o pereche de botine elegante și alte accesorii care să completeze ținuta.

Fusta Top Secret gri, stil clos fashionup
Fusta Top Secret gri, stil clos
3. BOHO

Dacă vrei să porți toamna rochia aia maxi înflorată, care îți place atât de mult, e suficient să o combini cu o pereche de cizme și cu o vestă sau jachetă și ai obținut o ținută veselă de toamnă!

ROCHIE LOVELOVE Life Is Better in the Summer print
ROCHIE LOVELOVE Life Is Better in the Summer

 

4. ROCHIE PESTE PANTALONI

Personal, mai mult decât să aleg o bluză foarte lungă, pe care să o port cu pantaloni, nu pot să fac. Cu toate astea am văzut pe stradă femei îmbrăcate în pantaloni cu rochie și rezultatul este foarte trendy! Probabil, cât de curând, o să fac și eu combinația asta.

sursa foto: whowhatwear.com
sursa foto: whowhatwear.com
5. DRES PLASĂ DE PEȘTE

Da, poți purta tipul ăsta de dres din nou! Știu că de abia așteptai! Sub nicio formă să nu le porți la birou! În rest, combinate cu o fustă tip creion sau cu o rochie dreaptă, pentru o cină în oraș, sunt perfecte!

Dres Livia corsetti Negru
Dres Livia corsetti Negru
6. ALL BLACK & GOTHIC

Pe podiumurile de modă am tot văzut o încercare de a transforma stilul gotic într-unul mai accesibil. Toamna asta ești încurajată să scoți toate hainele negre pe care le ai și să le combini într-un  mod cât mai sobru. Accesoriile și încălțămintea trebuie să fie și ele negre, iar dacă ai și câteva accente de piele, rezultatul e unul extraordinar.

Palton pentru femei marca Be You negru
Palton pentru femei marca Be You negru
7. MINIMALISM

Oh! Ăsta este stilul meu favorit! Obții o ținută complexă și incredibilă mizând pe faptul că “less is more”. Mă bucur enorm că e în tendințe și toamna asta pentru că mi se pare un stil foarte curat și elegant. Regulile sunt simple: croieli liniare și culori neutre.

Rochie creme Roserry midi eleganta
Rochie creme Roserry midi eleganta
8. COLIERUL CU PANDANTIV

Colierele cu pandantiv sunt din nou în vogă, în special cele foarte lungi. Sigur ai pe acasă câteva modele foarte interesante. Când mă plictisesc de ale mele și nu vreau să îmi cumpăr altele, mi le confecționez singură, atașând o broșă unui lanț simplu.

Colier RVL Accesorize Free Captivity
Colier RVL Accesorize Free Captivity
9. ROCHIA SHIFT

Rochia shift e rochia aia  croită drept și care nu urmează liniile corpului deloc. Sigur ai și tu una în dulapul tău. Pentru a o face să pară mai de sezon, poartă-o cu o cămașă stil Oxford și cu o pereche de botine sau cizme.

Crisstalus Rochie Crisstalus rosie
Crisstalus Rochie rosie
10. PANTALONI LARGI

E timpul să scoți la lumină perechea aia de pantaloni largi! Adaugă un top scurt și o curea deosebită și îți promit că vor arăta ca noi!

Pantaloni Stefanel largi
Pantaloni Stefanel largi

Cam astea sunt cele 10 tendințe pe care cred că le poate respecta orcine, doar pe baza a ceea ce are deja în garderobă. E ceva ce nu ai deja în dulapul tău? 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact