Ceasurile Daniel Wellington, adorate de bloggerii de fashion

26/05/2016 by

Urmăresc diverși bloggeri de fashion pentru că sunt o bună inspirație, dacă știi pe cine să urmărești! Am câțiva favoriți, aleși pe sprânceană (poate chiar fac la un moment dat un articol cu o listă de bloggeri de fashion pe care îi recomand) și am observat la aproape toți o pasiune pentru ceasurile Daniel Wellington!

layerd-boots-7
(sursa foto: notyourstandard.com)

Pentru că avem și pe FashionUP! ceasuri Daniel Wellington și pentru că am pus ochii pe câteva modele, atât pentru mine cât și pentru soțul meu, încă de când au intrat în shop, m-am gândit că nu ar strica să aflu mai multe detalii și să le împărtășesc cu voi!

Povestea din spatele brandului Daniel Wellington

Coincidența a făcut ca Filip Tysander, fondatorul brandului Daniel Wellington, să îl întâlnească pe cel care l-a inspirat să creeze brandul într-una din călătoriile sale. Omul avea o imagine modestă, dar un stil bine definit și purta la mână un ceas vechi, care i-a atras atenția lui Filip Tysander. Numele lui: Daniel Wellington.

Ceas Daniel Wellington 0900DW
Ceas Daniel Wellington 0900DW

Inspirat de stilul atemporal a omului din fața lui, Filip a decis să creeze propria linie de ceasuri. O linie minimalistă și rafinată, cu design clasic și bretele interschimbabile. La ani distanță de la fondarea brandului, acest design este încă o parte importanta a ceea ce face ca ceasurile Daniel Wellington să fie atât de speciale.

Ce au deosebit ceasurile Daniel Wellington

Accentul se pune pe ceasuri subțiri, delicate și elegante. Designul este curat, fără prea multe detalii. Ideea de la care au pornit a fost ca acest design să se potrivească perfect cu nuanțele curelelor iconice NATO. 

Ceas Daniel Wellington 0506DW
Ceas Daniel Wellington 0506DW

Încet, dar sigur, a luat naștere un ceas deosebit, subțire, rafinat și perfect rotund. Stilul dorit și obținut a fost minimalist. Poate fi transformat în ceas casual, dacă alegi cureaua din material textil și în ceas elegant, dacă alegi cureaua din piele.

Mai sus aveți două dintre modelele mele preferate. Mai multe modele, cu reduceri de până la 35%, găsiți pe site!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
May 2016
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact