Suit up! Transformă-ți ținutele cu un sacou în tendințe

03/02/2017 by

Vi s-a întâmplat vreodată să nu aveți timp să vă schimbați ținutele în funcție de evenimentele la care participați? Mie cu siguranță da! Motivele principale sunt programul încărcat, distanța dintre casă și job și nu în ultimul rând traficul infernal. Căutând soluții pentru această situație frustrantă, mi-am dat seama că ar trebui să găsesc o piesă versatilă pe care să o am mereu la mine și care să mă scoată din încurcătură.

Și am găsit! Este vorba despre sacou, piesa de care nu m-aș mai despărți niciodată. Nu, nu este vorba despre sacoul acela clasic, office pe care îl poartă toată lumea la birou, ci este vorba despre un model oversized, în ton cu tendințele de anul acesta.

Potrivit pentru a fi purtat atât ziua, cât și seara, poate fi asortat cu ușurință la ținute smart-casual, office sau elegante, în funcție de accesorizare. Se potrivește oricărei siluete și inspiră încredere, feminitate și profesionalism.

Îl poți purta simplu, cu o pereche de blugi și o cămașă albă, sau cu pantaloni asortați. Sintagma anului în materie de fashion este “Color is the New Black”, iar costumele în culori tari se anunță a fi vedetele lui 2017. 

Așadar, dacă plănuiești să îți innoiești garderoba, ai face bine să investești într-un sacou sau într-un costum clasic, cu linii simple. Așa vei fi sigură că nu se demodează prea curând și te vei putea bucura de ele mai multe sezoane. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
February 2017
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact