10 sfaturi: Cum să te îmbraci dacă ai bustul mic

19/01/2016 by

Fetelor, transmite live o tipă care are sânii foarte mici și care a fost complexată de asta în adolescență. De când mă știu mi-am dorit sâni mari, până când, într-o zi, mi-am dat seama că vorba „Fă Rai din ce ai!” se aplică și în cazul meu. Am început atunci să mă accept așa cum sunt, să mă consider actractivă, chiar dacă am sânii mici, și să acord puțin mai multă atenție vestimentației.

actrite bust mic

În căutările mele și din „experimentele” pe care le-am făcut, am alcătuit o listă cu 10 sfaturi despre cum să te îmbraci dacă ai bustul mic. Enjoy! 🙂

Poartă un sutien cu push-up!

Că doar de aia s-a inventat! Alege unul de bună calitate și va părea că tu chiar ai sâni! Nu recomand să îl porți tot timpul! Sunt bluze/rochii la care te încurajez chiar să renunți de tot la sutien. Când ținuta îți permite și când vrei să pară că ai bustul mai mare, sutienul cu push-up e comoară!

Recomandările mele:

sutiene fashionup

Cumpără: sutien alb sau sutien negru.

Detaliile dau volum

Alege topuri cu detalii bogate, în zona bustului. Acestea vor distrage atenția de la mărimea sânilor. Recomand voloanele, broderiile, franjurii și aplicațiile. În plus, acestea vor da viața ținutelor pe care le vei purta!

Recomandarea mea (click pe poză pentru a vedea prețul!)

Bluza Top Secret - FashionUP
Bluză Top Secret – FashionUP.ro

Dungile orizontale și printurile dau volum

Aproape toate bluzele mele au fie dungi orizontale, fie printuri. Eu am noroc că nu am umerii foarte lați. Tu, dacă ești lată în umeri, evită să porți dungi și rezumă-te doar la printuri! Dungile te lățesc!

Recomandările mele:

Bluze pentru bust mic - FashionUP.ro
Bluze pentru bust mic – FashionUP.ro

Cumpără: bluză cu print, bluză cu dungi

Poartă culori deschise în partea de sus a outfit-ului!

Pentru o ținută echilibrată, atunci când ai sânii mici, poartă culori închise în partea de jos (pantaloni, fuste) și culori cât mai vii (neon, dacă se poate) în partea de sus. Va sugera că sus e ceva important, deși nu e! Ha, ha! Te-ai prins? Am făcut mișto de noi! Atitudinea degajată e cheia, baby!

Alege coliere late sau pandantive foarte mici

Când vine vorba de accesorii, aleg întodeauna coliere late, la baza gâtului, care măresc optic bustul sau, dacă vreau să păcălesc și mai mult ochiul privitorului, aleg un pandantiv cât mai mic, care să facă bustul să pară mai mare, prin contrast! Iarna port mult eșarfe, înnodate la nivelul bustului. Cică ar ajuta! Eu le port pentru că sunt fană!

Recomandările mele (click pe poză pentru toate accesoriile!)

Bijuterii - FashionUP
Bijuterii – FashionUP.ro

Poartă bluze/pulovere pe gât!

Încă nu mi-am dat seama de ce, dar când port bluze sau pulovere pe gât, sânii mei par mai mari! Și nu aș fi introdus sfatul ăsta aici dacă nu l-aș fi găsit și pe alte site-uri/bloguri de fashion.

Recomandare mea (click pe poză pentru a vedea prețul)

Top pe gat - FashionUP
Top pe gat – FashionUP.ro

Cumpără: bluze pentru femei sau pulovere pentru femei

Topurile/rochiile legate după gât măresc optic bustul!

Aici, misterul e la fel de mare ca la bluzele/puloverele pe gât. Dar am purtat de câteva ori și, o dată, cineva chiar m-a întrebat dacă mi-am făcut mărire de sâni. Concluzie: port ori de câte ori am ocazia!

Cureaua este magică!

Folosim curea atunci când suntem prea slabe și nu vrem să ne cadă pantalonii de pe noi în timp ce mergem pe stradă! De ce nu am folosi-o și ca să ne mărim sânii?! Așadar, puneți-o curea în talie! Îți va subția mijlocul și va da senzația de sâni mai mari!

Recomandare mea (click pe poză pentru a vedea prețul)

curea fashionup
Curea SENSE – FashionUP.ro

Alege bretele subțiri în detrimentul celor late/groase!

Topurile, rochiile și sutienele costumelor de baie trebuie să aibă bretele subțiri! La sâni mici, bretele mici, cum s-ar spune! Creierul nostru are tendința să facă, tot timpul, comparații. Să nu-l lăsăm, zic!

Evită topurile cu decolteul în V și taieturile prea joase/adânci!

Alege în schimb decupaje asimetrice, decolteuri drapate, rascroite, rotunjite sau chiar înalte. Orice, mai pe scurt, în afară de cele menționate mai sus.

Acestea fiind spuse, te anunț că ești sexi și cu sânii mari și cu ei mici. Depinde de privitor și de cât de mult vrei tu să te iubești sau nu. Dincolo de a te îmbrăca într-un mod corect, este important să îți iubești corpul exact așa cum este și să încerci să te pui în valoare cu orice truc pe care îl descoperi.

Ca de obicei, aștept și alte recomandări de la voi!

2 Comments
  1. Un articol care trateaza foarte amanuntit acest aspect! Felicitari pentru munca depusa! Un articol ce trebuie citit pana la capat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Arhivă
January 2016
M T W T F S S
« Dec   Feb »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog FashionUp
Tot ce trebuie să știi despre fashion, real brands și smart shopping!
Contact